Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(למי שחי מתחת לאבן ולא מכיר את המבצע מכל עיתון\טלוויזיה\רדיו בזמן האחרון, הפרטים כאן)

טוב אז בגדול יש לנו שני מקררים בבית, אחד של אמקור 326ליטר ואחד של תדיראן שאני לא מוצא את השם\מפרט שלו בשום מקום, אני מנחש שהוא באזור 550 ליטר.

שניהם במשפחה כ20 שנה, לא זוכר שעברו תיקון מעולם.

השאיפה שלי לנסות לשכנע את סבתי להיפטר מאחד ולשדרג את השני (בכל זאת אין ממש צורך כיום בשני מקררים, פעם כן)

מרשימת הדגמים המשתתפים במבצע סיננתי את אלו:

Beko DNE 57630 עם 554ליטר במחיר של 2650שח

ארציליק/אמקור AT560 עם 505ליטר במחיר של 2408שח

בעיקר בזכות המחיר והנפח.

עכשיו השאלה המתבקשת; האם משני המקררים הללו אפשר לצפות לאמינות מופלגת כמו השניים שיש לנו כרגע?

כמה חשמל בערך המהלך הזה עלול לחסוך? בכמה בכלל אפשר למכור מקרר בן 20 ביד2?

שורה תחתונה; שווה או לא?

תודה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תנאיי המבצע מחייבים אותך להחזיר מקרר ישן מעל שלוש מאות ליטרים, כמדומני לצורך זכאות למבצע. הסבל שמביא חדש לוקח את הישן. דווקא יתרון שכן עדיף מאשר להיתקע עם מקרר לחודשים רק כדי לקבל עליו שלושה שקלים לערך.

כדאיות, לדעתי כן אך לשיקולך. ממליץ לתת סבתך לראות את המוצר שכן לאנשים יש הרגלים ואולי טיב החלוקה הפנימית אינו מתאים לה. בהצלחה.

פורסם

גם אני חושב לקנות במבצע הזה,

אבל הבנתי שעדיף ללכת על LG\סמסונג בלבד.

לי יש 10 שנים סמסונג שלא עושה בעיות רק מרעיש טיפה יותר מפעם.

404

פורסם

@[פנדוב הכוונה הייתה למכור את הגדול ואת הקטן להעיף בטרייד הזה, אבל עכשיו הסתכלתי ביד2 ומסתבר שמקרר כזה משומש עולה בערך 400שח. ציפיתי ליותר - ניחא.

@Tamir2312 הקיבעון על LG/סמסונג זה סתם המצאה ישראלית. כשאנשים מגיעים אלי לחנות ורוצים מסך "רק סמסונג" ואני מסביר להם שאחד של DELL עדיף עשרות מונים ועולה בסה"כ עשרות שקלים יותר - חושבים אני עובד עליהם כי "סמסונג הכי טוב".

במקררים אני לא מבין שום דבר, אני רק יודע שיש לנו שניים תוצרת א"י כבר 20 שנה שמעולם לא אכזבו.

ויש לי קצת תקווה שהBeko הזה ישמור על אותה המסורת. או שאני טועה לגמרי?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם הסוסי עבודה שיש אצל סבתך עובדים,

עזוב - אל תבזבז סתם 2500 ש"ח.

קו מחשבה ממש לא נכון. באותה מידה שרכב 2012 הוא יותר חסכוני מרכב משנת 1992 אותו דבר לגבי המקררים. הסיפור כאן עם המקררים הוא אותו הדבר כמו הגריטה של המכוניות. נותן מקרר ישן שזולל חשמל בתמורה למקררים עם רמת חיסכון בחשמל מקבוצה B. דרגה A במוצרי חשמל היא הכי חסכונית ויעילה שיש (למיטב הבנתי).

חבר שלי שהחליף מקרר אמקור XL למקרר חדש במסגרת הגריטה הזו נשבע לי שהוא חוסך 200 שקל בחודש על חשמל רק בגלל שהוא החליף למקרר חדש וחסכוני יותר. אני אישית לא מאמין שזה באמת חיסכון עצום בחשמל אבל הוא מתעקש שאכן זה המצב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה יכול להיות אם המקרר הישן היה בדרגת F והחדש בדרגה A

וגם אז לדעתי 200 ש"ח זה הגזמה.

NINJMNKY:

בעקרון אתה צודק אבל לא מדובר במסכים אלה בקנייה משמעותית יקרה\חשובה לבית.

חוצמזה הרבה דברים שנבנים היום מתקלקלים הרבה יותר מהר מהדורות הישנים שלהם, בכל תחום.

כמו שאמרתי אצלי יש נסיון טוב עם סמסונג אך המחיר גבוה לי מידיי.

404

פורסם
לדעתך,

ההפרשים בין C ל-B או D ל-B הם לא משמעותיים מאוד. מיילא המקרר היה תקול.

לא מדוייק. זה נכון כשאתה מדבר על מכשיר שעובד מעט.

מקרר שעובד 24/7 יחסוך לך כ-1 ש"ח ביום (ההפרש בין חדש לישן, בהנחה שהישן צורך כ-3.5 קילוואט ליום, זה סדר גודל של המקררים ההם).

1 ש"ח ליום, 30 לחודש, 360 ש"ח לשנה.

החיסכון פה משחק על זמן.

פורסם

איפה אפשר למצוא פרטים על "המבצע" הזה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

1 ש"ח ליום, 30 לחודש, 360 ש"ח לשנה.

יופי, אז אחרי כ-7 שנים, ההשקעה תשתלם לך, ותתחיל באמת לחסוך.

אלא מה, כמו שבונים היום מקררים (במיוחד הטורקיים), אחרי ה-7 שנים האלה תצטרך כבר מקרר חדש נוסף.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...