Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

במי תבחרו?  

239 הצבעות

1. 1. במי תבחרו?

• הליכוד ביתנו
      29
    • העבודה
      25
    • הבית היהודי
      37
    • ש"ס
      5
    • התנועה
      3
    • עלה ירוק
      33
    • ארץ חדשה
      18
    • יש עתיד
      47
    • מרצ
      15
    • קדימה
      3
    • האיחוד הלאומי
      0
    • עוצמה לישראל
      18
    • עם שלם
      4
    • כח להשפיע
      2

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כאילו מישהו הרכיב לשלי סכי עיניים ושם לה מול הפנים שלט "רק לא ביבי".

אין מה לעשות, התוצאות הן שלביבי יש 31 מנדטים והעם (צודק או לא) רוצה אותו בתור ראש ממשלה. כולם יכולים להשתנות ועם מסר כזה בוטה וחזק שהגיע מהקלפיות ולא מכיכר רבין לא ניתן להתעלם. עכשיו ביבי יצטרך להשתנות בהתאם לקווי היסוד של לפיד אחרת הוא יקבל גוש חוסם של לפיד וכולנו נלך לסיבוב שני שבו די ברור שלפיד יהפוך להיות ראש ממשלה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 570
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה כאילו מישהו הרכיב לשלי סכי עיניים ושם לה מול הפנים שלט "רק לא ביבי".

אין מה לעשות, התוצאות הן שלביבי יש 31 מנדטים והעם (צודק או לא) רוצה אותו בתור ראש ממשלה. כולם יכולים להשתנות ועם מסר כזה בוטה וחזק שהגיע מהקלפיות ולא מכיכר רבין לא ניתן להתעלם. עכשיו ביבי יצטרך להשתנות בהתאם לקווי היסוד של לפיד אחרת הוא יקבל גוש חוסם של לפיד וכולנו נלך לסיבוב שני שבו די ברור שלפיד יהפוך להיות ראש ממשלה.

אין סיכוי. בסיבוב שני ביבי לוקח 40 מנדטים וסוגר את הסיפור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בסיבוב שני רוב מצביעי הפתק הלבן וכן רוב מצביעי המפלגות שלא עברו את אחוז החסימה יעברו ללפיד.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הם בודדים לעומת עדרי מצביעי הליכוד שיצאו מהחורים שלהם אם הם יריחו שתהיה ממשלת שלי-ערבים-חרדים. אם זה קורה, אני בעצמי הולך לצמתים לחלק פלאיירים של ביבי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפיד אמר שלא יישב עם ערבים בקואליציה.

במקביל לך, אם הולכים לסיבוב שני גם אני אזיז את הוד עצלותי מהבית ואצא לצמתים.

fiat x1/9

פורסם

מישהו רוצה להמר כמה זמן יקח המו"מ הקואליציוני (לכאן או לכאן)? מעניין כמה זמן יקח לביברמן ולפיד להגיע \ לא להגיע לעמק השווה בתוך כל הסלט הזה...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

פרסמון כבר ב-ynet ששלי שוקלת להמליץ על יאיר לפיד לראשות הממשלה.

אני חושב שאפילו בחלומות או הפנטזיות הכי פרועות שלו, הוא לא דמיין שיש סיכוי שיהפוך לראש הממשלה של ישראל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפיד בעצמו אמר מפורשות שהוא לא מעוניין לעמוד בראש קואליצית שמאל-מפלגות ערביות... לא ריאלי להניח שהוא יסכים להרכיב קואליציה הזויה שכזו רק בשביל טובתו האישית (גניבת הכיסא לביבי). מה גם, שהוא לא צריך לסגור דילים עם אויבי מדינה (הח"כים בשירות פלסטין)... אם ימשיך בקו הזה ולפחות ינסה לעמוד בהבטחותיו, יהיה לו סיכוי טוב לנצח בבחירות בצורה שפויה בסיבוב הבא.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
פרסמון כבר ב-ynet ששלי שוקלת להמליץ על יאיר לפיד לראשות הממשלה.

אני חושב שאפילו בחלומות או הפנטזיות הכי פרועות שלו, הוא לא דמיין שיש סיכוי שיהפוך לראש הממשלה של ישראל.

ברור שהוא דמיין. יאיר לפיד, בין אם ירצה ובין אם לא, הוא סלבריקה. הוא היה בעל הטור הכי פופולרי בעיתון הכי גדול במדינה. הוא היה מגיש המהדורה המרכזית הכי נצפית בטלוויזיה. הוא האמ-אמא של הדמות הציבורית וככזה, יש לו אגו הרבה יותר גדול ממה שאתה מדמיין. הוא יכול להגיד עד מחר "אני לא מכוון לראשות הממשלה" אבל תן לי להבטיח לך - אין כסא שהוא היה רוצה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בסיבוב שני רוב מצביעי הפתק הלבן וכן רוב מצביעי המפלגות שלא עברו את אחוז החסימה יעברו ללפיד.

קשה לי להאמין שזה נכון. לפיד מייצג את המרכז, הפשרה משני הכיוונים. אלה שלא עברו את אחוז החסימה נחשבים קיצוניים. אם כבר, הם יצביעו למישהו כמו בנט, גלאון או כל אחד עם אידיאולוגיה ברורה.

