Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב הסתמי ביותר ששווק בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הוא לדעתכם הרכב עם המנוע הרדום ביותר, הסלון האפור ביותר, העיצוב המשעמם ביותר ששווק בארץ?

סוג של רכב שגם אם יציעו לכם במחיר שטיחה לא תסכימו (תהיו מחוייבים לנסוע בו).

בעייני יש מנצחת אחת, הלאנטיס 323 1.6:

mazda_lantis1.8.MAN.99_01.jpg

לא רחוק מאחוריה:

20082008_095849_1072071300_.jpg

וכמובן איך אפשר בלי:

Chevrolet_Optra.jpg

עוד הצעות?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-DL היא המלכה הבלתי מעורערת של העדרו המוחלט של הסקס אפיל, כולל אפילו 1.3 אוטומט עם 0-100 בנצח שניות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי העיצוב והסלון של הקורולה היו סתמיים, אבל המנוע שלה היה הכי זריז בסגמנט באותה תקופה! איך אתה מעז להכליל אותה ברשימה כזו?

:lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ניראה לי שקיה שומה מנצחת :-D

ד"א - יש לי לאנטיס, 1.6, מה שאמרת נכון, אבל בתור רכב להביא אותך מנקודה A ל B הוא עושה אחלה עבודה :-D:wink:

חוץ מזה הוא אכן משעמם ואני בדיוק שוקד בימים אלה על מחשבה איך לרענן את פנים הרכב.

kia_shuma.1.8.99_04.jpg

פורסם
ה-DL היא המלכה הבלתי מעורערת של העדרו המוחלט של הסקס אפיל, כולל אפילו 1.3 אוטומט עם 0-100 בנצח שניות.

נכון, למרות שכשאני רואה אותה עכשיו אני מתמוגג מהנאה, במיוחד אקזמפלר שמור ועוד במרכב קופה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה דווקא רכב כיפי במיוחד לשהות בו, מבחינת עיצוב. כולו זוויתי ומעניין, מזכיר סצינות מבלייד ראנר.

במרכב קופה הוא פשוט נראה נהדר.

פורסם

לדעתי סוזוקי יורוספוויט,ניסו למכור רכב חדש בתחפושת,כשבעצם פיתוח הרכב הוא בשנות ה90 המוקדמות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן, הפנים של ה DL ריתק אותי בתור ילד. הסליידר של המזגן, מיקום המתגים, החיווי על מצב הדלתות בלוח המכוונים. כנ"ל גם לגבי ה "TIPO" בגירסתה הדיגיטלית.

JDM-Interior.jpg

פורסם

100% !

נהגתי באחת כזו מדגם קופה/2 דלתות ! (זהה מכנית). הייתי בטוח שהמנוע גמור או האנדברייק נעול...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טוב - רכב לא סתמי - לאנוס!

8)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני חושב שזו הגזמה להכניס פה טויוטה קורולה או מאזדה 323, הם אמנם לא מעניינים מוטורית אבל לא איטיים עד כדי כך.

קאיה פרייד, סוזוקי אלטו\סוויפט ושות׳ דווקא יכולים להתאים יותר.

אגב, גם כמעט כל רכבי המיני הנוכחיים יכולים להתכבד בשרשור הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...