Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטורולה DEFY-בעיות קליטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מכשיר motorola defy שנקנה לפני כשנה. בזמנו הייתי ברשת סלקום, ולא היו לי בעיות של קליטה. עברתי לרמי לוי לפני כחצי שנה, ללא שום בעיות מיוחדות, עד השבוע האחרון.

בתוך חניונים או אפילו במסדרון, הפלאפון מאבד רשת סלולרית. בבירור זריז עם החנות שממנה רכשתי (gadget mobile), מסתבר שהמכשיר שרכשתי לא תומך בתדר 850 HSDPA ברשת הדור השלישי, ורק לאחר כמה חודשים הוא הגיע בגירסה שתומכת בהם.

בבירור זריז של הFCC ID, אלו הרשתות הנתמכות:

850 MHz GSM

850 MHz WCDMA

1900 MHz GSM

1900 MHz WCDMA

2100 MHz WCDMA

לעומת זאת, באתר של מוטורולה רשומים הנתונים הבאים:

NETWORKS 15

WCDMA 900/2100, GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 7.2 Mbps (Category 7/8 ), EDGE Class 12, GPRS Class 12, HSUPA 2.0 Mbps

מה האופציות שעומדות בפני? האם אצטרך להחליף רשת סלולרית, או לחליפין-לרכוש פלאפון שתומך בדור השלישי ב 850?

פורסם

למזלך בדפיי התדרים זה משהו תוכניתי ולא חומרתי ולכן אתה יכול לשנות אותם.

תוריד אפליקציית base bend ופשוט תשנה שם את התדרים. מה שכן, זה דורש שיהיה רוט על המכשיר

פורסם

יש כבר רוט על המכשיר (הגיע עם cyanogen 7.1 jordan stable) מהחנות.

כבר ניסיתי עם האפליקציה של baseband switcher. לא עזר. החלפתי מ international 850/2100 ל china 850/2100 וגם לאופציות של Brazil 850/2100 ללא הועיל. ההתנתקויות ממשיכות.

ד"א, מאיפה ההנחה שהתדרים שם זה תוכנה ולא חומרה? ראה את השוני בין המידע של ה FCC ID לבין המידע באתר של מוטורולה, במיוחד בתחום ה WCDMA.

פורסם

אין לי באמת ידע רשמי, זה משהו שקראתי בפורומי האנדרואיד השונים עוד בזמן שהיה לי את המכשיר.

אני גם הייתי בסלקום ועברתי לפלאפון, עשיתי את שינוי התדרים האלה במיידי ולא זכור לי שהיו ניתוקים או חוסר קליטה. אם כול זה לא עוזר אז אין מנוס מלהחליף חברה או להחליף מכשיר.

פורסם

כנראה שהמכשיר שלך תומך 3G 900/2100 ולא תומך ב-850.

תדר הוא עניין של חומרה. יתכן שיש תוכנה שממתגת תדרים קיימים - אבל במוטורולה זה או 900/2100 או 850/1900. לפחות רשמיתאין תמיכה ב-850/2100.

בכלל - השילוב של 850/2100 שעליו מתבססת פלאפון (ובמידת מה גם סלקום) הוא חריג ביותר וקיים ברשתות בודדות בעולם, ולכן יש גם מגבלה בתמיכה בשילוב זה במכשירים. רשתות המבוססות על 2100 בלבד פרוסותבצורה יותר צפופה וכך מאפשרות כיסוי טוב גם של מקומות "קשים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...