Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Instant karma at it best .

איך זאת קארמה במיטבה? הוא סה"כ הראה אצבע למישהו (שלא התסכל במראה ולא טרח להדליק איתות) וחטף חתיכת פציעה..

פורסם
אתמול היה לי סיפור דומה בתוך ירושלים.

בחורה ירדה לכביש בשדה ראיה מת לגמרי (הפניה ימינה בצומת משרי ישראל לרח' ירמיהו. מעבר חציה עם כתום מהבהב - מדובר בירידה תלולה ימינה בשילוב גדרות של הבניה המתבצעת במקום כך שאין כמעט שדה ראיה בכלל) . מאחר והגעתי לצומת במהירות איטית בלמתי (לא חריקה אבל בלימה קצת אגרסיבית) והיא סיימה את החציה בשלום.

בג'יפ שהיה הרחק מאחורי נהגה גברת שכנראה הייתה עסוקה במשהו אחר ורק ברגע האחרון היא ביצעה חריקה כדי שלא להיכנס בי. קלטתי את הבעיה במראה והתקדמתי כמה סנטימטרים קדימה - דבר שהציל אותי אך הרכב השלישי נכנס בג'יפ שמאחורי.

מבחינת החוק היבש השלישי אשם מאחר ולא שמר מרחק. אך אני בהחלט מאשים את הבחורה שירדה לכביש מבלי לוודא שאין רכבים קרובים \ מהירים בסביבה

נהג לא אמור להיות מופתע מהולכי רגל שחוצים במעבר חציה...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

פינדר, אתה צודק.

לא הדגשתי זאת מספיק - מאחר ואני מכיר טוב את הצומת הבעייתית הזו (כולל הולכי הרגל שם שלא כ"כ נזהרים) הגעתי בנסיעה די איטית והבחורה ממש קפצה לי לתוך הגלגלים. עצם העובדה שהספקתי לבלום מבלי לפגוע בה מוכיח שאכן נהגתי בזהירות.

האשמה הטכנית היא על אלו מאחורי שלא שמרו מרחק אך אני עדיין חושב שהאשמה האמתית היא על הבחורה שקפצה לכביש כשמכונית נוסעת נמצאת ממש קרוב אליה (אגב, אני מכיר את הצומת הזו גם מזווית של הולך רגל ולהולכי הרגל יש ראות הרבה יותר טובה לכביש מאשר לנהגים שנוסעים שם)

מצורפת תמונה מגוגל מפות - שים שצד ימין של הכביש \ מדרכה אינו נראה כלל לנהג המכונית עד שהוא ממש במעבר החציה (אגב, טעיתי במיקום המדויק, במיקום זה הרחוב כבר נקרא שמגר פינת ירמיהו)

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי במבליק
פורסם
איך זאת קארמה במיטבה? הוא סה"כ הראה אצבע למישהו (שלא התסכל במראה ולא טרח להדליק איתות) וחטף חתיכת פציעה..

מה נתן לו להוציא אצבע משולשת? ראיתי רוכבי אופנוע במצבים יותר קיצוניים שלא מוציאים אצבע או מה שלא יהיה .

טיפש.

ראיתי רוכב אופנוע פעם שבעט למישהו שעשה טעות אנוש במראה... אותו אחד היה מתאגרף מקצועי שגרם לפרצוף של הרוכב אופנוע להראות יותר גרוע מהמראה.

פורסם
נהג לא אמור להיות מופתע מהולכי רגל שחוצים במעבר חציה...

מה זה "לא מופתע"?

בעקרון, נהג אמור לנהוג במהירות המאפשרת שליטה ברכב והמאפשרת לו לעצור.

המשמעות היא שבמקומות שבהם שדה הראיה לצד הכביש מוסתר, נהג צריך לנהוג במהירות שבה הוא יכול לעצור לפני ההסתרה עד לנקודה שבה שדה הראיה נפתח.

ביכולת העצירה יש לצפות לזמן תגובה מסוים ולבלימה נשלטת, כלומר לא לבלימת חירום בכל הכוח, וכן להתאים את המהירות כך שניעצר עם "ספייר" מסוים.

התגובה כאן עונה לכל הקריטריונים הללו. העובדה שהוא נאלץ לבלום יחסית בחוזקה תלויה בהקשר הזה בתזמון (הגרוע) של הולך הרגל. לא בנהג.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...