Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שלהם זה לא משנה כמה שילמת, יש מחירון לכל דבר במכס ועל פי מחירון זה הם קובעים את גובה המכס שעליך לשלם. ממה שהבנתי במידה ושילמת על המוצר עד 20% פחות מהמחירון אז הם הולכים על המחיר ששילמת אם שילמת הרבה יותר פחות מה 20% אז הם הולכים על המחירון שלהם. ביגלל זה אנשים שקיבלו דברים כמתנה מהקרובים מארה"ב נאלצו לשלם מסים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנראה שלהם זה לא משנה כמה שילמת, יש מחירון לכל דבר במכס ועל פי מחירון זה הם קובעים את גובה המכס שעליך לשלם. ממה שהבנתי במידה ושילמת על המוצר עד 20% פחות מהמחירון אז הם הולכים על המחיר ששילמת אם שילמת הרבה יותר פחות מה 20% אז הם הולכים על המחירון שלהם. ביגלל זה אנשים שקיבלו דברים כמתנה מהקרובים מארה"ב נאלצו לשלם מסים.

סלבה מה שרועי אומר זה שבמכס טוענים שאתה או המוכר שקרן, וזייפן (מה שהוכח כבר שלא נכון בעליל). אם תשלם את הכסף הנוסף שהם דורשים, זה אומר שאתה מסכים להאשמות שלהם. עכשיו עזוב לרגע את היום עבודה (BUY2USA עושים הכל עבורך אתה לא אמור להגיע לשם בכלל, על זה שילמת כבר כסף, כדי לא להתעסק עם זה) והעובדה שהצדק איתך ועם המוכר.

אסור לתת לגנבים האלה שקל ממה שהם דורשים, ואני אגיד לך יותר מזה ,זה יכול להיות גם אינטרס של BUY2USA לעזור לך.

יש להם איש קשר שמדבר קבוע עם המכס, אני בטוח שיש לו יותר השפעה על הפקידים שם מאשר ללקוח מזדמן.

נסה לפרסם את הנושא גם בשרשור הזה, אפילו המנכל של BUY2USA הגיב שם, יש שם כח קניה גדול.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=179371&start=90

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

או קיי פרסמתי גם שם את המקרה, אני אעדכן ברגע התפתחות כלשהיא.

תודה רבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
סלבה מה שרועי אומר זה שבמכס טוענים שאתה או המוכר שקרן, וזייפן (מה שהוכח כבר שלא נכון בעליל). אם תשלם את הכסף הנוסף שהם דורשים, זה אומר שאתה מסכים להאשמות שלהם. עכשיו עזוב לרגע את היום עבודה (BUY2USA עושים הכל עבורך אתה לא אמור להגיע לשם בכלל, על זה שילמת כבר כסף, כדי לא להתעסק עם זה) והעובדה שהצדק איתך ועם המוכר.

אסור לתת לגנבים האלה שקל ממה שהם דורשים, ואני אגיד לך יותר מזה ,זה יכול להיות גם אינטרס של BUY2USA לעזור לך.

יש להם איש קשר שמדבר קבוע עם המכס, אני בטוח שיש לו יותר השפעה על הפקידים שם מאשר ללקוח מזדמן.

נסה לפרסם את הנושא גם בשרשור הזה, אפילו המנכל של BUY2USA הגיב שם, יש שם כח קניה גדול.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=179371&start=90

למען האמת גם אני לא הבנתי מה הפוהנטה בכל השירותים האלה של B2U או מאסטסטופ

יצרתי איתם קשר על מנת לבדוק את נושא האישורים למכס במידה וארצה להזמין זוג קפיצים לרכב. גלגלו את האישורים על הלקוח, אני שואל, אז מה עשיתי בזה? להזמין לבד מהאינטרנט אני יכול בלי שום בעיה.אז על מה אני משלם להם? מוזרים הם.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

הם מציעים לך 2 דברים

1. לשלם על מוצר "עד הדלת" (שילמת X כסף וזה כבר כולל בתוכו את המשלוח והמיסים ומה לא)

2. אפשרות לרכוש ממוכרים שלא שולחים מחוץ לארה"ב (אמאזון , איביי וכו')

פורסם
הם מציעים לך 2 דברים

1. לשלם על מוצר "עד הדלת" (שילמת X כסף וזה כבר כולל בתוכו את המשלוח והמיסים ומה לא)

2. אפשרות לרכוש ממוכרים שלא שולחים מחוץ לארה"ב (אמאזון , איביי וכו')

אם אתה מזמין פנס סיני ב 30$ זה סבבה.

אבל ברגע שאתה רוצה להמזין משהו כמו קפיצים לרכב הם מגלגלים אליך את האחריות של האישורים, זתומרת אחרי ששילמתי להם את כל הסכום הדרוש, הם רוצים שאני ילך לכל המשרדים הרלוונטיים ויוציא אישורים.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

למה שהם יעשו את זה בשבילך?

אתה סה"כ משלם להם על כתובת בארה"ב+משלוח לארץ. זה מאוד נוח אם אתה קונה מאתרים שמוכרים רק בתוך ארה"ב.

אף חברת שילוח לא תתעסק בשבילך עם טפסים ואישורים מעבר להצגה של חשבונית קניה למוכס.

