Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה אקורד עכשיו המערכת של הרכב זה דיסק אחד ויש מערכת אם 6 דיסקים אני מעוניין במערכת עם ה-6 דיסקים מחפש את המערכת הזאת כמעט שנתיים אני לא מעוניין לשים dvd או משהו אחר רק את ה-6 דיסקים

חיפשתי את המערכת באייבי יש אותה אבל היא שונה ואני לא יודע אם יש שמה 6 דיסקים היא שונה יש למישהו יש מושג מאיפה להשיג את המערכת הזאת?

הנה תמונה של המערכת:

עריכה זה לא נותן לי לעלאות תמונה למה?

פורסם

איזה שנה הדגם?

לי גם יש אקורד 2.0 שנת 2005 כרגע עם המערכת המקורית, אני חושב שאפשר לחבר צ'יינג'ר מקורי שמתאים למערכת הזו עם 6 דיסקים.

פורסם

יש מערכת של 6 דיסקים אין דבר כזה לחבר מתאם ל6 דיסקים יש מערכת מובינת ב2.4 המפואר, באייבי אני לא מוצא את זה בפירוקיות יש מנוע 2.0 ושם אין 6 דיסקים אלא דיסק אחד אני מחפש את המערכת הזאת בנרות יש לך מושג איפה אפשר להשיג את המערכת עם ה6 דיסקים?

פורסם
איזה שנה הדגם?

לי גם יש אקורד 2.0 שנת 2005 כרגע עם המערכת המקורית, אני חושב שאפשר לחבר צ'יינג'ר מקורי שמתאים למערכת הזו עם 6 דיסקים.

תאמין לי חרשתי את כל אייבי וזה לא אותו דבר במערכת המקורית באמצע של המסך רשום: Premium Sound System

ולמעלה רשום 6 דיסק צנגר באנגלית במערכת לפי 2 הדברים האלה אתה יודע שהמערכת היא צנג'ר ו6 דיסקים אני לא יכול לעלות לא סרטון ולא תמונה שתבינו על מה אני מדבר תרשום ביוטיוב:Honda Accord Executive Premium Sound System

ותעלה את הסרטון לפה אם אתה יכול לערוך לי את ההודעה שיבנו על מה אני מדבר ומה שיש בסרטון באייבי כל הכפתורים שבמערכת שם שונים אז אי אפשר לדעת אם זה 6 דיסקים

פורסם

אתה מתכוון לסרטון הזה:

הציינגר הופיע בשנים 03 04 05 06 07 עם שינויים מינוריים בין המודלים

ואפשר לזהות את המערכת הנ"ל כי כתוב עליה 6 CD changer

אם תעשה זום בתמונה מעל השעה 1:00 אפשר לראות זאת :

http://www.ebay.com/itm/Honda-Accord-6-CD-changer-Radio-AUX-MP3-Ipod-single-climate-39175SDAA110-2-03-/150981091597?pt=Car_Audio_Video&hash=item23272ca10d&vxp=mtr

קח בחשבון שבקניה מארה"ב תצתרך לכייל את תדרי הרדיו של המכשיר הנ"ל

לאלו שבארץ ואני לא יודע אם זה אפשר בכלל במכשיר הנ"ל או כמה זה עולה.

חפש את המכשיר הנ"ל באיביי גרמניה או בריטניה או מדינות אסיה

שם התדרים הם כמו בישראל ,בכול אופן תוודא את העניין מול המוכר.

פורסם
איזה שנה הדגם?

אי אפשר לצטט את המשתמש האחרון!!

הקישור שהבאת לי למערכת אני לא מחפש כזאת אני מחפש בדיוק כמו בסרטון שבאמצע רשום Premium Sound System ובאייבי המקשים שם שונים בקיצור הכל שונה שמה אני בדקתי את כל אייבי ואין שמה,אולי זה 6 דיסק אבל שינו את המערכת תשים לב לסרטון ביוטיוב ותשים לב למערכת באייבי..

פורסם

הקפצה מחפש מערכת כמו בסרטון AUDIO KING פרסם ואין כזאת שינו את כל המערכות באייבי וזה בכלל לא אותו דבר אפילו שיש שמה 6 דיסקים המערכת ממש שונה מישהו בארץ לא מתעסק עם מערכות כאלה?

• תוכן חדש...