Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 או קיה פיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים .

אני מעוניין לרכוש רכב חדש מהחברה ואני צריך את עזרתם ..יש את פיאט 500 שהיא מומלצת ע"י המון אנשים בגלל שהיא יפה וחסכונית מאוד !!!

ויש את הפיקנטו המאובזרת אבל אומרים שהיא לא כזאת חסכונית כמו שהיצרן מפרסם אך..היא יותר זולה אני ממש מתלבט לגבי שניהם ויש עדיפות קלה לפיקנטו אבל הבעיה היא הדלק !!!

דרך אגב אני מדבר על רכב אוטומט לא ידני!

אשמח לעזרתכם!!!

תודה מראש.

פורסם

שים לב שה-500 האוטומטית מצויד בגיר רובוטי, לא מאוד חלק ונעים לשימוש. מהבחינה הזאת יש יתרון לפיקנטו, למרות שהיא פחות יפה ופחות חסכונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שכבר אמרו פה ואני ארחיב - ה 500 מצויידת בגיר רובוטי. יתרון - חסכוני בדלק כמו ידני. חסרון - גיר רובוטי שצריך להתרגל אליו ולא הכי מהנה לנהיגה. מה שכן, יש לו מערכת זינוק בעליה אז זה פחות נורא מרובוטי אחר. לגבי הפיקנטו, מדובר ברכב פרקטי מאוד. צריכת הדלק בגירסה האוטומטית היא די גבוהה ביחס להצהרות היצרן (מספיק להריץ חיפוש בפורום) אבל היתרון הוא גיר אוטומטי אמיתי וכמובן - זולה יותר מה 500 הרובוטית בלא מעט כסף, גם אחרי הורדת המחירים. ה 500 היא לא מתחרה של הפיקנטו. הפנדה, אם היתה מגיעה עם גיר רובוטי, היא המתחרה של הפיקנטו. רוצה לומר, אם אתה מחפש רכב פרקטי מכל הבחינות, לך על הפיקנטו. אופי ויופי וכאלה (לא אומר את זה בזלזול, לי אישית זה יותר חשוב מפרקטיות), אז ה 500.

פורסם

500 או לא זה ענין של טעם. הגיר הרובוטי לא כזה נוראה כמו שמתארים אותו. טיפה התרגלות וזה בסדר. יחסית לחסכון שהוא מספק חוסר הנוחות בטל בשישים לדעתי.

לגבי הפיקנטו, לדעתי חפש משהו אחר, צריכת הדלק שלה גבוהה משמעותית מהמוצהר מה שהופך את הקניה שלה ללא כדאית יחסית למיני האחרות.

פורסם

את הקיה קונים מהראש, את הפיאט מהלב.

הפיאט חסכונית יותר, אבל גם יקרה בסכום לא מבוטל בגרסה הרובוטית שלה שהגיר בה ממש לא נעים לנסיעה (מניסיון ושיסלחו לי כולם).

פורסם

הכל תלוי איך נוסעים.

אם אתה מאלה שנותנים גז מטורף רגע לפני שמתחלף הרמזור או אתה מאלה שמשאירים את המזגן דולק כל הנסיעה ופותחים חלון בשביל לאזן את הטמפרטורה אז ברור שצריכת הדלק שלך תהיה גבוהה יותר.

בעיקרון בפיקנטו האוטומטית לנהג הנורמלי היא 1.17

פורסם
הכל תלוי איך נוסעים.

אם אתה מאלה שנותנים גז מטורף רגע לפני שמתחלף הרמזור או אתה מאלה שמשאירים את המזגן דולק כל הנסיעה ופותחים חלון בשביל לאזן את הטמפרטורה אז ברור שצריכת הדלק שלך תהיה גבוהה יותר.

בעיקרון בפיקנטו האוטומטית לנהג הנורמלי היא 1.17

תריץ חיפוש פיקנטו אוטומטית ותראה. אנשים מדווחים על נתונים קרובים יותר ל1:10.

פורסם
את הקיה קונים מהראש, את הפיאט מהלב.

.

:mm_yeah:

הראשונה פרקטית נטו, השנייה היא יותר מסתם אוטו לנסיעה מא' לב'.

אם חשוב לך לקנות אוטו שהוא גם הצהרה, ובהנחות שעושים אפשר להבין את פשר ההתלבטות- קח את הפיאט.

שוב, אם רצונך באוטו נטו- קח את הקיה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

למה אף אחד עדיין לא התייחס לזה שה500 היא רכב עם 2 דלתות (3 ביחד עם דלת תא מטען או תא כפפות או איך שלא נקרא לזה) בעוד הפיקנטו מגיעה עם שתי דלתות למושב האחורי?

מה לגבי העובדה שעצם היות ה500 יקרה יותר בכמה עשרות אלפי שקלים מהפיקנטו הופכת את ההבדלים בצריכת הדלק ללא רלוונטיים כמעט?

מה לגבי העובדה שבגיר רובוטי צריך להחליף מצמד כל כמה שנים?

מה לגבי האמינות הצפויה מהפיקנטו לעומת האמינות הצפויה מהפיאט?

מה לגבי האחריות הנהדרת שקיה נותנת?

סה"כ מבחינת יופי, נוחות מושבים ושיק כללי - ה500 פשוט עושה את זה.

אבל הפיקנטו נותנת לך הרבה יותר מזה בתמורה לפחות כסף - הרבה פחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה אף אחד עדיין לא התייחס לזה שה500 היא רכב עם 2 דלתות (3 ביחד עם דלת תא מטען או תא כפפות או איך שלא נקרא לזה) בעוד הפיקנטו מגיעה עם שתי דלתות למושב האחורי?

מה לגבי העובדה שעצם היות ה500 יקרה יותר בכמה עשרות אלפי שקלים מהפיקנטו הופכת את ההבדלים בצריכת הדלק ללא רלוונטיים כמעט? הפיאט רכב הרבה יותר ייחודי מהפיקנטו.

מה לגבי העובדה שבגיר רובוטי צריך להחליף מצמד כל כמה שנים?

מה לגבי האמינות הצפויה מהפיקנטו לעומת האמינות הצפויה מהפיאט? אם אתה יודע מהי האמינות הצפויה, אתה נביא.

מה לגבי האחריות הנהדרת שקיה נותנת?

סה"כ מבחינת יופי, נוחות מושבים ושיק כללי - ה500 פשוט עושה את זה.

אבל הפיקנטו נותנת לך הרבה יותר מזה בתמורה לפחות כסף - הרבה פחות.

בגלל זה אמרתי שאת הפיאט קונים מהלב ואת הקיה מהראש.

• תוכן חדש...