Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא ג'טה דיזל עם כפול מומנט + חצי צריכת דלק?

לאן מקדמת אותה ג'טה בנזין?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אין שום סיבה להעדיף את הבנזין הזה על הדיזל ועוד במיוחד ה-tdi הספציפי שציינת,

שזה אחד מהמנועים שהכי התרשמתי מהם בזמן האחרון, במכוניות סטנדרטיות כמובן.

חזק מאוד, מושך מעולה בכל הילוך וגם אם תשחט אותו הוא יעשה 1:13-14.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני הייתי מציע ג'טה TDI. כוח, דלק, מראה סטנדרטי...

או על הפולו GTI.

וממש לא הייתי מציע להתעסק עם החלפת נמוע למאזדה....

SCANSPEAK

פורסם
בדיוק!

או הנה אושריקו צץ! עם תגובה עניינית כרגיל!

זה מה שיש לך להגיד על האוטו שלי? "חובבת יהודים"? יש לך רגשי נחיתות?

לדעתי כנס לקורולה, קח לוח שנה, ותמדוד 0-100. זה יעודד אותך :wink:

בינתיים מצאתי שיש ג'טה 2009 עם 2.0TDI.

יש אסטרה סדאן בין 2008-2010? הביאו אותן רק לאחרונה לא?

התגובות שלי הן ענייניות בדרך כלל עד תגובות כמו שלך. אתה היית חייב לכתוב שהמאזדה עגלה, כשכל המבחנים והשמועות מכתירים אותה כזריזה מאוד עם מנוע 2000 שלה ועם ה150 כח סוס. לא סתם היא ערסמובייל רצינית, אה?

לגבי הלהיכנס לקורולה ולקחת לוח שנה, הרכב נחשב לבין החזקים בקטגורייה שלה כולל עד 100, אז אתה לא ממש עוקץ אותי כי אני יודע מה האוטו שווה, למרות שלא הזכרתי אותה בכלל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה זה שוב מתחיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
התגובות שלי הן ענייניות בדרך כלל עד תגובות כמו שלך. אתה היית חייב לכתוב שהמאזדה עגלה, כשכל המבחנים והשמועות מכתירים אותה כזריזה מאוד עם מנוע 2000 שלה ועם ה150 כח סוס. לא סתם היא ערסמובייל רצינית, אה?

לגבי הלהיכנס לקורולה ולקחת לוח שנה, הרכב נחשב לבין החזקים בקטגורייה שלה כולל עד 100, אז אתה לא ממש עוקץ אותי כי אני יודע מה האוטו שווה, למרות שלא הזכרתי אותה בכלל.

מבחנים ... שמועות ...

ממש ms3

שמעתי משמועה שקורקינט חשמלי עקף 911 טורבו במבחן

בגלל שהבעלים של הקורקינט אכל סביח מקולקל אז זה עזר לו לקפוץ על ה911

ואז אחד ששמע על כל הסיפור ויש לו גם קורקינט רץ לפורום לכתוב שטיות ... תאמין לי בעלי הקורקינט האלה .... הסביח עלה להם למוח

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אושריקו אתה חייב להפסיק עם השטויות שלך עשו ממך צחוק פה (ובצדק).

פורסם

אתה פשוט עושה מעצמך צחוק מוחלט, רשמת בדיון אחר שתביא עורך דין לטהר את שמך, תאמין לי שגם בית המשפט העליון לא יכול לטהר את שמך עם תגובות כאלה.

אגיב למה שמסומן.

1. התגובות שלך ברובן המוחלט לא ענייניות בעליל, רובן מגיעות בסוף לאותם שטויות שאומרות שרכב יפני בן 15 שנה זה מטוס על, או שמאזדה מנוע 2000 זה טיל.

2. "אתה היית חייב לכתוב שהמאזדה עגלה" - רגע שנבין, כשאתה רושם דבר כזה, כלומר הוא אמר משהו על המאזדה אז הוא פגע בציפור נפשך? "היית חייב"?!?! אתה מבין איזה מטומטם זה נשמע?! כאילו דיברו על אשתך.. :roll:

3. "כול המבחנים והשמועות" - ממש מקורות אמיתיים, אם על זה אתה מסתמך אז מצבך עגום חבר, בחיים לא תראה אותי מגיב על רכב כולשהו מבלי שנהגתי עליו, לרוב לפחות כמה נהיגות ארוכות ולא שנייה מסביב לרחוב.

4. "הרכב נחשב לבין החזקים בקטגורייה שלה כולל עד 100" - איזו קטגוריה? רכב משפחתי בן 15 שנה עם 50 אחוז מההספק בגלגל מההספק המקורי במקרה הטוב? הקטגוריה הזאת?

