Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזו מפגרת.

היא בכלל לא מפגרת.

יצא לי להתקל בכמה וכמה נבלות מהסוג הנ"ל. זה סמפטום של חוסר אכפתיות.

אחת שעשתה לי את זה ונתפסה על חם אמרה לי פשוט: "זה סה"כ פגוש, בשביל זה הם נועדו".

פורסם
מזכיר לי הובלות גבס על הגג, במהירות מעל 60 קמ''ש הוא נותן לך כנפיים.

מישהו ניסה פעם לשים רדבול בתור דלק?8)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אם נשים, לא חונים!!

איזה אהבלה, מה זה הדבר הזה? סתם ככה לדפוק פול גז ברוורס ועוד עם חיישנים ולהכנס ברכב אחר? חוץ מזה אין שם חניה בכלל זה מול שער כניסה לרכב, מעצבן!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
איזה אהבלה, מה זה הדבר הזה? סתם ככה לדפוק פול גז ברוורס ועוד עם חיישנים ולהכנס ברכב אחר? חוץ מזה אין שם חניה בכלל זה מול שער כניסה לרכב, מעצבן!

כן היא אספה מישהו שגר שם, לא יכולתי להתאפק ואמרתי לה בפנים "שלא ראיתי מטומטמת כזאת בחיים" ועוד חבר שלה/ זה שהיא אספה אמר לי יאללה שריטה קטנה שיהיה נגד עין הרע, רציתי לשרוט לה את הפיקנטו עם המפתח ולומר לו- שיהיה לה תזכורת שככה לא חונים ברוורס "נגד עין הרע" אלק

פורסם
לא מעט פנינים עבור המשטרה. מה יעשו עם זה בפועל, ככל הנראה ששום דבר.

אגב, ח"ח על Dayvan Cowboy ב 01:31. 8)

פשש להכיר את Boards of canada זו מעלה...

מה זה השיר שיש ב5:18?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
מתקן משודרג ללוחית רישוי.

מנהג די ידוע אצל רוכבי שטח, שכן אם הלוחית תשאר במקומה היא תשבר בנפילה הראשונה (ובשטח נופלים לעיתים די קרובות), לוחית חדשה עולה 50 ש"ח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הם יכולים להתחבא איפה שהם רוצים, אבל ברגע שהם קולטים רכב הם חייבים לשמור איתו על קשר עין רציף עד שהוא נעצר ע"י ניידת בהמשך ואז להראות את ההוכחות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...