Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על כפתור לא מוכר באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה כפתור אתה מדבר?

אם זה הכפתור הלחיץ שבצד של הידית, אז הכפתור מפעיל/מכבה בקרת שיוט.

להבא תרשום על איזה רכב מדובר.(מאזדה 626 אוליי?)

פורסם
fastup .co. il/images/15267781.jpg

מישהו יודע מה הכפתור הזה עושה?

תורידו רווחים זה לא נותן לקשר תמונה

זה מדליק מכבה CRUISE CONTROL

שזה שומר על מהירות מסויימת לאורך הנסיעה!

Cruise control (sometimes known as speed control or autocruise, or tempomat in some countries) is a system that automatically controls the speed of a motor vehicle. The system takes over the throttle of the car to maintain a steady speed as set by the driver.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תודה חברים, ומה זה הלמעלה והלמטה?

להבא תרשום על איזה רכב מדובר.(מאזדה 626 אוליי?)

יפסיכי איך ידעת שזה 626

פורסם

ברגע שהרכב משייט על הכביש המהיר בעזרת הקרוז קונטרול, הלמעלה ולמעלה מוסיף מהירות או למטה מוריד מהירות ללא לגעת בדוושת הגז או הברקס

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תודה חברים, ומה זה הלמעלה והלמטה?

יפסיכי איך ידעת שזה 626

מהגימור דמוי עץ בקונסולה, לפני כ-5 שנים נסעתי באחת.

בכל אופן, אם ברשותך הרכב, תהנה ממנו יותר אם תכיר את המערכת ותוכל לשלוט בה, מוסיף לחסכון בדלק, וכמובן לנסיעה נוחה יותר.

בהצלחה:wink:

פורסם
מהגימור דמוי עץ בקונסולה, לפני כ-5 שנים נסעתי באחת.

בכל אופן, אם ברשותך הרכב, תהנה ממנו יותר אם תכיר את המערכת ותוכל לשלוט בה, מוסיף לחסכון בדלק, וכמובן לנסיעה נוחה יותר.

בהצלחה:wink:

צודק אחי הדבר הזה שותה לי את כל המשכורת :-P

תודה חברים

פורסם

באופן כללי מומלץ, לאחר שרוכשים רכב חדש (או משומש), לעבור על ספר הרכב. במידה וספר הרכב הלך לאיבוד (כמו אצלי בבראבו), ניתן להוריד מהאינטרט או לבקש מהיבואן עותק.

אתה מבלה במכונית זמן רב, דוהר בה במהירות של עשרות מטרים לשניה בתנאים לא פשוטים לעיתים, תפקודה התקין אמון על החיים שלך ושל יקירך ועל כן מין הראוי שתדע מה היכולות, מגבלות, תכונות שלה ומה עושה כל כפתור ומתג.

פורסם

doc slow צודק לחלוטין!

אתה שם את החיים שלך במכונה הזאת, לא הגיוני שתכיר אותה לפחות כמו את האייפון\ההרכב של בית"ר\מחירי הטונה ביוחננוף?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
doc slow צודק לחלוטין!

אתה שם את החיים שלך במכונה הזאת, לא הגיוני שתכיר אותה לפחות כמו את האייפון\ההרכב של בית"ר\מחירי הטונה ביוחננוף?

:roflmao:

תאר לעצמך מצב יותר מגוחך - אתה נוהג ברכב חדש שלא שלך, ובאמצע נסיעה נדלקת לך נורית אזהרה אדומה שאתה לא מכיר.

אחרי רבע שעה של חיפושים בספר הרכב גיליתי שלמיני One יש דרך מפחידה להודיע שצריך למלא אויר בצמיגים. מה שעוד יותר מעצבן זה שהיה חסר 1-2 PSI ולא משהו שהצדיק את רמות הפאניקה שהגעתי אליהן ברגע שזה הופעל.

פורסם

כאמור: בקרת שיוט, קרוז בלעז, כשאני נוהג ברכבים אחרים, איך שאני יוצא מהעיר אני מרגיש בחסרונו.

אישית אני עובר על ספר רכב (למעט פרק מערכת השמע וכו') גם ברכב חלופי (גם אם זה רכב של אחי, אחי מבקש ממני לעבור על הספר). אבל אני לא מצדיק את זה: גז, גיר, ברקס, הגה, בכל המכוניות אותו דבר.

בשבוע שעבר יצא לי לראות מישהי נוהגת בפורד חלופית בשבילה, שלא ידעה איפה מדליקים את האור. אני זכרתי איפה מדליקים את האור בפורד מפני שלפני כמה שנים נהגתי בפוקוס והשארתי אותו בטעות עם אורות חנייה פועלים.

אבל אסון לא יקרה!

ברכב קבוע אני מאוד ממליץ כן לעבור על ספר הרכב, לפחות פרקי חובה (שעת חירום וכו') להזיק זה לא יזיק והקבה פעמים יועיל!

• תוכן חדש...