Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה, איך מעבירים דו"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אחותי סיימה את המלווה בחודש שעבר והוחלט לבטח אותה על הרכב שלי מכיוון שהרכב של אמא שלי שווה כמה עשרות אלפי שקלים יותר.

ככה היא משתפשפת על רכב טיפה ישן יותר לפחות בתקופת הנהג חדש

בכל מקרה יום שישי היא חסמה את אחד מדיירי הבניין והוא לא יכל לצאת מהחנייה, הוא ברוב חוצפתו במקום להרים טלפון כמו שכן טוב פשוט צלצל למשטרה.

הגיע שוטר שאגב היה נחמד מאוד, אפילו אמר שהוא מצטער ושהוא לא מאמין שהוא רשם על זה דו"ח פשוט הוא חייב בגלל הקריאה או משהו כזה

הדו"ח הוא 250 ש"ח לא נורא כל כך, הבעיה היא שהוא רשום על בעל הרכב שזה אני , אני נוהג כבר 6 שנים, טיפה יותר בלי שום עבירת תנועה טפו טפו טפו, ואני רוצה שככה זה יישאר ( הרישיון מאוד חשוב לי עושה 100 קילומטר ביום )

איך מעבירים את הדו"ח על שמה?

פורסם

השכן ברוב חוצפתו במקום להתקשר אליכם, התקשר למשטרה? איזה חוצפן!

לא עלה בדעתך שהחוצפנית היא דווקא אחותך שחוסמת רכבים אחרים?

בכל מקרה לשאלתך, יש מאחורי הדו"ח כתובת למשלוח דואר. אתה ואחותך רושמים מכתב רשום ובו מבקשים להמיר את הדו"ח על שמה מכיוון שהרכב היה ברשותה באותו הזמן והיא זאת שעברה את העבירה.

כמו כן, צרפן צילום רשיון נהיגה שלה.

לאחר מכן, ישלח אליה דו"ח חדש לתשלום על שמה.

פורסם
השכן ברוב חוצפתו במקום להתקשר אליכם, התקשר למשטרה? איזה חוצפן!

לא עלה בדעתך שהחוצפנית היא דווקא אחותך שחוסמת רכבים אחרים?

בכל מקרה לשאלתך, יש מאחורי הדו"ח כתובת למשלוח דואר. אתה ואחותך רושמים מכתב רשום ובו מבקשים להמיר את הדו"ח על שמה מכיוון שהרכב היה ברשותה באותו הזמן והיא זאת שעברה את העבירה.

כמו כן, צרפן צילום רשיון נהיגה שלה.

לאחר מכן, ישלח אליה דו"ח חדש לתשלום על שמה.

מבחינתינו השכן חוצפן ועוד איך! יש דבר שנקרא שכנות טובה. .הדבר הכי מעצבן היה שהוא עצמו התקשר להגיד לנו בואו תזיזו תאוטו יש משטרה. ..ואז בדוח רשום שהוא התקשר להתלונן במשטרה.

לא יכלת לחסוך. .לך ולנו ולהתקשר ישר. ..

פורסם

אל תחסום כך לא יזמנו לך משטרה.

שכנות טובה זה כשאתה חונה במקום פינתי ואין מקומות חניה,

כאשר אתה ניגש לשכן שאותו אתה חוסם נוקש על דלת ביתו ומודיע לו שחסמת אותו,

ואם יש בעיה שיתן לך קריאה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואו אני פשוט בהלם שאתה לא שם לב לזה...

חסמתם בנאדם, עשית עברה ואתה עוד בא אליו בטענות??!!

מזל טוב, שברת שיא של חוסר רגישות לזולת...

בכל מקרה, כל עוד לא קיבלת נק' זה לא יעניין אף אחד בחברת הביטוח שלך.

אם בכל זאת זה נורא מפריע לך יש לך כתובת לעירעורים בתחתית הדוח, לשם אתה שולח מכתב מסודר שבו אתה מבקש להעביר את הדוח על שמה של אחותך כי היא זו שביצעה את העברה.

ולהבא, אל תחסום !

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני באמת לא מבין את פותח השרשור. הוא באמת חושב שהשכן היה האיש הרע ואחותו שחסמה אותו בשיא חוצפתה הייתה טלית שכולה תכלת ?

עצוב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היא לא הייתה טלית שכולה תכלת. .. אבל אחותי חיילת שמרוויחה 350 שח בחודש היא מיהרה לקידוש של שישי וחסמה אותו אולי רבע שעה! אולי! אני כשכן ההיתי מתקשר במיוחד אם אני מכיר תשכן. מה אתם משחקים אותה יפי נפש... בניין קטן 4 שכנים כבר 15 שנה... כמה פעמים חסמו אותי או חנו לי בחנייה הפרטית. .. ובחיים לא חשבתי להתקשר למשטרה. .

פורסם

אתה יודע למה זה מכעיס?

כי לך זה לא מפריע, אבל לאדם אחר כן.

אני וכל אדם אחר לא צריכים לצפור ולהטריד שכנים אחרים כאשר חוסמים אותנו.

קידוש היא לא סיבה לנטוש את הרכב ולהגיע לארוחה.

אם היית אומר לי שהיא פרמדיקית שרצה להנשים אדם מת היתי מורידה בפניך את הכובע קוראת בעצמי לשכן חוצפן,

ואף מתרגזת על השוטר.

אבל מה לעשות הדברים לא ככה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני עם פותח התרד.

כנראה שאתם לא גרים בבניין.אצלנו יש מצוקת חנייה ותמיד חוסמים שכנים.ואם השכן יכל לחייג אליהם כשהגיע הניידת הוא יכל לחייג לפני ולבקש להזיז את הרכב,הרי המספר בידו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אתם צודקים שאחותו של פותח השרשור אינה טלית שכולה תכלת, אך מי מאיתנו לא יתרגז כאשר ככה נוהגים בין שכנים וותיקים? מדוע לערב את החוק כאשר די בשיחת טלפון קצרה שתפתור את העניין בצורה מכובדת ?

פורסם

ספר לי חוויות ורשמים כאשר השכן יחסום אותך ל 15 דקות

כאשר הוא מתקלח ואתה בדיוק ממהר למבחן/ראיון עבודה/ פגישה.

ל'

פורסם
ספר לי חוויות ורשמים כאשר השכן יחסום אותך ל 15 דקות

כאשר הוא מתקלח ואתה בדיוק ממהר למבחן/ראיון עבודה/ פגישה.

ל'

שוב, אני חלילה לא מצדיק מעשה שכזה.

אבל מה תרמה השיחה למשטרה? הרי מדובר בבזבוז זמן אף גדול יותר ממה שהיה דרוש מלהרים שיחת טלפון ולבקש להזיז את הרכב.

(הרי להתקשר ולהודיע שיש משטרה הוא יכול, אבל לבקש להזיז לא? אם זה אכן המקרה לא ניראה לי כי השכן המדובר אכן היה מצוי בבעיית זמן.)

פורסם

מה תרמה השיחה?

בפעם הבאה היא תחשוב פעמיים אם היא משאירה את הרכב בחסימה ורצה לקידוש.

ל'

פורסם

בגלל שביום שישי עירית רחובות היקרה החליטה לתת לי דו"ח (לא מוצדק, דרך אגב), אני מתעלק ושואל האם יש טעם להעביר אותו למישהו אחר כי אני נהג חדש או שזה חסר משמעות מבחינת רקורד?

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...