Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי את הפרויקט הבא (לא מהארץ) שמפרקים בו את הפנס, וצובעים רק את המסגרת שחור (ראו את הלינק), וזה נותן הכהייה עדינה ןלא כמו שצובעים את כל הפנס מבחוץ , הנה הפרויקט שאני מדבר עליו:

http://www.corsasport.co.uk/board/viewthread.php?tid=419729

בסה"כ הזכוכית החיצונית, והרפליקטורים שבפנים נשארו במצבם המקורי, אני לא חושב שזה ישפיע לרעה על עוצמת האור.

אז לפי דעתכם האם זה יחשב חוקי בארץ ויעבור טסט?

תודה.

פורסם

אני לא חושב שישימו לב לזה אפילו בטסט, אני לא רואה סיבה שזה לא יעבור טסט, פשוט תגיד שככה קנית זוג פנסים חדשים כי הישנים דההו או משהו.

אני חייב לציין שזה נראה ממש טוב :wink:

פורסם

לפני כמה חודשים אני ועוד חבר פורום (אחי הקטן), ביצענו פרוייקט זהה ברכב שלו.

יונדאי אקסנט 3 דלתות.

תוכל לקרוא עוד על הנושא בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=449804

התוצאה אצלו ברכב יצאה מדהים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לפני כמה חודשים אני ועוד חבר פורום (אחי הקטן), ביצענו פרוייקט זהה ברכב שלו.

יונדאי אקסנט 3 דלתות.

תוכל לקרוא עוד על הנושא בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=449804

התוצאה אצלו ברכב יצאה מדהים.

תודה :wink: !

אך מעבר לאיך לעשות את זה, מה שבאמת מעקב אותי הוא אם זה יעשה לי בעיות בזמן הטסט, למרות כפי שאמרתי קודם, ברור שהחלקים העיקריים והמהותיים לא שונה בהם שום דבר.

פורסם

אין שום בעיה בטסט, ואין פגיעה בפיזור אלומת האור.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ובקשר לפרויקט שהראתה לי (על היונדאי), הבחנתי שהוא השאיר את הדבק המקורי ולא השתמש בחדש לאחר ההרכבה.

נניח שאני מעוניין להוריד את כל הדבק הישן, ובעת ההרכבה מחדש לשים דבק חדש, אז באיזה סוג של דבק כדאי להשתמש?

פורסם

איזו סיבה יש לך להוריד את הדבק הקיים? אצלי ברכב זה מחזיק מעולה ולא חודר מים ולא כלום( אני בעל היונדאי עם הפנסים)

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
איזו סיבה יש לך להוריד את הדבק הקיים? אצלי ברכב זה מחזיק מעולה ולא חודר מים ולא כלום( אני בעל היונדאי עם הפנסים)

לא יודע נראה לי שזה יותר על בטוח, או לפחות להוסיף שכבה דקה של דבק חדש בנוסף. אני אראה איך זה ילך במהלך העבודה.

אך במידה והדבק הישן לא יחזיק מעמד, באיזה דבק צריך להשתמש? אני רוצה לקחת בחשבון את כל האופציות שיכולות ליקרות.

נ.ב. יצא לך ממש יפה בפרויקט :mm_yeah: !

• תוכן חדש...