Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא מבין בספורט בשיט ורושם כאן לא מעט עובדות שגויות:

זוהי בדיוק הגישה של אוהדי מכבי (איזה קטע, הקבוצה שמייצגת את המדינה)- התקשורת אדומה, שונאים אותי, כולם נגדי.

-לא, זו בדיוק הגישה המתבדלת של אוהדי הפועל. מרפרטואר השירים והסלוגנים: "כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב", "מייצגים את הפועל ולא את ישראל".

כי מי זה כבר שולבראנד? עוד שנה ממילא הוא עף מפה.
- פניני כנראה בלבל אותך. שולדבראנד הינו ישראלי ולא גרמני או שחקן חיזוק זר, ולכן אין לו כוונה ללכת לשום מקום.

בשיטת הטראש טוק (שאין לה מקום בכדורסל מקצועי,
לא מכיר יותר מקצוענים מאשר ב- NBA, ושם הטראש טוק זו תורה שלמה. כולל המקצוען הכי גדול ever, אחד שקראו לו ג'ורדן משהו...

אז לא, אוהדי מכבי, התקשורת לא אדומה,

משקלם של אוהדי הפועל בתקשורת והשפעתם גדולה לאין שיעור - מיקי חיימוביץ, גיא זוהר, עמנואל רוזן, בן כספית, רוני דניאל כולם מהשורה הראשונה ואינם מהססים להצהיר על אהדתם. אם אני רואה בכל מקום תמונה של אוהד עם החולצה "שתהיה שואה למכבי", על מה ולמה מסתירים את פניו של הצדיק?? נכון, כי זו "רוח המפקד".

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוסר פרופורציות?

תגיד נאצי לאזרח האיחוד האירופאי (לא בעל תפקיד, לא שופט או שוטר, סתם בריב ברחוב לסתם בן אדם) ותסיים את העניין בכלא ,יש חוק בעניין.

רק בישראל מותרת זילוט הביטוי נאצי וכל הקשור לשואה.

בכל מקרה, בין אם מוצדק או לא, אתה (ולא מעט שחקנים) ככל הנראה שכחת שמדובר בספורט ואחת מאבני היסוד של ספורט היא ג'נטלמניות והגינות ספורטיבית (מה נקרא בלע"ז SPORTMENSHIP), ביטוי מטומטם כמו של פניני הוא הכל חוץ מאשר ספורטיבי ולכן הבומבה שהוא קיבל בתגובה.

אתה יכול להגיד אותו דבר על לאנס ארמסטרונג, מה רוצים ממנו, כולה השתמש בקצת סמים, בשביל זה שוללים את כל התארים והמדליות ומרחיקים לצמיתות מהספורט?

יש סרטון מאוד ידוע (משום מה אני לא מוצא אותו) של אלוף העולם בקפיצות עם סוסים.

הוא אחרון בתחרות, אם הוא מקבל מעל 9.95 אז הוא אלוף עולם וזוכה בתחרות במליון דולר, אם הוא מקבל פחות, הוא מגיע למקום רביעי בלי מדליה, בלי פרס.

באיזה קפיצה הסוס נבהל ולא קפץ טוב והפיל את המסוכה ומיד הציון צנח מתחת למינימום.

הסתיים המסלול, יורד אותו רוכב מהסוס ודופק לא וואחאד אגרוף לתוך האף! :shock:

הוא הושעה לכל חייו מכל ענף שקשור לסוסים, נקנס בסכום כפול מסך כל זכיותיו בענף והוגשה כנגדו תביעה פלילית על התאכזרות לבעל חיים (אין לי מושג איך היא נסגרה).

את זידאן אני בטח לא צריך להזכיר לך.

התגובה בכל מקום בעולם על אלימות (מילולית או פיזית) של ספורטאים היא קשה ומיידיתץ וטוב שהנורמות האלה מתחילות להראות גם פה.

האם דיברתי על העונש שהוא קיבל? מבחינתי אם זה העונש שצריך על מנת להוציא את האלימות מהמגרשים, אני בעד.

אני דיברתי אך ורק על הטראראם של התקשורת.

שחקן קילל? חמור מאוד. אבל איפה הייתה ההמולה של התקשורת כששחקן ירק על שחקן אחר בטענה שקראו לו חמאסניק? או מתי שהמאמנים של מכבי תל אביב ורמה"ש קיללו אחד את השני? הרי זה מקרים שקרו לפני שבוע וחצי(!) לא מתישהו לפני עשור.

