Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב הסתמי ביותר ששווק בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר, אז הרעיון שלי לרכב סתמי, זה BMW X6.

פשוט רכב חסר תכלית.

יצא לך לשבת ב-X5 ואז מיד לעבור ל-X6?

תעשה את זה ותבין מיד על מה אני מדבר ומה תכלית הרכב ולמה הוא נמכר, והרבה.

הבלאנו ממש לא משעממת!

האמ'אמא של המשעממת.

היא אמינה מאוד, אפילו זריזה יחסית הודות לגיר טיפש ולא מתחכם יתר על המידה ו......................זהו.

(מנסיון של 2 כאלה במשפחה, שנת 97 ושנת 2001 על פני מעל 7 שנים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו כולם אני גם חושב שאוואו רכב סתמי ומיותר, לא מהיר, לא יפה, לא חזק, לא חסכוני, לא נוח, כלום!

מאזדה 2 סדאן אכן נראה לי סתמי ומיותר, כמו גם יונדאי גטס (ה1.6 סבירה, אבל שותה דלק כמו מנוע 3.0)

לדעתי קורולה בכלל לא משעממת, יצא לי לנהוג בקורולה שנת 2001, 2004, 2010 (לא הרובוטי) והופתעתי לגלות שהמנוע שלה חי יותר ממה שציפיתי.

פיאט מולטיפלה אמנם מכוערת זה נכון, אבל היא ממש שימושית והמרחב שלה מתוכנן מעולה לדעתי.

תראו לי עוד רכב פרטי עם מנוע טורבו דיזל שיכול לשנע 6 נפשות (לא אמריקאי כמובן).

אני אישית לא מכיר.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

מאד משעשע .

לשים אייקונים מוטוריים שחלקם עשו מהפיכה ולהגדיר אותם כרכב סתמי ?

פיאט אונו ,סיטרואן BX ,פיאט מולטיפלה,טויוטה קורולה ...

נו טוף :shock:

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אני פשוט חושב שלכל אחד יש הגדרה שונה למילה "סתמי" ולכן רואים את המכוניות הנ"ל ברשימה.

לי אישית ההגדרה של סתמי מתקשרת ל'נפוץ' מדי וכזה שלא הייתי זורק אליו מבט שני.

וכאן הייתי אומר שנכון להיום טויוטה קורולה מסוף שנות ה90 ועד החדשות מעלות בי הרגשה זו.

גם ניסאן סאני, מזדה 323 וגם רוב הקוריאניות הישנות יותר.

למרות שמזדה 3 נפוצה נורא, בגלל המראה שלה יש בה משהו מושך לדעתי.

פורסם
אני פשוט חושב שלכל אחד יש הגדרה שונה למילה "סתמי" ולכן רואים את המכוניות הנ"ל ברשימה.

לי אישית ההגדרה של סתמי מתקשרת ל'נפוץ' מדי וכזה שלא הייתי זורק אליו מבט שני.

וכאן הייתי אומר שנכון להיום טויוטה קורולה מסוף שנות ה90 ועד החדשות מעלות בי הרגשה זו.

גם ניסאן סאני, מזדה 323 וגם רוב הקוריאניות הישנות יותר.

למרות שמזדה 3 נפוצה נורא, בגלל המראה שלה יש בה משהו מושך לדעתי.

לא , זה בגלל שאנשים בטוחים שזה אמין ולא מתקלקל זה למה יש הרבה 3 .

לדעתי ה-2 סדאן כמו שכבר אמרו פה בהחלט סתמית אם כבר גם לא יפה בכלל אבל זאת דעתי .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

הרכב הכי סתמי בעיניי הוא ניסן אלמרה דור ראשון. תהרגו אותי אבל אני מוכן להשבע שזאת כולה מתיחת פנים של סאני. ביזבוז של שם דגם.

פורסם
מאד משעשע .

לשים אייקונים מוטוריים שחלקם עשו מהפיכה ולהגדיר אותם כרכב סתמי ?

פיאט אונו ,סיטרואן BX ,פיאט מולטיפלה,טויוטה קורולה ...

נו טוף :shock:

האממ אולי אני יחסית צעיר מבחינה מוטורית, אבל איזה מהפכות כבר עשו הרכבים הנ"ל?

פורסם
לא , זה בגלל שאנשים בטוחים שזה אמין ולא מתקלקל זה למה יש הרבה 3 .

לדעתי ה-2 סדאן כמו שכבר אמרו פה בהחלט סתמית אם כבר גם לא יפה בכלל אבל זאת דעתי .

מה שאמרתי זאת דעתי על הרכב. לא אמרתי למה הוא פופולארי, רק אמרתי שהעיצוב שלו באמת נראה טוב.

יצא לי כמה פעמים לנסוע ב-3 1.6 ליסינג בתור נוסע ואני לא יכול להגיע שהתרשמתי ממנה לטובה. אבל זה גם היה לפני מספר שנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקורולה אולי משעממת למראה כיום בגלל שיש כאלה בכמויות על הכבישים אבל לכשעצמו זה רכב טוב, יש לו יתרונות על משפחתיות אחרות. "שברולט" אופטרה עונה על ההגדרת הסתמיות בקטגוריית המשפחתיות כי באמת אין בה שום יתרון משמעותי על המתחרות, חוץ ממחיר זול אין סיבה להעדיף אותה. גם הSX4 בגרסת הסדאן דיי סתמית, וגם הליאנה.

בקטגורית המשפחתיות הגדולות (בארץ מנהלים) אני חושב שמאזדה 6. זה פשוט כמו מאזדה 3 גדולה יותר עם מנוע טיפ טיפה יותר חזק. מעבר לזה אין בה כלום (גרסת השכרה).

סופר מיני - יונדאי גטס 1.4 אוטומטית.

מיני- אלטו. בגלל שחוץ ממחיר זול הוא לא מצטיין בכלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
החדשות סבבה אבל בנסיעה בישנה יותר (2002) היתה לי הרגשה כאילו אני נוסע על עגלת סוס מבחינת נוחות המושבים ובולמים קשיחים.

אתה צודק במאה אחוז,היתה לי כזאת 9 שנים .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...