Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בפולקסווגן פולו 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה טוב ?

אני מרגיש ממש רע אם הגיר הזה !!

זה מעולה,אבל כמו לכל דבר יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות.

ואין לך מה להרגיש רע,יש את זה לכמעט כל מכונית חדשה שעולה לכביש.

תריץ חיפוש על גיר DSG בגוגל,או שתחכה שאחד מהיותר מבינים בפורום יבוא לעזרתך ויתן לך את המידע הרצוי :)

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אכן סביר להניח שמדובר במערכת ה-HILL HOLD שתפקידה לנעול את הבלמים לשניה שתיים אחרי הלחייצה על הגז כדי שלא תידרדר אחורה בזמן זינוק בעליה (ראה ערך קורולה רובוטית...). לדעתי צריך להיות לחצן לביטול המערכת בתוך הרכב. תבדוק בספר הרכב או קפוץ למוסך שיסבירו לך איפה הלחצן נמצא.

We are the Human Race

פורסם

גאוני?! מה גאוני בו ?

זה כל כך מעצבן שאתה מוריד את הרגל מהברקס ואז נותן טיפה גז והוא לא מתקדם ואז הטורים עולים ועושה "פתיחה"

פורסם

זה לא הHILL HOLD, התחלת נסיעה רגילה, כמו שאתה מתחיל נסיעה בגיר רגיל אתה מעלה טיפה את הטורים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הכל תלוי למידה והכרה של הרכב שאתה נוהג בו.. ובמקרה הנ״ל רכיב ההילוכים.

לי הוא מרגיש מאוד נעים אחרי שהבנתי רעיונית איך מתנהגים איתו.

פורסם
אינני מבין גדול והינני צעיר פעור,

אבל זה לא "תופעת לוואי" של גיר רובוטי?

לוקח לו שניונת להכניס להילוך ובגלל זה בהתחלה הוא נותן גז "על כלום" עד שאחרי שניה ההילוך משולב?

וכשאתה אומר "לא בכל האצה" יכול להיות שבהאצות האלו הגיר עדיין לא יצא מהילוך עקב גלישה איטית מאוד או סתם עצירה נורא קצרה...

יש להדגיש שזו השהייה של שניה (כמו שנאמר באחת ההודעות האחרונות) ולא של "כמה שניות" כמו שנאמר בהודעה הראשונה של השרשור.

תקנו אותי אם אני טועה?

לפי מה שידוע לי יש 2 סוגים של גיר רובוטי באחד מהם זה כן קורה אך לא ידוע לי אם זה קורה גם בסוג השני

8)
  • תוכן חדש...