זילות המילה נאצי ושואה? חמור מאוד. אבל איפה הייתה ההמולה של התקשורת כששחקן של הפועל תל אביב אמר "אתנהג כמו נאצי, אהרוס את הקבוצה". שוב, זה קרה לפני חודש(!)

את כול המקרים אתה יכול למצוא בגוגל.

אין לי מושג מה האינטרסים של התקשורת, אין לי מושג אם זה הפועל/מכבי/שמאלנים/ימנים/נקרופילים. אבל אתה חייב להודות שמשהו פה מסריח.

פורסם

בתור אחד שממש לא חובב כדורגל/ סל ישראלי, אני חייב לציין שאני ממש לא צריך לגגל את המקרים שהזכרת, אני מכיר את כולם מ...מהתקשורת.

המקרים האלה כמעט תמיד מובלטים וכמעט תמיד עושים עליהום (עוד מהימים שברקוביץ תפס לאיציק זהר את הביצים) והגישה הסלחנית היחידה במקרים האלה היא, לבושתו של הספורט הישראלי, מצד מנהלי הקבוצות/ התאחדויות שמוציאים שחקנים בעונשים מגוחכים.

יפה עשתה הנהלת מכבי שהענישה למען יראו וייראו.

ולטעמי האישי, הדבר היחיד שמסריח כאן הוא הרקבון של תאוריית ה"אנטישמים/ סמולנים" על כל מי שלא מיישר קו עם הרצונות של אוהדי ספורט ישראלים.

הנה דוגמא מצויינת של אותו אפס מאופס שהחליט שהשופט אנטישמי כי שרק על המוצדק שבפנדלים, הפליא לתאר את זה יורם ארבל כ"הורדת זקיף":

http://www.youtube.com/watch?v=T1mWcohu3Qk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זילות המילה נאצי ושואה? חמור מאוד. אבל איפה הייתה ההמולה של התקשורת כששחקן של הפועל תל אביב אמר "אתנהג כמו נאצי, אהרוס את הקבוצה". שוב, זה קרה לפני חודש(!)

מילים אלו יצאו מפיו של אביחי ידין הרבה הרבה הרבה אחרי שהוא הושעה מהפועל תל אביב לעונה, היה מעורב בסכסוך משפטי, עזב עם קנס גדול ועבר למכבי חיפה. הפועל איימו בתביעה כנגד המילים הללו והנהלת הפועל היא בכלל שפרסמה את המקרה.

-לא, זו בדיוק הגישה המתבדלת של אוהדי הפועל. מרפרטואר השירים והסלוגנים: "כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב", "מייצגים את הפועל ולא את ישראל". להבדיל אלפי הבדלות, בעוד אתם הקבוצה של המדינה ובכל זאת בטוחים שכולם נגדכם, אותנו באמת שונאים. אוהדי מכבי אוהבים לצאת מהחורים ולבכות על התקשורת השמאלנית והאדומה כשקורה בקבוצה משהו, בעוד חלק נרחב מכתבי השטח החדשים של גופי תקשורת הספורט, ביניהם ערוץ אחד, צ'ארלטון, ערוץ הספורט, ONE, ועוד רבים וטובים הם אוהדי מכבי מוצהרים. כנראה לא התאמצת לחפש אחרי שמות כמו רועי גלדסטון, ליאן וילדאו ועוד לא מעט שעבודתם הייתה לסקר את אוהדי הפועל תל אביב ומשחקיה של הקבוצה בעוד הם בכלל אוהדים את הקבוצה מהצד השני של הכביש.

- פניני כנראה בלבל אותך. שולדבראנד הינו ישראלי ולא גרמני או שחקן חיזוק זר, ולכן אין לו כוונה ללכת לשום מקום.ידוע לי ששולברנד (יונתן...) הוא ישראלי. הכוונה שלי להגיד שממילא בעוד שנה אף אחד לא ישמע עליו.

לא מכיר יותר מקצוענים מאשר ב- NBA, ושם הטראש טוק זו תורה שלמה. כולל המקצוען הכי גדול ever, אחד שקראו לו ג'ורדן משהו... אני שמח שאתה מוכיח לי שזה דבר נהוג ונפוץ גם על ידי הטובים ביותר- אני עדיין חושב שאין לזה מקום וזו זכותי המלאה.

