Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התחדשתי בקיה ריו מודל 2012 דיזל ידנית (החליפה סיטרואן סקסו דיזל, עומדת למחירה עדיין) ואני מעוניין לדעת היכן שווה לטפל בה באזור בו אני גר (חיפה והקריות)

כמו כן אני לוקח בחשבון כי הרכב עדיין תחת אחריות ולכן תנתן עדיפות למוסכי היבואן מאחר ובמידה ותהיה תקלה הכרוכה באחריות ניתן יהיה לערב את היבואן בקלות

תודה מראש

רותם

• ספונסר פורום
פורסם

באזור שלך יש שני מוסכים מורשי קיה בלבד - אחד המרכזי בחיפה (בשדרות ההסתדרות) והשני בעכו (מוסך פטין).

מבין שניהם אני מכיר היכרות שטחית ביותר את פטין ועל פניו נראה שהם בסדר גמור.

פורסם

מבחינה חוקית זה מותר והיבואן חייב לכבד את האחריות של הרכב גם אם לא טיפלת במוסך מורשה.

מבחינה מעשית, ברכב חדש עדיף לדעתי לטפל במוסך מורשה. גם תחסוך לעצמך כאבי ראש במקרה של תקלה וגם יבוצעו ברכב שלך עדכוני תוכנה במידה וקיימים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...