Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבריינות זה מידבק: אחד עושה, האחרים מחליטים שזה גם בסדר. מזל שזה עובד גם בכיוון ההפוך.

אבל, נראה לי (ואני רק אומר נראה לי כי לא רואים מי יודע מה אז אני נוטה לכף זכות) שאתה נאבק עם הנהגת השלישית קצת יותר מדי על הנתיב. גם ככה שניה אחרי זה שניכם הגעתם לעצירה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בגלל החכמולוגים שעוקפים את הפקק, הוא כמעט ולא הצליח להתקדם ולעבור את הרמזור. בסופו של דבר צריך להילחם אי אפשר לתת לכל אחד להיכנס ולהישאר בעמידה כל היום.

פורסם
עבריינות זה מידבק: אחד עושה, האחרים מחליטים שזה גם בסדר. מזל שזה עובד גם בכיוון ההפוך.

אבל, נראה לי (ואני רק אומר נראה לי כי לא רואים מי יודע מה אז אני נוטה לכף זכות) שאתה נאבק עם הנהגת השלישית קצת יותר מדי על הנתיב. גם ככה שניה אחרי זה שניכם הגעתם לעצירה.

זה נקרא סחרור עברייני ובאופן ספציפי סחרור קבוצתי :)

פורסם

לצערי, אם אני לא אלחם על זכות קדימה (שבכל מקרה שלי):

1. אני לא אתקדם ואגיע רק אחרי שעות הפקקים...

2. מי בדיוק יעשה את העבודה המלוכלכת של שמירת זכות קדימה וסדר בכביש? המשטרה? חחחחחחח :cry:

פורסם
יום משוגע קצת בכבישים, נראה כאילו כולם החליטו לשרוף אדומים.

Sent from my m3 note using Tapatalk

101?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
לצערי, אם אני לא אלחם על זכות קדימה (שבכל מקרה שלי):

1. אני לא אתקדם ואגיע רק אחרי שעות הפקקים...

אתה מתחיל להישמע כמו שלדון קופר. תירגע, אתה תגיע בין כה וכה. :wink:

מה גם שגם ככה נעצרתם אחרי זה. וזה לא שהיעד של כל נהג שחותך אותך כתוב לו על הפגוש - אלא אם כן אתם נוסעים בדיוק לאותו מקום, ברגע שדרכיכם נפרדות אתה מיד מחזיר לעצמך את הזמן שאיבדת.

2. מי בדיוק יעשה את העבודה המלוכלכת של שמירת זכות קדימה וסדר בכביש? המשטרה?!

ברוב הזמן, אי אפשר לשמור על זכות קדימה בכוח. פשוט אי אפשר.

אם מראש היית נעמד צמוד יותר לשמאל (אבל שומר את האפשרות להימין) זה היה "מאותת" לה מוקדם יותר שאתה לא הולך לתת לה להיכנס אבל מאחר ולא עשית את זה - אין מה לריב על זכות הקדימה מעבר לכך. אתה רק מסתכן בהתנגשות.

אתה יודע, אפילו במירוצים אומרים ש"כדי להגיע במקום הראשון, הדבר הראשון שצריך זה להגיע". הצורך להימנע מהתנגשות תמיד קודם לצורך לשמור על זכות הקדימה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם (נערך)

נו, ייתכן שהנהג ביצע את הפניה שב-0:00-0:04 קצת מהר מדי?

אתם יודעים איך זה, מתחילים לפנות במהירות ובזווית מאוד שטוחה אבל בהמשך מגלים שיש עוד הרבה פניה. מסובבים הרבה הגה. אין יותר מדי השפעה. מרפים בבת אחת מהבלמים, והרכב מתחיל להגיב אבל עכשיו יש יותר מדי הגה - וגומרים בקצה השני של הסיבוב בצד הפנימי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
מה גם שגם ככה נעצרתם אחרי זה. וזה לא שהיעד של כל נהג שחותך אותך כתוב לו על הפגוש - אלא אם כן אתם נוסעים בדיוק לאותו מקום, ברגע שדרכיכם נפרדות אתה מיד מחזיר לעצמך את הזמן שאיבדת.

אז אולי פשוט אשאר בבית עד שייגמרו הפקקים (או אצא ב-3 לפנות בוקר)?

אז אין פקקים ואין עם מי לריב.

אה, כן.

אבל אז אני אחמיץ את המטרה שלשמה יצאתי.

...אם מראש היית נעמד צמוד יותר לשמאל (אבל שומר את האפשרות להימין)...

אח...

אם רק הייתי יכול להיות בשמאל ובימין ביחד.

כאן אתה אומר "תיצמד לשמאל", לפני כמה דפים אמרת "אתה חייב להיצמד לימין".

תחליט כבר.

דבר אחרון:

מאוד חכם לתת עצות "היית צריך ככה" "היית צריך אחרת".

ברור לי שאין לך הבנה של הכביש או של האנשים.

אולי תרד למציאות ותבין שהבעיה כאן היא לא אני אלא של המצולמים?

