Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נשפץ עוד 10 שנים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה לחכות 10 שנים אודי 80 1991 נשארו תיקונים קטנים ...

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם

יש לי כבר כמה שמחכות פיאט אונו יד ראשונה! כן ...כן אני היד הראשונה מ91.

ופיאט טיפו 89 דיגטלית.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

שלום לכולם,

אני לא כל כך בעניין של מכוניות אלא יותר בעניין של אופנועים. אז ככה, הרשימה ארוכה, את חלקם אפשר לשפץ כבר עכשיו רק שהבעיה היא תקציבית. נתחיל לפי שנתונים:

ימהה xt 550 משנת 82 או 83

סוזוקי rv 50 סמ"ק

סוזוקי gsx 750 r שנת 86 או 87

הונדה ג'יירו 50 סמ"ק משנת 97 או 99

ימהה סליידר 50 סמ"ק

זה בגדול החלומות הקטנים שלי..........

שלומי

פורסם
והנה פתחת פה לשטן:D

אחרי אוברול, גיר חדש, אלטרנטור ובמיוחד אחרי שהתפוצצה לי משאבת בלם בתוף מאחורה וכל נוזל הבלימה נשפך בירידות של בקעת הירדן צריך מעט יותר בשביל להפחיד אותי! :lol:

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אחרי אוברול, גיר חדש, אלטרנטור ובמיוחד אחרי שהתפוצצה לי משאבת בלם בתוף מאחורה וכל נוזל הבלימה נשפך בירידות של בקעת הירדן צריך מעט יותר בשביל להפחיד אותי! :lol:

ואגב פיאט בראבו , בישראל מ בראבו הישנות (96-2002) יש רק 3 מדגם hgt (נפח 2000) ועוד אחת 1800 שהגיעה בייבוא אישי. מעניין עם אחת מהם עדיין קיימת.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תמיד מחפשים את מה שאין ולנדירות יש השפעה על המחיר ,היום מחפשים את רכבי האתמול ומחר יחפשו את הרכבים של היום.

אני בטוח שרכבים שנזרקים היום לברזל או לגריטה יהיו מבוקשים לשיפוץ בעתיד.אז מי שיכול שישמור.

קודם כל שנהייה בריאים עוד עשר שנים ואז נוכל לעסוק בתחביבינו ולהתחבט בשאלה זו.יהיו מכוניות פה ושם וגם יש רכבים ששופצו שכנראה יצטרכו שיפוץ חוזר.עוד חזון למועד.

אריק

פורסם
ואגב פיאט בראבו , בישראל מ בראבו הישנות (96-2002) יש רק 3 מדגם hgt (נפח 2000) ועוד אחת 1800 שהגיעה בייבוא אישי. מעניין עם אחת מהם עדיין קיימת.

אחת מ hgt עומדת הרבה פעמים ליד מוסך התלתן, עוד אחת זכורה לי אחרי תאונה שעברה שחזור ונראתה במוסך אוטואיטלי.

ה 1.8 מעניינת פחות והאמת שהאקזמפלר שהיה למכירה ביד 2 נראה ממש שבור ואני מאמין שלא שווה אחזקה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני חושב שגם שג'יפ סמוראי יהיה להיט.

אומנם רובם שבורים אבל בטוח יהיה אפשר למצוא היום איזה אחד במצב סביר

.

זה התוכנית שלי.

אוטוטו 3 שנים לאספנות....

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם
אני חושב שגם שג'יפ סמוראי יהיה להיט.

אומנם רובם שבורים אבל בטוח יהיה אפשר למצוא היום איזה אחד במצב סביר.

שששש...

אתה מבהיל לי את הדגים. :-P

כבר שנה אני מנסה לדוג אחד סביר, במחיר סביר, שלא עשו לו "שיפורים".

אה, כן, והוא חייב להיות פתוח.

אחרת לא עשינו כלום.

84, השנה הראשונה של הסמוראי יהפכו כבר בשנה הבאה לאספנות.

אמנם זה לא אותו מנוע כמו בשנים הבאות, אבל הטרנספר שלו מככב כשיפור בהתקנה מקומית בדגמים מאוחרים יותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
מחכה בסבלנות,יליד 1989.:?

אושרי איזו חתיכה יש לך בבית {:

אני כנראה אשפץ את הלנציה תמה שלי אפשרי גם לנציה פריזמה או דלתא בעיני רכבים שראויים למשמרת.

• תוכן חדש...