Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חברים.

אני מחפש פיתרון שיעבוד עם הHU האינטגראלי של MAZDA3 צורה חדשה שנת 2009 ויאפשר לי אינטגרציה מלאה של חיבור USB/SGS2/AUX, שימוש בBLUETOOTH, הצגת שמות שירים ושליטה על כל העסק מהכפתורים הרגילים של הרכב, כולל הגה. ראיתי כמה וכמה יחידות כאלה שמתחברות מאחורי הHU ומאפשרות את כל הנ"ל (או חלק, תלוי ביחידה). כרגע אני שוכל את הקופסה של GROM AUDIO

המערכת לא מאפשרת לי לפרסם קישורים, אז מי שמעוניין לראות - חפשו בגוגל את הנ"ל:

mazda_2008-2009_usb_ipod_iphone_android_adapter_direct_interface

הבעיה היא שהדבר הזה יקר מאוד (יוצא 900 ש"ח לא כולל מיסים במשלוח לארץ) וגם צריך להביא אותה מחו"ל - ז.א. ללא אחראיות...

האם מישהו יכול להמליץ לי דברים מעניינים אחרים בסגנון ו/או משהו שנמכר כאן? האם יש עוד פתרונות נורמאליים?

תודה!

פורסם

אני הזמנתי כזה לוולוו שלי.

הם נחשבים למובילים בתחום והמוצרים שלהם איכותיים מאד.

יש להם חברה מתחרה בסין שעושה כמעט אותו הדבר רק ללא ה BLUETOOTH

צריך לחפש אותם בעלי אקספרס .

עולה בערך חצי מחיר.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

תודה, אני אחפש את זה.

אם זה עולה באיזור ה500ש"ח ממילא - אולי כדאי להביא כבר את היקר יותר... השאלה היא האם יש משהו כזה בארץ שיהיה מקום מסודר עם התקנה והכל - במחיר כזה זה לא אמור לעלות הרבה יותר גם כאן :)

פורסם

זה עולה סביב 80דולר כולל משלוח .

אני גם הזמנתי אותם ויש לי אותם בבית .

פשוט לא מצאתי את GROM AUDIO לפני ולכן יצא שהזנמתי שני מוצרים.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...