Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני לקנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בן 21 והורים שלי הקצו לי ולאחים שלי בני 18 תקציב לרכישת רכב.עכשיו הגיוני ומתאים לנו רכב סגנון מיני כזה אבל לא ממש קטן(אי 10 או פיקנטו לדוגמה) אלא לדוגמה:מאזה 2,יונדאי i20 (ממש מועדף עליי),יונדאי גטס,שברולט אבאו.

התקציב הוא עד 55-60 אלף שקל .קילומטר נמוך עד 60000.הורים שלי מתעקשים מיד ראשונה,השכרה לא.אין בעיה עם ליסינג.תכלס עד עכשיו חיפשנו רק בסוכניות רכב ומצאנו משהו מעניין:גטס שנת 2009 הדגם היותר טוב הבנתי שיש 2,יד ראשונה מנהג יחיד בליסינג 20000 ק"מ ב40000.

השאלה היא אם הגטס בדגם הזה בשנים האלה שותה דלק או לא?ואיך האבאו?

i20 בטח אני לא אמצא במחיר הזה אה?

מחר אני מנסה את הגטס הזאת,הקטע הוא שאני לא בן אדם קטן חחח,וכשהנגתי היום בגטס אחרת אחרי זה ממש כאבה לי הברך הימנית אבל מצד שני גם לא כיוונתי את ההגה והכיסא

פורסם
שלום

אני בן 21 והורים שלי הקצו לי ולאחים שלי בני 18 תקציב לרכישת רכב.עכשיו הגיוני ומתאים לנו רכב סגנון מיני כזה אבל לא ממש קטן(אי 10 או פיקנטו לדוגמה) אלא לדוגמה:מאזה 2,יונדאי i20 (ממש מועדף עליי),יונדאי גטס,שברולט אבאו.

התקציב הוא עד 55-60 אלף שקל .קילומטר נמוך עד 60000.הורים שלי מתעקשים מיד ראשונה,השכרה לא.אין בעיה עם ליסינג.תכלס עד עכשיו חיפשנו רק בסוכניות רכב ומצאנו משהו מעניין:גטס שנת 2009 הדגם היותר טוב הבנתי שיש 2,יד ראשונה מנהג יחיד בליסינג 20000 ק"מ ב40000.

מחר אני מנסה את הגטס הזאת,הקטע הוא שאני לא בן אדם קטן חחח,וכשהנגתי היום בגטס אחרת אחרי זה ממש כאבה לי הברך הימנית אבל מצד שני גם לא כיוונתי את ההגה והכיסא

שלום saaron,

בסכום של כ-60 אלף ₪ תוכל למצוא גם מאזדה 2 וגם שברולט אוואו מליסינג. כל אלו, כמובן, בנוסף לגטס שכבר מצאת. אני חושב שעם קצת סבלנות תוכלו למצוא בתקציב הזה גם יונדאי i20 מליסינג.

לשאלתך, ליונדאי גטס מהשנים 2006 ומעלה מנוע משופר שיש לו צריכת דלק טובה יותר. צריכת הדלק של הגטס בשנים האלו דומה מאוד לצריכת הדלק של מכוניות אחרות בקטגוריה, כמו למשל מאזדה 2. תא הנהג של הרכב הזה נחשב למרווח יחסית ומתאים בדרך כלל גם לנהגים גבוהים. כדאי שתעשה שוב נסיעת מבחן ברכב והפעם תקפיד לכוון היטב את המושב ואת גובה ההגה, כדי לוודא שאכן נוח לך לנהוג ברכב. זאת אחת מהסיבות בגללה תמיד ממליצים ללקוחות לבצע נסיעת מבחן ברכב ולוודא שהוא נוח ומתאים להם.

מקווה שעזרתי,

מיטל מאלדן.

פורסם

מהאוואו תתרחק רכב עם בטיחות ירודה,פלסטיק זול שמקרקש זה שריד של דייהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום saaron,

אני חושב

מיטל מאלדן.

מה הקטע שגבר יושב על היוזר הזה ושם המשתמש הוא כביכול בחורה ״מיטל מאלדן״?

זה אמור להביא לקוחות? אולי ליצור יותר אמון?

דיי מגוחך בעיניי.

פורסם

60K יספיקו לך להביא איביזה יד 2 במצב טוב מאוד עם ק"מ נמוך. (אני לא אוהב את הסיאטים, איכות זולה מידי לדעתי, אבל היא יותר צעירה ויפה במראה).

עזוב אותך ליסינגים, ועזוב אותך קוריאניות.

יש היום לא מעט רכבים ביד 2, שרובם תקועים בחניה, השוק קשה, בקושי מצליחים למכור.

אם תתפשר קצת יותר, תוכל להביא איזה מיני עם מנוע 1.2TSI (לצורך העניין איביזה\פולו\פאביה), שתיתן לך הרבה הנאה!

או אפילו לאון כלשהי, אבל זה כבר גדול עליכם לדעתי. (למרות שקשה לוותר על היופי שלה).

פורסם

אני באמת מחפש מאזדה 2 ואם כבר אני מוצא זה בסביבות ה55 אלף שקל,ו70000 ק"מ זה מחיר טוב?

האמת שגם לא מעט סוחרים הציעו רכבי סדאן כמו קיה ריו בטענה שהם צורכים אותו דלק כמו המיני לדוגמה: ן20 זה נכון?

פורסם

שוב, במחירים האלה אפשר להתפנק, כי המצב בשוק קשה!

