Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, כל הכבוד, אין טענות.

אולי צריך להגיד להם ש

"זה רכב עם אנשים שנראים לי שהם שיכורים, ועומדים באמצע הכביש ועוד רגע יקרה פה אסון ואז תשמיעו את ההקלטה הזאת בחדשות לאחר האסון, תשלחו לפה מיד ניידת".

צריך להגזים קצת (עדיין הם רבו ברכב ואין לדעת באיזה מצב נפשי הם), אבל שוב, זה יכול למנוע אסונות.

הייתי צריך להגיד שהם מתקינים דורבו ותכף הולכים לנסוע 200 קמש , זה היה מועיל יותר.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

לפני כשבוע וחצי היתה תאונה נוראית בכביש 1.

מזדה לנטיס עמדה בשול השמאלי, וכל חמשת הנוסעים היו מחוץ לאוטו - לא בינו לבין הבטונדה, במקום "יעני" בטוח, אלא על השול ממש - צמוד לבגאז' של עצמם, על השול, השמאלי להזכירכם.

תוך כדי שאני עובר אותם ומושיט את היד לדיבורית לחייג למשטרה לדווח על המצב המסוכן הנ"ל, אני שומע בום.

נכנסה בהם מסחרית מאחור.

2 הרוגים, פצועה אחת קשה [בלי רגל ופגיעה רב מערכתית], ו2 פצועות קל.

השיחה למשטרה כבר לבשה אופי אחר...

אגב, הם עמדו שם כי התחמם להם הרכב והריחו ריח של שרוף.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

המקום הכי בטוח, למען הקוראים הוא מעבר לגדר או מעבר לבטונדה.

עמידה בין הרכב לבין הגדר/בטונדה תוביל למצב שבו הרכב ימעך את מי שעומד שם, לא חסרים מאות סרטונים ברשת שיוכיחו את העניין.

פורסם

שים לב שציינתי פעמיים שהם עמדו בשול השמאלי - מה שאומר שמקרה הנ"ל לעמוד מעבר גדר פירושו לעמוד על השול השמאלי של הנתיב שכנגד!

כמובן שאתה צודק, הכי בטוח זה לעצור בשול הימני, ומשם לצאת מהאוטו ולעמוד מעבר לגדר, כמה שיותר רחוק, עד להגעת ניידת שתחסום לגמרי את הנתיב הסמוך עד לפינוי הרכב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין שול שמאלי. זהו חלק משטח ההפרדה בין המסלולים והכניסה אליו כרוכה במעבר על קו לבן רצוף.

אין שום תירוץ לעצור בשטח ההפרדה. חייבים להעביר את הרכב לשול הימני גם במחיר של נזק מכני יקר ובלתי הפיך.

בכל אופן, התנגשות ברכב דומם ממהירות בינעירונית היא מסוכנת מאוד גם לרכב הפוגע ולכן יש לעשות מאמץ כדי להביא את הרכב למקום המופרד לגמרי מן הכביש.

אם נאלצים לעצור בשול הימני אך הוא בכל זאת לא מציע מחסה טוב, הברירה הטובה ביותר היא להישאר חגורים ברכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

להפך, יש לצאת מהרכב לגמריי אל מעבר לגדר או אם אין גדר, להתרחק לחול או להתרחק מספר מטרים מהרכב ולהתרחק מהכביש.

מי שנשאר חגור ברכב, גוזר את דינו בכך שבעת הפגיעה, חגור או לא, סיכויו קלושים הרבה יותר וזה מיותר.

פורסם

נכון, אבל לפעמים אין מקום עצירה טוב. יכול להיות ששולי הכביש תחומים בקירות כך שאי אפשר לעבור את הגדר (אם בכלל יש כזו).

במצב כזה, עדיף להישאר חגורים ברכב מאשר לעמוד מחוצה לו, גם אם במרחק של מספר מטרים מהכביש.

פורסם

אני מאמין שהתשובה לשאלה שלך היא: ברגע שכספי המשטרה יועברו למטרות הללו, או שיוסיפו לתקציב שלהם.

אני מאמין שהם באמת מנסים להילחם בזה, אבל אין את כל האמצעים הנחוצים, כוח אדם, ניידות וכו'

מצלמות מהירות הן לא הפיתרון הנחוץ לדעתי.

יותר ניידות ברחובות\כבישים, תפיסה על חם עבירות והורדה מהכביש, זאת הדרך.

פורסם
עד מתי העבריינים האלה יהיו בכבישים צריך להעיף אותם לקיבינימט

Sent from my iPhone using Tapatalk

המצב ישתנה לדעתי כאשר:

1. כאשר למערכת המשפט יהיו אמצעים לנהל תיקי תעבורה בסוגים הללו.

2. כאשר משטרת ישראל תצא לרחובות, מלבד ליחצן את עצמם בתוכניות ריאליטי. אני בתור אזרח ונהג מרגיש שיש ירידה באכיפה, וכולם עושים מה שבראש שלהם.

פורסם
כניסה מהירה לצומת באמצע אור אדום, וכמעט פגיעה ברכב שנוסע בירוק

ולא לשכוח: תגובה בזמן של הנהג שזינק בירוק.

פורסם
כניסה מהירה לצומת באמצע אור אדום, וכמעט פגיעה ברכב שנוסע בירוק

סרטון מצוין! תודה.

דוגמה לכמה חשוב להביט לצדדים גם כשיש אור ירוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...