Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה סט של 10K שקלים.

תשמע, מחבר מאוד עלום שם העונה לשם "לאון" :lol: שמעתי מפיו, מהתקנה שהוא נחשף אליה - שהסט נשמע לא רע בכלל.

עכשיו לאון זה פחות או יותר המשוגע הכי גדול שאני מכיר כאן והפרפקציוניסט הכי בלתי מתפשר שיצא לי לראות בנוגע לסאונד - אם הוא אומר לא רע בכלל אז כנראה שאני הייתי גומר בכסא :-D

אבל!

סט של 10K שקלים - הייתי מברר עם מוראל אם יש להם רכב הדגמה זמין ואני חושב שהרכב שלאון דיבר עליו היה במקרה התקנה של רכב הדגמה... רמז רמז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עניין של טעם

זה שהפכו את מוראל לזבל לאורך ההיסטוריה של הפורום הזה זה דבר אחד - זה שהסטים שלהם נמכרים בחו"ל כמו לחמניות והסופרימו בכלל נמצאים היטב בהיכל התהילה - זה דבר אחר.

בסטים החדשים הם עשו התקדמות אדירה עם הקרוס אוברים, הם הוציאו עוד חידוש בתחום לגבי הגרילים ושיפרו לפי מה שאני מבין גם את ההיענות של הרכיבים עצמם.

יצא לי לכוון לא מזמן סט אילייט שלושה חלקים עם הCDM החדש ומה שאני יכול לאמר זה שחוץ מזה שאני כבר התרגלתי לוופר 7 אינטש אגרסיבי - האלייט נשמעו לי פשוט פנטסטי ונהניתי מכל רגע. שמעתי לא מעט התקנות של רמקולים מבוססי סקאן ספיק ואני לא יכול לאמר שהם בהכרח היו טובים יותר, נהניתי מהמוראל לא פחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חלילה לרגע לא הפכתי את מורל לזבל יש להם צבע סאונד שאין לאף רמקול מאוד נעים רק לוקה בחסר קצת בפירוט של הטוויטר מסדרת הMT וחוסר של פאנצ'יות במידבאסים חוץ מזה סטים נהדרים. שוב עניין של טעם. אגב שמעתי במיני קופר הייבריד בהתקנה אצל יוסי והסט נשמע מה אני אגיד לך נמסתי, לא יודע מה הוא עשה שמה אבל זה נשמע פשוט טוב.

שיפוצים..

פורסם

נכון - סט מוראל אילייט עולה פחות מחצי אבל - חשוב להבין מה המטרה מאחורי כל סט, כמה פיתוח הושקעו בלייצר אותו וכמה אתה גם תשקיע בכדי להתקין ולכוון אותו במקביל.

העלות של אילייט היא קצת פחות מחצי מהסופרימו אבל רוב הסיכויים שההתקנה תמחק לך את הפער במידה ואתה לא עושה את הבניות בעצמך או במידה ואתה מוכן שהרכב יראה זוועה.

הסופרימו זה סט שני חלקים שמנגן את כל הספקטרום במלואו בצורה מאוזנת - הוא בנוי ממידבאס רחב פס - מנגן עד 5K הרץ ושמעתי שעושה את זה באמת לא רע.

והטוויטר שלו מנגן היטב כבר מ2.5K והוא בעל היענות אוף אקסיס טובה מאוד.

הקרוס של הסופרימו בנוי מרכיבים יקרים מאוד וזה גם מקפיץ את המחיר מן הסתם.

אז - אתה קונה כאן סט שני חלקים, הוא יקר מאוד אבל הוא נותן לך מענה מלא לכל רוחב הפס מבלי שתצטרך להוסיף מיד, מבלי שתיאלץ להוציא כסף על בניות ועל כוונים של שלושה רכיבים וכל מה שיוצא בזה וגם אם תעבוד אקטיבי נחסך ממך עוד ערוץ הגברה.

האילייט לעומת זאת - נותן לך את אותו המענה לתחום התדר בעזרת הוספת מידריינג' אבל זה בגלל שהוא סובל ממידבאס שהוא בעצם וופר וטוויטר עם היענות אוף אקסיס לא מזהירה במיוחד (אבל קל מאוד להתקין אותו) וקרוס עם רכיבים פשוטים יותר וזולים יותר (שבעיני - כאן אני לא הייתי משקיע יותר מידי, לא מאמין בהבדלים בין קבלים כל עוד הם עמידים מספיק, לא מאמין בהשראות שמיעות בסאונד לנגדים, סלילים זה קצת יותר רגיש אבל מאוד זניח בעיני גם כן)

וכן - הסופרימו הוא גם יותר מפורט מסדרת הMT אבל כאן שוב נכנס עניין הטעם האישי, אולי סגנון המוזיקה היחידי בוא אתה עלול להנות פחות מטוויטר MT מאשר שאר טוויטרים יהיה כאשר מדובר בשחזור של דיסטורשן, כל השאר - טוויטר מדהים.

אני בחרתי ללכת על סט שני חלקים ברכב של אשתי למשל - אבל במקום טוויטר התקנתי שם מיד ריינג' שיכול לנגן היטב גם בתחום תדר של טוויטר וזה נשמע פנטסטי, אני שוקל לעשות זאת שוב ולוותר על טוויטרים לחלוטין ברכב הבא.

אני מדבר על L3SE של HAT.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אני נכנס לסיבוב הקודם בו ניגשתי למפעל בנס ציונה והזמנתי

וופר 6 "

מידבאס סי די אם 54

וטוויטר סופרימו שלקח גם את המידים על הדרך בתדרים.

פלוס קרוסים.

האם שווה להכין סלט כזה או לעבור לסחורה מהסוג שיש לך ברכב?

פורסם

קשה לי מאוד לענות לך כי:

1. זה עניין של טעם.

2. במקרה הזה כל האופציות טעימות לי :-D

3. אף אחד לא אמר שזה יהיה טעים לך.

לשאלתך - בעיניי - כן! שווה לעשות את הסלט מסיבות מאוד פשוטות

1. MT23 וגם סופרימו שניהם בהתנגדות נומינלית 6 אוהם - מה שאומר שהקרוס של האילייט יתאים גם לסופרימו.

2. הסופרימו טוויטר יותר מפורט מהMT23 -> יחד עם זאת הMT23 מתאפיין בצליל ייחודי והוא נחשב בעצם לטוויטר SIGNATURE של מוראל מבחינת הזדהות עם הצליל החם שמאפיין אותם.

CDM הינה סדרה של מידריינג'ים ולא מידבאסים.

אם אתה תאהב את הציוד שהתקנתי ברנו - תשמע, אתה צריך לשמוע כי מדובר כאן בעבודה ללא טוויטרים ויש הבדל באופי הסאונד שמתקבל - ההתקנה כאן היא קריטית ואני פספסתי כאן כשלא התקנתי אותם און אקסיס מלא - לא לקחתי בחשבון שאין לי טוויטרים ואני צריך לקבל מקסימום פירוט מהם ועדיין, בשבילי זה נשמע ממש טוב -> אם הייתי עושה את הזוויות יותר און אקסיס הייתי גם אומר מעולה.

אתה מוזמן לשמוע אם זה יעזור לך לסגור התלבטות אבל אתה צריך להיות סבלני איתי לגבי זמן פנוי לפגישה שקצרה ככל שתהיה - אתה תקבל מספיק רשמים משתי התקנות של HAT (שני רכבים) בכדי להבין עם מה אתה מתעסק ואם זה בכלל פוגע בהגדרות שלך או שמוראל יותר בשבילך.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...