Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מחפש מסמך מולטימדיה (מגע) לרכב. השימוש העיקרי יהיה לצורך מצלמת רוורס, אך אני מעוניין במסך שתומך גם בGPS+ מוסיקה מהאייפון לכן מצלמת רוורס במראה זה לא אופציה.

אני אשמח אם תוכלו לרשום כאן סוגים ודגים של מסכי מולטימדיה העונים לדרישות שרשמתי כאן.

יש לי חבר שכרגע נמצא בסין לכן אני אשמח לתשובה כמה שיותר מהר.

חשוב לציין, כי אני גם מחפש מסך איכותי ולא סתם איזה מסך זבל בשביל "לקנות".

האוטו הוא סיאט איביזה, שנת 2011

 

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

אם התקציב נמוך יחסית ואתה לא רוצה להשקיע הרבה, אני בידיוק כמוך סיאט איביזה 2011, והתקנתי NIPPON D6600, אחלה מולטמידיה אחלה טאץ, אני אהבתי חיברתי לה מצלמת רוורס רואים סבבה לגמרי אם אני לא טועה יש אפשרות בהוספת כסף להביא את הדגם עם הGPS אני לא עשיתי את זה כי אני חושב שזה ביזבוז כסף.

×
×
  • תוכן חדש...