בחייאת בנאדם, זה שיש לך רכב יפני לא אומר שאתה צריך לצאת להגנת כול הרכבים היפנים בעולם באשר הם, לי יש לאנטיס, אני מצהיר פה קבל עם ועדה שכול מי שרוצה לצחוק לי על הלאנטיס מוזמן.

פורסם
גטה מנוע 2000 150 כוחות סוס עםצ גיר אוטומט רגיל 6 הילוכים יענה על הצרכים שלה, רכב חזק אמין ונח מאד הייתה ברשותנו אחת כזאת במשך שנתיים ומאד נהננו ממנה

רק אם היא תתדלק 98 וגם אז זה משהו כמו 10 שניות מ0 ל100, ביצועים לא מדהימים לחלוטין.

זה ברור שאם היא רוצה להנות מתאוצות היא צריכה רכב טורבו, אופל אינסיגניה היה יכול להיות אופצייה טובה - מנוע חזק מאוד.

הבעייה שאף רכב במיוחד אירופאי לא ישרוד התגרזנות לטווח ארוך ותאוצה מהירה ברכב טורבו לאט לאט אבל בטוח מפרקת את הגיר האוטומטי. תאוצות כאלה יעלו הרבה לא רק בדלק אלא גם במוסך.

כל הכבוד למזדה 3 ששרדה את זה במשך זמן רב כל כך. הפיתרון בשביל הגברת לקחת רכב ליסינג עם מנוע טורבו ולטחון לו את הצורה, למשל גולף 1.4TSI בעלת 160 סוסים (או 140 - לא זוכר בדיוק כמה יש לרכב הזה). או כמובן לקחת רכב עם גיר ידני, מנוע טורבו ולשפר אותו - למשל אימפרזה טורבו, ליאון 1.8T, שירוקו 2.0T ועוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הבעייה שאף רכב במיוחד אירופאי לא ישרוד התגרזנות לטווח ארוך ותאוצה מהירה ברכב טורבו לאט לאט אבל בטוח מפרקת את הגיר האוטומטי. תאוצות כאלה יעלו הרבה לא רק בדלק אלא גם במוסך.

זו הבעיה הכי גדולה בכל הסיפור הזה לפי דעתי, הגברת אוהבת ללחוץ וגם מרביצה ק"מ

אני בספק שהיא תקרר ותחמם את הטורבו, מה שאומר שלא רק שהטורבו ירביץ שעות נוספות אלא גם יסבול מכך שלא מחמים\מקררים אותו אף פעם.

לפי דעתי או שבאמת תיקח איזו ג'טה 1.4 160 בליסינג ותוסיף לה איזו קופסא חיצונית ותעלה אותה ל180, או שתקנה איזו משפחומטית

2.0 חדשה כלשהי (במקרה שלה כנראה שעדיף מאזדה 3 רק בגלל ההרגל).

כמובן שבמידה והיא ממש אוהבת את הפח-אשפה הנוכחי (מצטער, שונא מאזדה 3 :oops: ) היא יכולה פשוט להחליף למנוע 2 ליטר חדש ולגמור עניין.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

למה אתם שוב מציעים לי בנזין?!

מה רע בדיזל?

הרבה יותר חזק וחסכוני.

גיר הרבה יותר אמין.

זה נראה כאילו חלק פה מקובעים על בנזין כאילו דיזל לא קיים.

הבלאגן היחיד שאני לא מצליח למצוא אחת למכירה, במחירון (יד 2) מופיע הדגם הזה רק בשנת 2009.

אולי יש שם טעות ואין כאלו בארץ? בלוי יצחק מופיעה ג'טה 2 ליטר אוט' דיזל?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

Shmelov, הסיבה שלא הזכרתי דיזל כי מנועי דיזל אינם חובבי סל"ד והגברת כמה שאני מבין דווקא כן. מנוע בנזין זה מה שהיא צריכה. לא משנה שהגיר של דיזל יותר חזק בגלל מומנט של המנוע, אבל שום גיר לא ישרוד התעללות לטווח ארוך, אבל עזוב גיר, מה עם מנוע וטורבו - היא תחמם את המנוע לפני שתלחץ? סדק במנוע, אין קומפרסייה ושאר בעיות שיש לה במזדה 3 מעידות לא רק על זה שהיא לוחצת, אלא המנוע עבר טראומות קשות ביותר ואני מניח גם הזנחה בטיפול (אולי בגלל חוסר ידע).

עדיף רכב ליסינג במקרה כזה ומסכן מי שיקנה אותו אחרי זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אמרתי לך מה לדעתי יקרה בשילוב של טורבו+רכב שעובר אונס.

אתה מכיר את הזוג יותר טוב מכולנו, האם הם ידעו לבדוק שמן בקביעות? האם הם יהיה להם סבלנות לחם ולקרר את הטורבו כל נסיעה?

לך לא צריך לספר מה ההבדל בין להחזיק רכב עם טורבו לבין אטמוספרי :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...