Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אותכם במקרה שנזכרתי בו, חשבתי שדיי ישעשע אותכם לשמוע את זה לפי כל הברכות שיש פה לפורצי הרכב.

לפני כשנה בערך היה גל פריצות בשכונת רמות שבירושלים, ביניהם נפרץ גם רכב של דודה שלי. במשך 4 ימים בערך נפרצו רכבים בחלק מסויים של השכונה.

לדודה שלי שברו את החלונות וגנבו את המערכת מהרכב, לא היה ממש מה לעשות והמשטרה אמרה שאין קצה חוט אפילו.

המערכת הייתה מורכבת ממגבר, סאב וופר, קומפוננט ורדיו דיסק מוכר.

בעלה החל לחפש מערכת אחרת וקיבל טלפון מחבר שהציעו לו לקנות מערכת קומפלט במחיר ממש זול, אז הוא קפץ על המציאה וקבע עם המוכר איפה להפגש.

הוא נפגש עם המוכרים, 2 ילדים בני 16, הם פתחו את הקרטון וזה הפלא - הוא רואה את כל הרכיבים שנגנבו לו מהרכב שוכבים בתוך הקרטון. הוא תפס אותם ועשה דברים שאני חושב שזה פלילי אפילו לרשום אותם כאן :lol: והסגיר אותם למשטרה.

סתם רציתי לשתף אותכם :-D

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

בלי תמונות או סרטון כל זה לא היה

לא כי אני לא מאמין אלא שבמקום כל ההקדמה יכולת לרשום ״איזה מגניב שפורצים לך לרכב ואת הולך לקנות במקרה את מה שגנבו לך״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...