משקלם של אוהדי הפועל בתקשורת והשפעתם גדולה לאין שיעור - מיקי חיימוביץ, גיא זוהר, עמנואל רוזן, בן כספית, רוני דניאל כולם מהשורה הראשונה ואינם מהססים להצהיר על אהדתם. יאיר לפיד, ניר רסקין, דן מרגלית שהם שווי ערך למיקי חיימוביץ', עמנואל רוזן ובן כספית (אין לי משוג מאיפה הבאת את גיא זהר, אולי אתה יודע יותר טוב ממני. ובנוגע לרוני דניאל הוא בכלל לא קשור לספורט ומעולם לא לקח חלק בתקשורת הספורט. לדן מרגלית יש את התוכניות שלו שבהן הוא תמיד מדבר על מכבי תל אביב (כמו עמנואל), יאיר לפיד כתב אין ספור פעמים בעיתון על מכבי (כמו שמיקי חיימוביץ' התראיינה בטלויזיה והתבטאה כאוהדת) וניב רסקין בכלל חלק מתקשורת הספורט). למה אתה לא מתייחס למשל, לפרשן הכדורגל המהולל דני נוימן (שלמרות עברו הנרחב בכדורגל, לא מצליח לפרש משחק כמו שצריך וזורק לאוויר שטויות על גבי חארטות) שמתבטא אין ספור פעמים כנגד הפועל תל אביב ובעד קבוצתו הישנה בית"ר ירושלים, בעוד עבודתו היא לפרשן את המשחק באופן ניטראלי ולדבר על מה קורה על הדשא באופן מעשי, מבלי להכנס ללכלוכים ולביטויים כמו 'צריך לעשות לאוהדי הפועל טרנספר' שמתאים לימיה החשוכים של גרמניה הנאצית?!

לעומת חברו, השוער הגדול והנוסטלגי של מכבי בוני גינזבורג שמתאפק ולפעמים אפילו מצליח להעביר משדר שלם מבלי לבטא את דעתו האישית הידועה לכל?

אם אני רואה בכל מקום תמונה של אוהד עם החולצה "שתהיה שואה למכבי", על מה ולמה מסתירים את פניו של הצדיק?? נכון, כי זו "רוח המפקד". אין לי מה לענות לך על זה כי אני בדיוק באותה דעה, אני חושב שזה לא במקום ושזה לא צריך לקרות, ושתדע שזה פחת בשנים האחרונות בצורה דרסטית. אני יודע את זה בתור יושב קבוע בשער 5.

בקיצור, כל הדיבורים האלה מובילים למסקנה אחת- כשמשהו לא טוב קורה במכבי והתקשורת מבקרת אותו, אז התקשורת שמאלנית, וכשבית"ר מקבלת עונש מוצדק לחלוטין על התפרעות אוהדיה אז ההתאחדות היא שמאלנית ושונאת את המגזר הימני שבית"ר מייצגת, רק דבר אחד הם שוכחים. להסביר מדוע לדעתם הם עדיין חושבים שההתאחדות בעד הפועל תל אביב במצב שבו מתחילת העונה השופטים חסכו מהפועל תל אביב לפחות שבעה פנדלים ובעוד פעולה לגיטימית כמו של טוטו תמוז שהשתיק את הקהל של בית"ר מקבלת עונש כל כך לא מובן, ולמרות ששבוע לאחר מכן ערן לוי עשה את אותו הדבר בדיוק לאוהדי הפועל חיפה הוא לא זכה אפילו לאזכור של זה באתרי הספורט. העולם לא נגד אוהדי מכבי, ולא נגד אוהדי בית"ר, לא נגד אוהדי חיפה וגם לא נגד אוהדי הפועל תל אביב. עולם הספורט הוא עולם מסובך וככזה יש הרבה שערוריות ויש הרבה דברים לא מובנים. אז מה?

פורסם

קצת הגזמתם נראה לי.

אוקיי, להגיד שואה וסרטן אלו מילים קשות לכל הדעות ! אין ספק אבל בואו נעמיד כמה עובדות חשובות שיתרמו פה לעריפת הראש שאתם עושים לו: כנראה רובכם לא מגיעים מעולם הספורט (בתור שחקנים) אבל טראש טוק זה חלק מהמשחק! נכון, יש כאלו ממש פסיכולוגים דגולים "שם דבר" בתחום שמצליחים להיכנס לראשו של היריב ולגרום לו לרקוד גאנגאנם סטייל (זה בטוח מסביר למה שחקני בשיקטאש דפקו את הריקוד הזה לאחר גול) אך בספורט ובמיוחד במשחק מאוד טעון הולכים הרבה מאוד לכלוכים ומהלכים על גבול האלימות.

