Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני כמה ימים מישהו התעניין לרכוש את הרכב שלי.

רכשתי אותו לפני כשנה וחצי, סונטה 2008 אקסיוטיב 2.4.

רכשתי ממגרש כלמוביל פ"ת הרכב הוא מיד ראשונה פרטית.

הרכב שמור ביותר כ 80.000 ק"מ.

אני כמובן מעוניין להחליף במשהו באותה רמה או יותר.

אני מרוצה מהרכב, אבל לפני שיאבד עוד מערכו, כדאי להחליפו כעת ולהוסיף מה שפחות.

לפי יצחק לוי המחירון לרכב שלי הוא 55,300 אחרי שקלול תאריך עלייה לכביש וק"מ.

(היה ממש מבאס לגלות כמה ירד הערך שלו!!)

חשבתי על הדגם הזהה ברמת לקצ'ורי מודל 2009 או אפילו על הדגם עם המנוע הגדול 3.3 כמדומני.

כמו כן, הרכב שלי הוא קבוצת רישוי 5 וטסט עולה לי כ2000 שקלים. הדגם של ה3.3 ליטר הוא רמה 6.

מישהו יודע כמה עולה טסט ברמה זו ?

אשמח לקבל עוד עצות והארות בנושא.

אני מחפש רכב שיהיה מרווח לפחות כמו הסונטה (3 ילדים) וחזק מבחינת מנוע.

מהירות גבוהה פחות חשובה כמו שחשובה התאוצה וסחיבה בעלייה כשהרכב עמוס.

תקציב? כ80,000 שקלים. כולל מכירת הרכב הנוכחי.

פורסם

הייתי פשוט אומר לך להשאר עם הסונטה.

מציע לך להתעניין בסובארו B4 2.5 ליטר מהצורה האחרונה - הAWD וההגה ברכב הזה יהוו עבורך שינוי מהותי. תבדוק רק אם יש אקסמפלרים משנת 2009 - יכול להיות שזה כבר יפול במחירון - לא בטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

B4 על זה לא הייתי חושב.

איזה שינוי יש בהגה הזה שאתה מציין אותו במיוחד ?

ואני מניח שהרכב הזה בשל היותו 4X4 פחות חזק בכללי וצורך יותר דלק ?

פורסם

תנהג באחת ואז אתה תבין - תנסה לקחת סיבוב פרסה בB4 ואז בסונטה - אתה תבין מיד על מה מדובר.

היתרון שלה הוא אחיזת כביש והיגוי נפלאים.

נכון הAWD מורידה מהרכב כוח ובגלל זה אני לא ממליץ על ה2 ליטר אלא על ה2.5 ליטר

הרכב לא פחות מרווח מהסונטה ולא פחות נוח ממנה - בעיני זה יהיה תחליף טוב במסגרת התקציב, אחרת תישאר עם הסונטה שלך מבחינת כוח אמנם היא פחות חזקה מה3.3 ליטר אבל תצרוכת הדלק שלה היא הטובה מבין שלושת הנפחים.

ולגבי צריכת הדלק בB4 - ה2 ליטר עושה ממוצע בנסיעה עירונית 1:9 -> אני מדבר מנסיון היות ויש לנו אחת כזו במשפחה וממוצע לנסיעות משולבות 1:11 עד 1:12 תלוי באחוז הנסיעות הפתוחות שלך.

הגיר שם מצויין וביחס לדגמים הקודמים הם שיפרו את נושא צריכת הדלק.

באופן אישי - כמו שאמרתי - כבר עדיף לך להשאר עם הסונטה ולספוג את ירידת הערך עד שתוכל אולי לקפוץ לI40 שלהם שהוא באופן משמעותי רכב טוב יותר מהדגם שאתה נוסע בו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה ההגיון הכלכלי ?

אם רכב בממוצע מפסיד כ 10% מערכו כל שנה, מבחינה כלכלית נטו עדיף להחזיק רכב כמה שיותר זול.

לא דיברתי כרגע על אמינות וזמן מוסך.

את הרכב שלך אתה מכיר על שלל יתרונותיו וחסרונותיו. כמה הוא עוד יירד ?

כל רכב אחר בתקציב של 80K יפסיד יותר. במיוחד כאשר מדובר בסגמנט ה "מנהלים" (עאלק).

אם כל מה שמעניין אותך זה להפסיד כמה שפחות, גם אני ממליץ להשאר עם הרכב הנוכחי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

טוב, אולי באמת אשאר איתו...

הרכב כנראה נעלב מכל העניין והאימובילייזר לא מסכים לשחרר נעילה !

מה שנקרא... ססססאמק.

• תוכן חדש...