Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפיכת רכב מרכב אוטמטי לידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

shoun, קיים קוליר ידני, יש אפילו אחת לפחות בארץ.

אם קיים סט כזה. פותח השרשור אמר שאין דגם כזה ידני.

לדוגמה: דגמי SCLASS של מרצדס, לא יוצרו עם גיר ידני (פרט למנועים הקטנים של הסדרה)

למה להרוס S קלאס?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודיע שקיים אבל הם נדירים בכל חיי רק ראיתי אחת כזאת ידנית

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

פורסם

חבר שלי קנה ידנית כזו חדשה בשנת 1995, ואכן כבר אז היא היתה יחידה במינה, לפחות מבחינת נדירות.

לא אשכח את ההתקנה הישראלית של החלונות החשמליים הקדמיים- כמה לא-אסטטי וחאפרי זה היה. כן, זה מזכיר לי שהידנית הגיעה לארץ ערומה מאבזור לחלוטין, אפילו חלונות חשמל היית צריך להוסיף לה.

פורסם

כאמור יש קוואליר ידנית בארץ. פרויקט ההסבה יעלה לך כמו חצי אוטו וזו השקעה שלא תקבל חזרה לעולם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היה לי חבר עם קוואליר ידנית תאמת היא עדיין הייתה זוללת דלק עד שהוא השבית אותה קנה קוואליר קופה אוטומט ועשה לה הסבה לגיר רגיל מהאוטו המושבת הוא השלים את החלקים לדעתי מיותר להסב אוטו כזה אבל אם אתה מיתעקש תחפש אחת ידנית כזאת שמושבתת או שהלך לה מנוע יצא לך יותר זול מללכת לחפש קיט כזה(יש כאלו ידניות צריך פשוט לחפש טוב)

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

כניראה הסבה, דיזל של פעם או דגם מיוחד של סדנא. אין ייצור סדרתי של S קלאס עם גיר ידני ולמען האמת גם אין טעם, האוטומט שלהם לא פחות ממדהים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...