מחירון זה כבר דף של חברות ביטוח.

הייתי מתחיל עם ממוצע ק"מ 15KKM לשנה, במידה ואתה מוצא רכב שמור ובעלים גמיש, אז גם 20KKM או קצת יותר פר שנה זה בסדר ואפילו נחמד (אני רואה את המצב בבית שלי, קנינו פאביה ידנית חדשה ביולי, עכשיו היא מגרדת את ה15KKM (טיפול ראשון), והנהגים העיקריים עליה זה ההורים, שלא קורעים אותה וגם מרביצים קילומטרים מחוץ לעיר.

(רכב כזה לדוגמא, מטופל ושמור על ידי זוג מבוגרים, הוא אופציה טובה).

תנסה לגוון ברכבים, היום מאזדה 2 לדעתי קצת משעממת, במיוחד שיש מבחר!

אמרתי לך כבר, במחיר הזה אתה יכול לקנות מנוע טורבו חמוד וכיפי.

אלא אם כן אתה אוהב את המאזדה, אז אני לא יוכל לשנות דעתך.

פורסם

וואלה נראה לי אני הולך על הגטס.אתמול ניסיתי אותה והייתה סבבה והתאימה לי אחרי שסידרתי את המושב.זה מהדגם היותר עדכני שזולל פחות דלק.תגידו לא אורה להיות בעיה עם אוטו כזה אם פעם ב אני אולי אצטרך ליסוע איתו רחוק לצפון או לירושלים?אני נמצא באיזור השרון

פורסם

האם הרכב תקין למה שתהיה בעיה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
וואלה נראה לי אני הולך על הגטס.אתמול ניסיתי אותה והייתה סבבה והתאימה לי אחרי שסידרתי את המושב.זה מהדגם היותר עדכני שזולל פחות דלק.תגידו לא אורה להיות בעיה עם אוטו כזה אם פעם ב אני אולי אצטרך ליסוע איתו רחוק לצפון או לירושלים?אני נמצא באיזור השרון

תשמע, כל עוד הרכב מטופל במצב טוב, לא מוזנח, לא גוררים תקלות, לא מתקמצנים על חלפים, הוא יסע לכל מקום שתרצה.

גם אם זה ב.מ.וו גם אם זה טויוטה וגם אם זה סוסיתא.

יש מצב שאתה יכול לקנות בטעות רכב שלא תחזקו אותו כמו שצריך, אלה פחות ממה שצריך, ובחודשים הראשונים תצטרך ליישר לו קו, שזה השקעה, אבל אחרי ההשקעה הוא יחזור למצב "טוב" ומה שנשאר זה למלא דלק ולא לשכוח לתחזק את הרכב כמו שצריך.

פורסם

לפי דעתי קצת סבלנות, עייני נץ ובייצים לא לפספס הזדמנויות תוכל לקנות משהו קצת יותר טוב ב60K. צר לי אבל אני לא מבין מה אתה מוצא ברכב מיושן, עם תיבה עתיקה, אבזור שרק חסר שיהיה לנהג פדלים בכדי שהרכב יוכל לנוע וכל זה במחיר מבצע ?!

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

בתקציב של 60K ש"ח ניתן למצוא רכבים חדישים, מתקדמים וחסכוניים יותר מאשר היונדאי גטס.

מספר דוגמאות שכדאי לשקול:

1) ניסאן מיקרה, בתקציבך ניתן למצוא אחת ממודל 2009-10. המיקרה חסכונית, אמינה ושומרת על ערכה לאורך זמן. היא אופציה מעולה, מכיוון שבנוסף להיותה כל מכונית סופר-מיני, היא זריזה ודינמית, ובזכות זאת מתאימה מאוד לצעירים.

2) יונדאי i20 2009-10, תהיה חסכונית ואמינה. שוק המשומשות רווי בכאלו, על כן ניתן למצוא יונדאי בעלות נתונים טובים שיכנסו בתקציב ויענו על כל הדרישות שלך.

3) מאזדה 2 מהשנים 2008-09. גם היא, אמינה מאוד וזולה לאחזקה אם כי מעט פחות חסכונית מהנ"ל. גם כזו תמצא רבות במגרשי המשומשות של חברות הטרייד אין והליסינג.

בהצלחה.

פורסם
שלום

אם אתה לא בן אדם כזה קטן אז יש לך גם את קיה ריו. בין רכב מיני לבין משפחתי, באמצע. נראה לי שיתאים לך.

לגבי התקציב של הרכב, אני לא בטוח ואת זה צריך לבדוק. אבל מה שכן זה רכב מצויין למי שמחפש באמצע.

פורסם
מה הקטע שגבר יושב על היוזר הזה ושם המשתמש הוא כביכול בחורה ״מיטל מאלדן״?

זה אמור להביא לקוחות? אולי ליצור יותר אמון?

דיי מגוחך בעיניי.

היי GALME,

כחלק מהפעילות שלי כאן בפורום אני משתדלת לעזור לגולשים עם שאלות שונות שעולות בנוגע לרכבים אותם הם מעוניינים לקנות,

התשובות שאני מעלה כאן בפורום נכתבות ע"י עובדים ומנהלי תפעול מקצועיים באלדן המבססים את תשובותיהם על ניסיון רב שנצבר בחברה. התשובות נשלחות ונערכות על ידי, לפעמים קורה שיש טעות בהקלדה :)

אשמח לענות על שאלות נוספות כאן בפורום,

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...