Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצ'אט פועל עד 19:00 או משהו כזה.

כבר שנים שמוקדי השרות של חברות הסלולר פועלים עד 19:00-20:00 , למעט מוקדי האבדות ומוקדי חו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום עשיתי ניוד שני מגולן ל 012 .

חייב לציין שאני מרוצה מאוד מ012

בגולן היו הרבה בעיות מוזרות במכשירים גלקסי מיני , מה שנעלמם לחלוטין ב012 .

כל התהליך מקניית הסים ביילו ,ועד השלמת הניוד לקח כ שלוש שעות , ללא צורך בצט בכלל .

ממליץ בחום

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בחזרה לנושא השרשור:

אמר לך אלעד ואמר נכון: תבקש לשמוע הקלטה של השיחה או לראות חתימה של בעל המנוי על תוספת השירותים ותבקש מספר פנייה. אחרי כמה ימים יחזרו (ואם לא, מה שיותר מסביר, תתקשר אתה) ויגידו שלא מוצאים את ההקלטה ויזכו אותך.

שיטת מצליח במיטבה, שהפעם כנראה שגם הצליחה, מכיוון ולא רק שענו לך והמשכת אם אותה חברה עוד שלושה חודשים, אתה עכשיו גם עוזב אותם ומשאיר את הכסף שלך בכיס שלהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

על תביעות קטנות שמעת ?

הכי קל והכי פשוט . אם אתה בטוח ב 100 % שאתה צודק , תתפלא איך החברה תמהר להגיע איתך לפשרה או פיצויי .

לא להתעצל .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

זה לא צריך להגיע לתביעות קטנות. דרישה של ההקלטה והזכרה ולו במרומז של משרד התקשורת תעשה את העבודה פלאים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מחר צריכים לחזור אלינו מסלקום לגבי תשובה אם מצאו שיחה שאנחנו מבקשים ביטוח למכשיר נוקיה מיושן שאני לא משתמש בו כבר חודשיים (תבינו את האבסורד, ממש קומדיה).

בינתיים שלחתי פנייה למשרד התקשורת, מבחינתי הצעד הבא יהיה פגישה בבית המשפט.

אמנם אני סטודנט בלי יותר מדי זמן פנוי, אבל לא אוותר להם.

תנסו לדמיין את הסכומים שנכנסים לסלקום רק מהגניבות מהסוג הזה, מדובר בהמון כסף.

אני שונא גנבים, במיוחד כאלה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

סלקום היו צריכים לחזור אלינו היום עד שעה מסויימת, כמובן שלא חזרו הגנבים.

רבע שעה לאחר השעה שהיו צריכים לחזור אלינו, כל ה5 מנויים כבר התחילו תהליך ניוד להוט מובייל - כל הניודים של 5 מנויים בוצעו בהצלחה לאחר כשעתיים.

כל המשפחה הייתה בסלקום משנות ה90.

סלקום גנבים, תתרחקו מהם כמו מאש.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...