אבל יודעים מה ?! זה לא רק חלק מהמשחק, זה עושה את המשחק! האווירה נהדרת, כולם באטרף, אתה בהיי וכולם רוצים רק לזיין את היריב וזה עובר לשחקנים. אז תביא שחקן כמו גיא פניני, שהוא היה מוציא מהכלים את אוהדי מכבי ת"א דאז כאשר שיחק בהפועל ירושלים - והתוצאה די ברורה. תגידו כן או לא אבל הוא היה עושה לי את המשחקים.. איזה תענוג לראות אותו מכניס שלשה מול מכבי ומשתיק את כל היפי נפש שלהם בקהל ! איזו תחושה !! היינו משתגעים ביציע ממנו ומריעים עד שאין לנו קול והוא היה מחזיר לנו אהבה בחזרה - גם בתור אוהד הפועל ירושלים בכדורסל עד היום אני מעריך אותו מאוד !

הוא עבר את הגבול, אוקיי, שוב, מסכים בגדול עם כולכם וגם עם העונש: 100K והשעייה מחמישה משחקים כי באמת הוא קצת עבר את גבול הטעם הטוב אך תזכרו שספורט בלי שחקנים כאלה - מוריד מערכו. ברקוביץ', פניני, טוטו תמוז, אלירן עטר וכד' עושים לי את הספורט לכיף! את מי מעניין בדיוק הפועל ר"ג נגד עירוני רמה"ש ? את מי מעניין בני הרצליה נגד הפועל אשקלון ? "את התחת של מזרחי" (אם לצטט את תמונות יפואיות) !!

ספורט זה לא רק יכולת עילאית, זה גם טראש וגם יריבות וגם קללות וגם אווירה מטורפת וזה ככה בכל העולם וזה מה שעושה את הספורט הזה לתענוג (בעיני). אתם יודעים מה קורה לי שיש דרבי מול הפועל פ"ת ? חברה שלי לא יודעת מי יושב לידה! ותגידו מה שתגידו, אם אתם רוצים לשבת בשקט ולראות יכולות נטו תעשו את זה מהכורסא כי באיצטדיון זה ה105 דק' שלך שהתנהגות לא נורמטיבית תתקבל וזאת תמורה לכסף שלא תסולא בפז!

קחו את הדברים קצת יותר בקלות, אני יודע שאתם פה אוהבים לקטול על הסף אז אשתמש במוטיב החזרה עוד הפעם לציין שכן הוא טעה, כן הוא עבר את הגבול, כן הוא אמר דברים מאוד מאוד קשים (גילוי נאות: לא פעם ולא פעמיים נגררתי לאלימות עקב מילים כמו נאצי וסרטן - אני לא סובל את הדברים האלה), כן ההתנהגות שלו הייתה מתחת לכל ביקורת אך הוא נשפט במלוא חומרת הדין, הוא הביע חרטה וקיבל על עצמו את עונשו.

ובנימה אישית: פניני הוא נכס לכדורסל הישראלי ולנבחרת ישראל, הרבה מאוד ספורטאים שאני בטוח שאתם מוקירים עד עמקי נשמתכם לא פעם ולא פעמיים התחמקו מלשחק בנבחרת ישראל (ובכדורסל זה נטל גדול לרוב השחקנים - שימו לב ליורו באסקט שהרבה מאוד שחקני NBA לא מגיעים) אבל לא גיא, הוא התייצב כל פעם וייצג אותנו בכבוד. הוא הקיז דם עבור החולצה הלאומית בשמחה רבה. ויתרה מכך, כמו שצוין לעיל, הוא גורם למשחקים של מכבי להיות הרבה יותר מעניינים. מלבד ישראלי מעולה בקבוצת יורוליג הוא גם פרובקטור מצויין שעושה את המשחקים למאוד מהנים.

אין חסד בעינכם ? אם כבר, זאת בעיה גדולה במדינה הזאת.

FIY, שולדבראנד נולד וגדל בא"י לאם יהודייה ואבא שוודי (היה גם שחקן בעברו - לורנס). בילה רבות בקלבוש הצבאי וגם שיחק בנבחרת שוודיה ! אוי ויזמיר, אולי זה מה שמגיע למי שבוגד בארצנו ? :wink: (הכל בהומור כן ? :lol: )

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

כולם פה מתווכחים בעניין הטראש-טוק. טראש טוק זו תופעה קיימת, בלתי נמנעת וכלל לא בטוח ששלילית. היא בטוח כיפית. גדולי ה-NBA מביאים את זה לרמה של יצירות ממש (בארקלי לאיי.סי. גרין - אם אלהים כ"כ טוב, למה לא נתן לך ג'אמפ-שוט?" כדוגמא טובה). כל הגדולים עשו בזה שימוש - ג'ורדן, בירד, רג'י מילר, בארקלי, פייטון, טימי הרדאווי, מי לא.