מה שכן, כל המושג של "מרכז" נשמע לי כמו לוקש אחד גדול של התקשורת. אתה מעוניין לחלק שטחים - אתה שמאלן. אתה נגד - אתה ימני. אין כאן מקום ל"מרכז".

אח"כ יש ימין ושמאל "כלכליים" (קפיטליזם - סוציאליזם), אבל אין לזה קשר להגדרה של "ימין" או "שמאל", כי במהותן, ההגדרות האלה הן בטחוניות (לפחות בישראל).

.Your average Notepad

פורסם

זו בדיוק הבעיה שלך, אתה לא מוכן לקבל מושגים חדשים בחיים.

מרכז אומר שבהינתן התנאים הנכונים יבוצעו הצעדים האלה והאלה.

אין כניעה, מחוות וויתור על שטחים עוד לפני ישיבה לשולחן המשא ומתן ומצד שני אין את ההתעקשות שלא לחזור לשולחן המשא ומתן. זו לדעתי הגישה הנכונה וזו הגישה שלפיד מציג.

fiat x1/9

פורסם

והנה הבעיה בדיוק.

הבחירות האלו היו הבחירות הראשונות בהיסטוריה של המדינה שבהן אנשים (חלקם) התחילו להצביע לפי כלכלה ולא לפי ביטחון.

יש כאלו שלא מבינים את זה אבל הרבה אנשים כבר לא מודאגים מהבעיות החיצוניות אלא מהכלכלה האישית שלהם.

זה תהליך נורמלי שקורה לכל מדינה עם אמצעי תקשורת פתוחים וממשלה שמשקרת כל הזמן.

לחלק גדול מהצעירים כבר לא אכפת מה קורה עם השכנים אלא רק מה שקורה להם בכיס.

ולזה התכוונתי קודם כשאמרתי שצריך מרכז ולא אידיאולוגיות. צריך לעשות מה שנכון לכולם, לא מה שהאג'נדה האידיוטית של אחת הקבוצות אומרת.

צריך להתגמש לפעמים.

עריכה: הוקדמתי על ידי אמיר

פורסם
זו בדיוק הבעיה שלך, אתה לא מוכן לקבל מושגים חדשים בחיים.

מרכז אומר שבהינתן התנאים הנכונים אז יבוצעו הצעדים האלה והאלה.

אין כניעה, מחוות וויתור על שטחים עוד לפני ישיבה לשולחן המשא ומתן ומצד שני אין את ההתעקשות שלא לחזור לשולחן המשא ומתן. זו לדעתי הגישה הנכונה וזו הגישה שלפיד מציג.

רגע, אתה חושב שמרצ יבצעו עסקה בלי "התנאים הנכונים"? מה לדעתך יקרה אם מרצ הייתה בשלטון? הם היו מפנים את כל השטחים ורק אז פותחים במשא ומתן?

אין שום מפלגה שתיזום הסכם בלי "התנאים הנכונים". מפלגה שמוכנה להסדר כלשהו - היא מפלגה שמאלנית. ההסדרים הבטחוניים לא רלוונטיים בכלל, כל מפלגה תדאג להם לפי שיקול דעתה. הנושא הספציפי הזה הוא שחור ולבן, אין כאן מקום להתחכמויות. או שאתה נותן את השטח, או שלא.

ברור לי שאתה מתכוון ל"תנאים" בתור "האם לדרוש הכרה ואז לעשות X Y Z", או "האם לעשות X Y Z ורק אח"כ לדרוש הכרה".

זה שליבני תשחק משחק פוליטי קצת יותר קשוח מהמשחק המתנצל שמרצ תשחק לא הופך אותה לימנית. הוא פשוט הופך אותה לפחות שמאלנית.

ההגדרה הנכונה היחידה למפלגת 'מרכז' זאת מפלגה כמו עלה ירוק - שלא נוקטת בשום עמדה בנושא הזה, ומתמקדת בנושאים אחרים לחלוטין. יאיר לפיד הוא "שמאל-מרכז", ולא "מרכז". צא מהאשליה.

.Your average Notepad

פורסם

השאלה היא מה הם התנאים הנכונים והאם העם תומך בתוצאה.

לדוגמא חלוקת ירושלים:

לפיד הודיע במפורש שירושלים זה לא רק מקום אלא רעיון ובשום מקרה היא לא תחולק.

לעומת זאת מרץ במצעה (עמוד 6) "האינטרס המרכזי של מדינת ישראל הוא לנהל משא ומתן שיביא לסיום הכיבוש ולהקמתה של מדינה פלסטינית לצידה של מדינת ישראל. מרצ תומכת בהקמת מדינה פלסטינית בגבולות 1967 תוך חילופי שטחים ביחס של 1:1 בחלוקת הריבונות בירושלים כך שתהיה בירתן של שתי מדינות - ישראל ופלסטין ".

http://meretz.org.il/%D7%9E%D7%A6%D7%A2-%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%92%D7%94/2019-2/

זה נראה לך או לחילופין לרוב העם כתוצאה נכונה?

בושה וחרפה שיהודים חושבים לחלק את עיר הבירה של ישראל.

fiat x1/9

• תוכן חדש...