Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לחבר את 2 צופרי הרכב למערכת האזעקה של האוטו,במילים פשוטות כשסירנת האזעקה מתחילה לעבוד אז צופרי הרכב יעבדו אך בקיטועים.

מצאתי באייבי FLASHER RELAY שהוא אחראי על הקיטועים,האם השרטוט תקין?

ריילי:

87-יקבל + ישיר מהמצבר.

30- יעביר את ה+ לFlasher Relay.

86- הפקודה מהאזעקה שתפעיל את הסירנה(הפקודה היא -).

85- מינוס ישיר למצבר הרכב/שלדה.

מכן עוברים לFlasher Relay:

B+

יקבל + ישיר מהריילי.

E- מינוס למצבר.

L יעביר את החשמל בקיטועים לצופר הרכב.

קישור לפלאשר:

http://www.ebay.com/itm/Hot-S0BZ-3-Pin-Car-Flasher-Relay-to-Fix-LED-Light-Indicators-Blink-Flash-12V-/110958241172?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19d5a06594&vxp=mtr

Flasher Relay.JPG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא מבין במעגל הספציפי הזה,אבל אתה בטוח שהצופר אמור לקבל + משני הצדדים שלו?

זה דיי לא הגיוני כי לא נופל מתח על הצופר ברגע שהוא מקבל משתי הכיוונים את אותו המתח.

תבדוק שוב טוב טוב את הסרטוט שאתה עובד איתו לגבי אזור הצופר.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

לגבי החיבור לצופרים - שניהם מקבלים (+) מהממסר ו (-) מהשלדה של הרכב, כך שהחיבור נכון.

אם האזעקה נותנת (-) בפיקוד, אז בפין 85 צריך לחבר את (+) של המצבר ולא (-), כפי שכתבת בהודעה השניה.

פורסם

לפי דעתי כדאי לך לרדת מהנושא.

1. תקלה במעגל תגרום לריקון המצבר בגלל צריכת הזרם הגבוה של הצופר.

2. הפולס מ-FLASHER RELAY הוא קצר מידי בכדי שהצופר ישמיע צפצוף נעים ולא גרגור.

איזה כייף לי :)

פורסם

fixxxer- אני יחבר צופר אחד,מאמין שהרעש יהיה מופחת,ריב עם השכנים לא יהיה החנייה רחוקה מהבית והרכב גם לא גלוי לעין,בגלל זה אני רוצה לחבר את האזעקה לצופר ולשמוע שאכן מדובר ברכב שלי ולא לצאת כמו אידיוט כל פעם עם אזעקה נשמעת.

חשבתי לעבור לביפר אבל זה עסק די יקר,לעומת הפלאשר שעולה 3 דולר.

מרק10- למה אתה מתכוון שפלוס קצר מידי לפלאשר אני יכול לשים את הפלאש ליד הצופר עם לזה אתה מתכוון.

האם צריך להוסיף דיודות חד כיווניות לכל יציאה ליתר בטחון?

מהמינוס של הפיקוד,ואחרי הפיוז של ה+.

פורסם

לא היו דיבורים על זה שאזעקות קוליות יאסרו ב2013 ? בהרבה רכבים חדשים אפילו לא קיימת אזעקה קולית .

פורסם
fixxxer- אני יחבר צופר אחד,מאמין שהרעש יהיה מופחת,ריב עם השכנים לא יהיה החנייה רחוקה מהבית והרכב גם לא גלוי לעין,בגלל זה אני רוצה לחבר את האזעקה לצופר ולשמוע שאכן מדובר ברכב שלי ולא לצאת כמו אידיוט כל פעם עם אזעקה נשמעת.

חשבתי לעבור לביפר אבל זה עסק די יקר,לעומת הפלאשר שעולה 3 דולר.

מרק10- למה אתה מתכוון שפלוס קצר מידי לפלאשר אני יכול לשים את הפלאש ליד הצופר עם לזה אתה מתכוון.

האם צריך להוסיף דיודות חד כיווניות לכל יציאה ליתר בטחון?

מהמינוס של הפיקוד,ואחרי הפיוז של ה+.

לא הפלוס אלא הפולס שמוציא הפלשר הינו קצר מידי בכדי שהצופר של הרכב יעבוד בצורה תקינה (לא ניסיתי אבל ככה נראה לי).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...