Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום מכרתי את היונדאי אקסנט שלי 95 אוטומטית .ולפני 5 ימים קניתי יונדאי אקסנט 99 ידנית .

מה שקרה זה שלא נדלקת לי נורת מנוע בפתיחת הסיוץ מה שכן היהי נדלק ב95 וגם הצריכת דלק של הידנית יותר גבוה

משל האוטומת מה קורה פה העם משהוא יודע הרכב שנת ה99 מטופל יד 1 והכול רשום בספר טיפולים ממה שהבנתי פה

הידנית המורה להיות יותר חסכונית מה עושים עזרה בבקשה?

פורסם

שלום ידידי

ייתכן כי הנורה בלוח המכוונים שלך שרופה ובקשר לצריכת הדלק אפשרי שיש בעיה עם החיישן של הממיר הקטליתי או הממיר עצמו או שהרכב זקוק לטיפול, כל זה רק ממה שציינת כאן אל תדבוק בדבריי, גש למכון מוסמך לבדיקת הנושא בהקדם ההפשרי ותקן את הנורה היא ממצא חשוב ברכב.

בהצלחה.

פורסם

שלום לך ידידי לפי בדיקת מתמחה לקרבורטורים והזרקה שבדק יצאת גזים מהרכב התוצאה הייתה 0.00 מה השאומר

שאין שום בעיה מפחינתו.לא בממיר קטליטי ולא בשם דבר,הוא גם עשה סיבוב ברכב ואמר שהרכב נוסע ממש טוב מה ששימח אותי מאט איזה גורמים יכול להיות שגורמים לצריכת דלק כזה מטורפת הרכב מגיב בנסעיה ממש מציון חשוב להגיד .

פורסם

אולי יש צינור דלק נוזל או שהמנוע לא מתפקד כראוי, גש למכון מוסמך לבדיקה הקפית יותר וחסוך מעצמך את כל הכאב ראש הזה, שאל אותם שם מה הבעיה.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה לך על התושבה אני הילך לבדוק אותו במוסך.

באופן כללי אני ממש מתבאס מזה כי רק מכרתי את ה יונדאי אקסנט שלי ה 95 אוטומט שעשתה לי 1.11 ועכשיו

קניתי ידנית. שמה שראיתי פה בפורום עושה 1.14 ופיתום הידנית עושה לי 1.6 .. מאווד עצוב

פורסם

תחילה יש לבדוק את הנורה בלוח השעונים, אם שרופה או שהיא איננה (מהסיבה כדי להעלים את התקלה), להתקין נורה חדשה ולבדוק אם היא דולקת כאשר המנוע מונע, אם כן אז יש לחבר סורק תקלות.

יתכן מאוד שלפניך מישהו ביטל את המנורה שדולקת גם כאשר המנוע פועל כדי שלא ידעו שיש תקלה, ובהחלט אם ישנה תקלה אז צריכת הדלק תיפגע.

פורסם

אני מאווד רוצה לפתוח את לוח השעונים ולראות באמת עם ניסו למחוק את התקלה מהעין או שהנורה

שרופה שם משכן גם הנורה של החגורה וגם המנורה של הק"מ כבויה . אני מקווה שהצליח לפתוח את הלוח ולהבין מה קורה שם.

נ.ב עם אין מנורת בדוק מנוע סורק התקלות לא יכול לזהות את התקלה בלי הנורה ?

פורסם

ככל שהמידע שברשותי נכון, הוצאו נוריות ה,צ'ק אנג'ין או בוצע ניתוק של המעגל באופן מכוון בחלק מהדגמים, בשנתון / נים מסויים/מים.

לא מדובר ברמאות של בעל הרכב.

יש לחבר סורק תקלות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התשובה . שלום לך דני מאיזה סיבה נארה לך שהוצאו המנורת בדוק מנוע? העם יש משמעות לכך שאני ירכיב חדש ?

ועם ללא הנורה אפשר לבדוק את הרכב בסורק תקלות ?

פורסם

הרכב הראשון של אישתי היה יונדאי אקסנט 98 אוטומט.

גם אצלה ברכב, בפתיחת סוויץ', נורת CHECK ENGINE לא היתה נדלקת.

כאשר בדקתי באמצעות סכמת חשמל גיליתי שהחוט מנותק אי שם בדרך בין במחשב ללוח שעונים.

עשיתי מעקף ואז הנורה נדלקה בפתיחת סוויץ'.

אני לא יודע להגיד אם כל הרכבים ככה, אבל נראה לי שזה הכיוון.

בכל אופן, תתחיל מלהעביר נורה + בסיס שאתה בטוח שעובדים, כמו הנורה של הבלם יד לדוגמא, ותראה אם זה נדלק.

אם לא, יש לך את אותה בעיה שהיה אצלי.

אסי

פורסם

אוקי אחי תודה לך על התשובה אני בהחלט ינסה לעשות את זה אני לא כול מבין גדול בחשמל אז כנארה שאני יגש

עם זה למתקין או משו כזה מקווה שזה הסתדר ואני יצליח להבין למה צריכת הדלק גבוה לרכב הידני הזה

אולי יש חיישן תקול אבל הנני יודע זאת בגלל הנורה ...

פורסם

טוב אז אני מעדכן נכנסתי לחשמאלי רכב והוא בדק את הרכב מה שיצא זה שכול הנורות

בסדר גמור כולם עובדות (בדק אחת אחת עם + -) ועדיין מנורת המנוע לא נדלקת מוש מואאד מוזר

צריכת הדלק עדיין בשבמים וכלום לא נארה טוב אני יעשה לרכב טיפול 10000 עם תוסף נארה עם הרכב היסתדר

מה שלא נארה לי שטיפול יכול ללהוריד את צריכת הרכב ב ב 100 קלומטר

• תוכן חדש...