Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום אנשים :)

אז ככה היום החלטתי לפרק את הדלת של האוטו(סיטרואן ברלינגו 2011 הצורה החדשה) כדי לראות מה הולך שם ואיך אני אעשה את ההתקנה של הקומפוננט, ציפיתי לדלת נורמטיבית בערך כמו כל הרכבים אבל ממש הופתעתי, לגלות שהדלת אטומה, זה מה שאני מתאר לעצמי שכל הדלת מכוסה במין קלקר כזה(שכחתי את השם)

בספר רכב רשום שבדלתות הקדמיות יש רמקולים של 6.5 אינצ', סתם אחרי שפירקתי את האוטו החלטתי למדוד ומה שיצא לי זה 6 וקצת אינצ' ולא זה לא מגיע ל6.5 ויש מין עיגול שחור כזה שבולט מהדלת ואליו הרמקול נכנס...רציתי לשאול אם אני אצטרך להוציא את העיגול הזה שאני מתקין ולקרוע את הקלקר הזה...הוספתי תמונות..

תודה רבה :)

photo 2.jpg

photo5alf.jpg

photo1lje.jpg

Pioneer 80PRS Genesis Profile Four Hybrid AudioLegatia L6SE+L1PRO DD M2a Sundown SA15's

XSPoweR D2700

פורסם

לא מדדת במדוייק, בתמונה רואים שהסרט מדידה לא עובר דרך מרכז העיגול (אלא קצת למעלה יותר) ולכן יצא לך פחות מ6.5, מן הסתם אם רשום 6.5 אינץ' ולפי זה שלא מדדת נכון ויצא לך טיפה פחות מ6.5, כנראה שיש לך 6.5.

JL Audio

פורסם

צודק, טעות שלי:roll:

אבל הקלקר הלבן הזה זה איטום שהיצרן עשה?

Pioneer 80PRS Genesis Profile Four Hybrid AudioLegatia L6SE+L1PRO DD M2a Sundown SA15's

XSPoweR D2700

פורסם

בתכלס לא חשבתי לאטום, כי בכל זאת זה רכב מהעבודה אז אני מעדיף לא להשקיע בדברים האלה...ברכב שלי(שיהיה) זה כבר סיפור אחר D:

XSPoweR D2700

• תוכן חדש...