Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה ננעל - יונדאי I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צריך עזרה, היום בבוקר ננעל לי ההגה בחניה (יונדאי I30). ניסיתי לשחק איתו ימינה שמאלה ולשחרר עם הסוויץ'.

ההגה נעול והסוויץ' נעול וכלום לא זז. התקשרתי לגרר שלא יכול לגרור בגלל שההגה נעול.

ביקשתי מהמוסך שישלחו מישהו לבדוק, אני תקוע ולא יכול לזוז :-(

מישהו נתקל בבעיה דומה או יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש...

פורסם

ניסיתי לשחק עם ההגה והסוויץ', זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי ברכב (פעם ראשונה באוטו הזה).

כלום לא זז, גם הסוויץ' וגם ההגה תקועים לגמרי.

פורסם

קודם כל תודה על התשובה.

ניסיתי הכל, לכל הכיוונים לסובב ללחוץ להזיז, הכל תקוע לגמרי.

פעם ראשונה בחיים שאני נתקל בזה.

ברכבים קודמים שהיו לי תמיד זה השתחרר עם קצת משחק.

פורסם

אתה לוחץ על הבלם תוך כדי?

אם אני זוכר נכון אז לוחצים על הבלם, ביד אחת מזיזים את ההגה וביד השניה מכניסים מפתח ומסובבים.

פורסם

עדכון: ניסיתי שוב גם עם לחיצה על הבלם.

ההגה תקוע לגמרי, לא זז אפילו מ"מ ימינה או שמאלה, כנ"ל גם הסוויץ'.

כנראה שאין ברירה אני אחכה עד שהמוסך ישלח מישהו לבדוק.

:cry:

פורסם

עוד שאלה קטנה: מישהו יודע אם מנעולן יכול לסדר את התקלה?

או שעדיף לחכות שהמוסך ישלח מישהו?

תודה

פורסם

קודם כל , משום שמדובר בתקלה שקשורה במערכת ההיגוי , לא הייתי לוקח סיכון וממליץ לך דבר ראשון לגרור את הרכב.

דבר שני , האם הסוויצ מסתובב לך? הרכב מנסה להניע? או גם תקוע.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
קודם כל , משום שמדובר בתקלה שקשורה במערכת ההיגוי , לא הייתי לוקח סיכון וממליץ לך דבר ראשון לגרור את הרכב.

דבר שני , האם הסוויצ מסתובב לך? הרכב מנסה להניע? או גם תקוע.

אם לא שמת לב,בחברת הגרירה אמרו לו שאי אפשר לגרור כי ההגה נעול.

והסוויצ לא יכול להסתובב עם ההגה נעול,אז ככה שאין סיכוי שהרכב יתניע.

לדעתי תנסה ליצור קשר עם מוסך יונדאי(מקווה שזה תחת אחריות עדיין).

ואם הם מתעקשים לגרור את הרכב,תבקש מחברת הגרירה שישלחו גרר שמרים רק את הגלגלים הקידמיים ואז אין בעיה של כיוון ההגה-אלא אם כן אין לגרר גישה בכלל לעמוד מלפני הרכב.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

יצרתי כבר קשר עם מוסך יונדאי (הרכב באחריות עוד שבוע וחצי בערך :-o)

אני ממתין שהם ישלחו מישהו.

תודה לכל העונים.

אעדכן בהמשך

פורסם

כשהגה נעול ומערכת ההיגוי לא תחת לחץ ניתן לסובב את ההגה כס"מ לצדדים. זה שאתה אומר שאתה לא מצליח להזיז את ההגה בכלל אומר שמערכת ההיגוי מפעילה לחץ כנגד נעילת ההגה. במצב כזה אתה פשוט צריך לסובב את ההגה בכוח רב כנגד מערכת ההיגוי ובו זמנית לשחרר את הנעילה.

לחילופין, אם תרים מעט את שני הגלגלים הקדמיים הלחץ אמור להשתחרר.

פורסם

ניסיתי במלוא בכוח לסובב - לא זז כלום ממש תקוע, פחדתי לשבור משהו.

לגבי להרים, לא חשבתי על זה אני אנסה מאוחר יותר להרים עם שני ג'קים, אולי זה יעזור.

תודה על התשובה.

פורסם
כשהגה נעול ומערכת ההיגוי לא תחת לחץ ניתן לסובב את ההגה כס"מ לצדדים. זה שאתה אומר שאתה לא מצליח להזיז את ההגה בכלל אומר שמערכת ההיגוי מפעילה לחץ כנגד נעילת ההגה. במצב כזה אתה פשוט צריך לסובב את ההגה בכוח רב כנגד מערכת ההיגוי ובו זמנית לשחרר את הנעילה.

לחילופין, אם תרים מעט את שני הגלגלים הקדמיים הלחץ אמור להשתחרר.

חנן, גם אם אצליח לשחרר, האם אתה חושב שכדאי בכל מקרה לגשת למוסך לבדוק מה מקור הבעיה? לידיעתך, זה משהו שעשוי לקרות? (אני אישית מעולם לא נתקלתי בבעיה כזו).

תודה

• תוכן חדש...