פורסם

סלבה ידידי,

לא עדיף היה מכשיר משומש תקין.

רק תבקש ואני מארגן לך אחד מפה.

דבר איתי אם תזדקק.

מכס ישראל חבורה של ... עזוב לא בא לי לקבל אזהרה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בטח שעדיף. פשוט לא בא לי להציק לך על כל שטות שכזאת.

תודה בכל מקרה.

פורסם

תרגיש בנוח...באמת!

גם ככה אני לא עושה פה כלום... :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא, בכלל לא יהיה בסדר.

מנסיון ענף עם חבורת הזבל הזו שקוראת לעצמה המכס, הדבר היחיד שעובד זה להדפיס את הקבלה של פייפאל, להדפיס את תדפיס האשראי שמראה את החיוב, ולגשת עם שניהם+דף המוצר אל המכס ולא לצאת משם עד שלוקחים את החיוב ההוגן.

אפשר גם להדפיס את דף תקנות המכס שבו רשום בבירור שגביית המכס היא על המחיר ששולם, ללא מחיר המשלוח.

זה למה אני לא משתמש בשירותים כמו מאסטופ/BUY2USA במוצרים שיש עליהם מכס, אלא אך ורק בכאלו שגובים עליהם רק מע"מ.

פורסם

PIKA שהם מחליטים לעשוק אותך אז גם קבלה ותדפיס אשראי לא יעזרו , כי הם טוענים שסגרת דיל עם המוכר שזייף קבלה והעברת מוצר תקין במסווה של תקול. במילים אחרות המיץ של הזבל

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

עידכון:

לבסוף דרשו ממני לשלם תוספת תשלום על המכס של כ עוד 500 ש"ח. שילמתי דרך האתר של BUY2USA וקיבלתי את הטלפון לאחר יומיים.

אני אישית יותר לא מזמין דרכם כלום כי רמת השירות שקיבלתי הייתה ירודה ואני אספר לכם מה היה בדיוק:

חיכיתי שיחזור אלי הנציג ביום ראשון כפי שהבטיח אבל אף אחד לא חזר אלי, לכן יום שני בשעה 10 יצרתי קשר עם שירות לקוחות וביקשתי שיעבירו אותי לבחור בשם אופיר אבל אז הנציג אמר שהוא לא יכול להעביר ושאני אחכה שהוא יחזור אלי ובזה הסתיימה השיחה.

אז התקשרתי שוב פעם והפעם נציגה אחרת כן העבירה אותי לשלוחה של אופיר אבל לצערי הבחור לא ענה לי והשיחה חזרה אל אותה הנציגה והיא רשמה לו הודעה והבטיחה שהוא יהיה במשרד ועד 11 הוא יחזור אלי. כפי שאתם מנחשים אופיר לא חזר אלי ולאף נציג אחר לא הייתה תשובה בשבילי. לכן פניתי לאורנג' על מנת לקבל פירוט שיחות יוצאות (כי חזרתי לאופיר כשהוא התקשר אלי בפעם הראשונה) ודרך אורנג' הצלחתי להוציא את המספר שלו.לאחר שיחה קצרה הבחור ענה לי במיידי וכששאלתי אותו מה קורה עם החבילה ומדוע הוא לא חזר אלי למרות שהבטיח ולמרות כל הפניות שלי אז הוא אמר שהוא לא קיבל שום הודעות משירות הלקוחות ושהוא לא חזר אלי כי עדיין אין לו תשובה בשבילי, אבל כבר באותה השיחה הוא אמר בוא נבדוק אולי יש לי תשובה בשבילך והופה מופיע אצלו מייל מהמכס עם בקשה לתוספת תשלום. באותו היום הוא שלח לי את הבקשה לתשלום ומייד שילמתי ב פייפאל ולאחר יומיים ביום חמישי קיבלתי את הטלפון כשנסעתי לחיפה למרכז חלוקה של הדואר לאסוף אותו בכדי לזרז את העניינים.

האבסורד הוא כזה שביום חמישי פתאום אני מקבל טלפון מאותו אופיר ואומר לי: שלום, מדבר אופיר מBUY2USA פנית לשירות לקוחות וביקשת לדבר איתי. אז אמרתי לו שכבר דיברתי איתו ובשיחה לפני יומיים אמרת לי שאין לך שום פניות קודמות שלי והודעות שהשארתי בשירות הלקוחות אז איך פתאום עכשיו כן יש לך את הפניות שלי שהשארתי לפני יומיים? אז הוא אמר לי שרק עכשיו הוא הגיע לזה. בקיצור כנראה בגלל הלחץ שיש עכשיו ביושופס אז שירות הלקוחות שלהם לא יודע איפה הראש ואיפה היד ואיפה הרגל והולך שם כאוס אחד גדול.

אני בתור לקוח עם היסטוריה של 12 דפים שלמים של הזמנות דרכם הייתי מצפה ליחס ולשירות בהתאם. להבא אני אנסה חברות אחרות כי אצל כולם המחירים הם בערך אותם מחירים רק שאני מקווה שהשירות יהיה טוב יותר ללקוח מועדף (זו המדבקה שיש על כל הקופסאות שאני מקבל מהם).

• תוכן חדש...