Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב לא חדש ורוב המכוניות שאני רואה עשו 200000ק''מ גיר אוטומט ומפחיד אותי הק''מ הזה אני צודק או שאין חשש מנועים עושים הרבה יותר? אותו דבר לגבי גיר אוטומט...

אני מדבר על סיוויק 98 מנוע 1600 סיוויק 2001 מנוע 1600 לאנטיס 2000 מנוע 1600 או 1800

1.מנוע שעבר 200אלף ק''מ כמה כ''ס הוא איבד כבר?

2.מנוע שעשה ראש מנוע הוא כבר פחות אמין?

3.מנוע יכול לשרוד 400000ק''מ ללא ראש מנוע וכו'?

4.גיר ידני שורד חופשי 400000ק''מ?

5.מנוע קטן 1400 1200 מת יותר מהר מנפח גדול יותר?

תודה לכולם.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

תלוי איך טיפלו בו ואיך התנהגו אליו... אני מכיר אישית סובארו DL שעשתה 400KM 8)

הכול תלוי איך נסעו באוטו ואם שמרו עליו

פורסם

תלוי איך מטפלים ברכב.

היום המנוע החליט שנמאס לו אחרי 410KKM מנוע וגיר מקורי (בוכנה מספר 3 הייתה מאוד צמאה)

יש טיפה רעשים של מיסבים מהגיר.חוץ מזה כל סבבה.נוסעת מאוד יפה ומהר:twisted:

הוזמן מנוע חדש מסוג ZC VTECH נעדכן עם תמונות :]

פורסם

1. אומנם מס' ק"מ גבוה משפיע על הדחיסה במנוע אבל מאוד תלוי מי הנהג (במצב של נהיגה פרועה גם מס' ק"מ נמוך יפגע בדחיסה), ניתן לבצע בדיקת דחיסה בכל מוסך למכונאות ולהשוות לנתוני יצרן, רצוי שלא תיהיה סטייה של מעל כ-10-15%

2. לא

3. כן

4. לגלגלי השיניים יש אורך חיים במס' סיבובים, הגיר יכול להחזיק גם יותר תלוי מי הנהג.

5. בתאוריה כן כיוון שהוא עובד בסל"ד יותר גבוה והשחיקה גדולה יותר.

פורסם

אני חושב שהמנועים של היום סובלים מצריכת שמן מוגברת, בעבות שחיקה של גומיות השסתומים ולא של בלאי מכני של הצילינדר ומנגנון הארכובה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אופי הנסיעה והטיפול ברכב זה שקובע לרוב את חיי מכלוליו הראשים.

שמן איכותי,אנטיפריז אמיתי ולא ׳מים ירוקים׳,טיימינג בזמן ופילטרים איכותיים יביאו מנוע בקלות לאיזור ה. 300,000+

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• תוכן חדש...