Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר לשירות שקיבלת - אכן נשמע שקיבלת שירות לא טוב, כנראה שבאמת רוח הבלייק פריידי השפיעה כי בד"כ השירות שלהם הוא טוב.

בקשר ל 500 ש"ח - זה לא קשור ליושופס ואתה בחרת לשלם את זה כי אתה "לחוץ".

פורסם

נכון שעד כה השירות שלהם היה טוב כי עד היום לא נתקלתי בשום בעיה, השירות הטוב נמדד לא כשאין בעיות ללקוח אלא כשללקוח כן יש בעיה וזה הזמן לטפל בו ולתת לו את השירות הטוב ביותר במיוחד לקוח עם היסטוריית הזמנות של 12 דפים שלמים!

את האמת אני לא הייתי לחוץ בכלל אלא גיסתי שהייתה לחוצה שאני אתקן את האייפון שלה ולכן היא החליטה לשלם ולהמשיך עם זה הלאה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היי, כן ראיתי את מה שפרסמת. במשלוח הבא אני אנסה אותם.

תודה לך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אני מסתכן בלהשמע כמו תקליט שרוט אבל לחובבי רכב אפשר פשוט לחסוך את כל ההתעסקות עם המכס.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3684714

אהא,

ואם תחליט להיות נורא יצירתי הצהרת המכס הם יראו לך מאיפה משתין הדג.

ובנוסף לכך, אם הפריט יעצר לבדיקה פרטנית של המכס, תאלץ לשלם את העלויות בעצמך, ולא יהיה לך מי שיספוג את האגרות.

קחו בחשבון.

• תוכן חדש...