Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב הסתמי ביותר ששווק בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מטוס:shock:

בכל מקרה, הבחירה שלי היא אבאו - by far.

לא מטוס בהגדרה הכללית, אבל זה רכב שאם "תרביץ" הוא יגיב יפה מאוד, במיוחד בגיר הידני.

זה משפחתי, לא לשכוח, למה אתם מצפים?אבל בהנחה שעושים מסיבת מכוניות משפחתיות וכל מכונית באה עם הרקע שלה, הטויוטה תהיה הכי "ערסית", אבל תקבל קצת "סתירות" על הפנסים שלה :D!

לגבי הפנסים שלה, שמע, מתרגלים.

העיצוב המקורי של קורולה 98-99 נראה לי דווקא יפה וצעיר, לא שיא היופי אבל יש בה משהו, רק הפנסים העגולים לא קשורים באמת.

גם הלאנטיס, מה מכוערת בה בדיוק?אולי היא "מכוערת" כי כבר נהייתה ערסמובייל ברמות מפחידות...

אני אוהב את העיצוב של המאזדה לאנטיס, תלוי בצבע גם.

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סימקה לדורותיה היתה מלכת היצרניות של רכבים סתמיים אולי חוץ מה1000 שחיבבתי כל השאר כמו ה1100 1300 1500 1307\1508 וכו

סיאט בדורות הראשונים רונדה,מלאגה,סיאט 124

פורסם

יורוסוויפט, מיוצרת בהונגריה ולא ביפן, מעטות הגיעו בגיר ידני שזה כבר חיסרון, המחיר שלה מוגזם יחסית לתמורה כי היא מיתמרת להיות יפנית אלמותית בגלל הסמל, והיא בעצם לא שונה מבחינה ויזואלית ומכנית מהסוויפט של של ה90 המוקדמות.

פורסם

נו נו, איך שכחנו את המולטיפלה.

אתם קולטים שיש אשכרה אנשים שנכנסו לסוכנות פיאט כלשהי ושילמו יותר מ14.99 על הדבר הזה?:screwy::brickwall:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איך אפשר לקרוא למולטיפה סתמית? היא עוף מוזר מדי בשביל להיות סתמית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מולטיפלה זה כנראה הרכב הכי פרקטי שהיה אי פעם למשפחות.

וקצת פספסתם את מטרת השרשור - לא רכב מכוער\מוזר כמו המולטיפלה, אלא רכב סתמי. משעמם.

וכאלה - בלי עין הרע - היו לא מעט. דייהטסו שרמנט, טויוטה קורולה 98-02 וקיה פרייד זה רק חלק מהשעמום שרץ כאן על הכבישים.

מבחינת סתמי כיום - אני מהמר על הפנדה הישנה. כשאני חושב לקנות אותה כיום אני מרגיש זקן לגמרי ומבין שאני כבר מתקרב ל-30, כי פתאום הדבר היחיד שמעניין אותי זה חיסכון בדלק ופרקטיות, ולא העיצוב (המכוער והסתמי).

פורסם

רכב סתמי אמיתי: יונדאי אלנטרה עם מנוע 1600 וגיר אוטומטי. הייתי מגדיר אותו סתמי פשוט כי אין סיבה לבחור בו על פני אחרים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אבל תגדירו מה זה סתמי?מה אתם באמת מצפים להנאה מנהיגה מרכב משפחתי?להתנהגות ספורטיבית?

המקסימום שאפשר לצפות מרכב משפחתי זה שיהיה זריז שזה הגיוני כי אתה לא רוצה ללטף את הגז והאוטו לא יזוז.

חוץ מזה, כל הדגמים שהבאתם אלו דגמים ישנים. מה אתם מצפים מרכב יפני\קוריאני של שנות ה90?(עדיין יעילות).

פורסם
אבל תגדירו מה זה סתמי?מה אתם באמת מצפים להנאה מנהיגה מרכב משפחתי?להתנהגות ספורטיבית?

המקסימום שאפשר לצפות מרכב משפחתי זה שיהיה זריז שזה הגיוני כי אתה לא רוצה ללטף את הגז והאוטו לא יזוז.

חוץ מזה, כל הדגמים שהבאתם אלו דגמים ישנים. מה אתם מצפים מרכב יפני\קוריאני של שנות ה90?(עדיין יעילות).

ברכב משפחתי בנאלי יכולים להיות דברים שיבידלו אותו ממתחריו:

איכות חומרים, זריזות, מראה, נוחות, אבזור בטיחותי/אחר וכו׳ וכו׳

כשרכב מסוים אינו מציג קו אחיד בקריטריונים האלה עם רכבים אחרים ונופל מהם בכך (מישהו אמר אוואו?) הוא רכב סתמי.

לגבי רנו סימבול, הכיעור שלו מעמיד אותו קצת מחוץ לקטגוריית הסתמיים :shock:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
ה-DL היא המלכה הבלתי מעורערת של העדרו המוחלט של הסקס אפיל, כולל אפילו 1.3 אוטומט עם 0-100 בנצח שניות.

זה לא רכב סתמי ביותר, אלא הרכב המאוס ביותר, אני נתקף בעוית תיעוב כשהוא לידי.

• תוכן חדש...