למה אתה אומר לי שהייתי צריך ימין או שמאל?

למה אתה לא אומר "הדבילים המצולמים..." ונגמור את הסיפור?

פורסם
אז אולי פשוט אשאר בבית עד שייגמרו הפקקים (או אצא ב-3 לפנות בוקר)?

אז אין פקקים ואין עם מי לריב.

אה, כן.

אבל אז אני אחמיץ את המטרה שלשמה יצאתי.

אח...

אם רק הייתי יכול להיות בשמאל ובימין ביחד.

כאן אתה אומר "תיצמד לשמאל", לפני כמה דפים אמרת "אתה חייב להיצמד לימין".

תחליט כבר.

דבר אחרון:

מאוד חכם לתת עצות "היית צריך ככה" "היית צריך אחרת".

ברור לי שאין לך הבנה של הכביש או של האנשים.

אולי תרד למציאות ותבין שהבעיה כאן היא לא אני אלא של המצולמים?

למה אתה אומר לי שהייתי צריך ימין או שמאל?

למה אתה לא אומר "הדבילים המצולמים..." ונגמור את הסיפור?

צודק לגמרי..

צריך לשנות את שם הדיון ל-ריכוז סרטוני מצלמות רכב של דבילים וחן שמחפש בכוח מה לא בסדר אצל הצלמים.

פורסם

אמר מי שאמר שתמונה שווה אלף מלים. אבל אלא אם כן אומרים (או, במקרה הזה, כותבים) אותן, זה לא נחשב. השרשור הזה לא יכול להיות נטול מוח במובן שהוא ישמש רק להעלאת סרטונים מבלי שתגובות יישמעו ולקחים יופקו.

אז אולי פשוט אשאר בבית עד שייגמרו הפקקים (או אצא ב-3 לפנות בוקר)?אז אין פקקים ואין עם מי לריב. אה, כן.אבל אז אני אחמיץ את המטרה שלשמה יצאתי.

אל תנפח את המציאות. בשביל שבאמת ייגרם עיכוב משמעותי כתוצאה מהידחפויות הן צריכות להיות מאוד שכיחות (אני מדבר ברמה של מאה) וכל נהג שנדחף צריך להישאר לפניך כל הדרך מבלי להציג בפניך שום אפשרויות לעקיפה. אם אתה חושב שזה המצב בכביש אז אתה משגל את הדעת.

פורסם

חן דווקא קצת צודק בנושא הזה. עוקפים אותי עשרות אנשים באיילון דרום כל יום, כי אני עם רכב ידני ומנסה להשאר באותה מהירות (לכן אני לא נדבק לזה שלפני) - ואנשים מנצלים את זה. אני יכול להתחייב לך שב 99% מהמקרים אני רואה אותם לידי בסוף הפקק (זה נושא שמעצבן אותי במיוחד ולכן אני ממש זוכר את הרכבים שעוקפים אותי)

פורסם

חן במקרה הזה לא יודע מה הולך בירושלים, כניסה לצומת לא פנוי מזכירה עולם שלישי.

אפשר בקלות לעמוד 2-3 רמזורים.

לצערי זה המצב.

המצב הרצוי היה לא להיכנס לצומת לא פנוי, אבל אם המצב הוא "אני אעמוד וכל היתר יעברו מימין ומשמאל" באמת אפשר לעמוד ככה כמה שעות בהגזמה, ו3-4 מחזורי רמזור לכל הפחות.

האבסורד הכי משמעותי בכל העניין הזה: כניסה לצומת לא פנוי יכולה במקרים מסויימים לעכב אותך (אם יוצרים חסימות כפולות שתלויות זו בזו, זה מצב נדיר יותר. בדרך כלל היא יכולה להשפיע למרחק, אבל לא ממש עליך ישירות).

פורסם

חן חמודי,

כאשר עברתי את הצומת הזה ודרכי נפרדה מדרכי הדבילים אחרי 3 צמתים נוספים,

במי אתה חושב שנתקלתי שוב?

באחרים שעשו לי את אותו דבר.

אז כן.

זה מעכב אותי.

ללא שום סיבה הגיונית או מתקבלת על הדעת.

עמדתי בחוקי תנועה? כן.

עקפו אותי בצורה לא חוקית והבלגתי? כן.

אבל מה לעשות, אני לא צריך לצאת שעה וחצי לפני כשהדרך עם פקקים ללא עבריינים לוקחת לי 40 דקות.

אני (כמו כולנו) מתמודד עם הכולירות האלו כל יום וזה מעכב אותי בהגעה לכל מקום.

כדאי שקצת תלמד ותבין באיזו סביבה אנחנו חיים.

כל סימן לאדיבות או סבלנות בישראל שנת 2017 מפורשת כחולשה ואתה יכול לראות את ההוכחות בכל הסירטונים פה.

זה לא יגרום לי להתנהג כמו הדבילים המצולמים אך בהחלט לסבלנות שלי גם יש גבול.

אז אני אעמוד על שלי בצורה לא אלימה אבל החלטית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...