מה שפניני עשה זה לא טראש-טוק. זה פשוט נמוך ומגעיל וזו הסיבה שזה לא לגיטימי וזו הסיבה שהוא קיבל את העונש שקיבל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ההתנהגות אינה מוצדקת והוא ראוי לעונש.

עם זאת - יש ביצירת העליהום חלק גדול לתקשורת האדומה .

בתור אחד שהיה במשחק ביציע שגבל ביציע אוהדי הפועל , הקללות שהם שפכו במשך 3 שעות היו בלתי נסבלות,

שואה, גזים, מזרחי יתום, מזרחי תתאבד, מוני פנאן וכו' וכו' . אלו עוד היו הקלות יחסית.

כרזות מזעזעות כוללות צלבי קרס וכו'...

הצדעה במועל יד בהצגת שחקנים של מכבי ובחלקים נבחרים במשחק.

לדעתי אם מענישים אז את כולם ללא יוצא מן הכלל.עוקרים את הבעיה מהשורש ומטפלים בה ביסודיות.

יש להעניש בחומרה את הפועל ת"א על התנהגות הקהל .

יש להעניש בעלי תפקידים שליבו את האש.

כמו כן יש לבדוק האם שחקן הפועל שקולל ע"י פניני יצר פרובוקציה לפני כן .

באופן כללי הרבע האחרון של המשחק לאחר שהוכרע, היה אלים.

שחקני הפועל שאיבדו תקווה עשו עבירות גסות בכל מהלך שלא תמיד זכו להתייחסות השופטים .

כל המצב יצא משליטה לחלוטין.

דווקא אוהדי מכבי התנהגו למופת, אפילו לא הושר השיר האהוב עליי " אוסישקין הוא חניון..."

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז אמר לשחקן יריב "נאצי".

לא יפה.

לא נאה.

לא יותר מזה.

ההסחפות הצדקנית והנפיחות התקשורתית (גם מלשון מנפחים וגם מלשון פלצנים) עברה את גבול הטעם הטוב והפרופורציה הראויה.

כו-לה משחק כדורסל (מופע בידור, למי ששכח...).

כו-לה שחקן כדורסל (לא שגריר ישראל באו"ם).

עפתם על עצמכם.

חלאס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עפר, אם שחקן גרמני למשל היה אומר לשחקן ישראלי במשחק כדורסל שחבל שהיטלר לא גמר את העבודה זה גם היה בסדר מבחינתך?

חייב לעבור גבול ומעניין אותי איפה אתה היית שם אותו.

אישית לא סובל ספורט ולא אכפת לי ממועדון כזה או אחר אבל הדבר הזה אחר כך מייצג את המדינה בתחרויות רשמיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אמר מה שאמר,

קיבל את העונש שלו,

זהו נגמר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עפר, אם שחקן גרמני למשל היה אומר לשחקן ישראלי במשחק כדורסל שחבל שהיטלר לא גמר את העבודה זה גם היה בסדר מבחינתך?

חייב לעבור גבול ומעניין אותי איפה אתה היית שם אותו.

אישית לא סובל ספורט ולא אכפת לי ממועדון כזה או אחר אבל הדבר הזה אחר כך מייצג את המדינה בתחרויות רשמיות.

אמרתי שזה בסדר?!

לא אמרתי.

אז שחקן גרמני היה אומר... לא יפה. לא יאה. אפילו מגעיל.

לא 100 אלף שקל מגעיל.

ושחקן נבחרת מייצג את המדינה בספורט. לא באו"ם, לא במפגשי מדיניות, בספורט. בענף בידור. בדרן. זה לא ייצוג לאומי, זה לא פרס נובל, זה לא התאגדות היצואנים... זה ייצוג בידורי-לאומי. הוא מייצג את הכדורסל בישראל בנבחרת, לא את "המדינה".

הבעיה היא שעיתונות הספורט מלאה באנשים שממלאים אותנו בתוכן שגורם לנו לחשוב שזה באמת חשוב, כל המשחק הזה.

זה לא.

זה בידור.

זה הובי של אוהדים.

זה לא חשוב.

זה ל א ב א מ ת חשוב.

בגלל זה, זה גם לא ממש חשוב מה פניני אמר, בטח לא ברמה הארצית.

אם לצטט את עירית לינור: "יאללה, יאללה..."

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...