Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחלוטין, אבל לחלוטין, לא מסכים איתך.

על הרוח הספורטיבית של ספורט צריך לשמור בצורה האגרסיבית ביותר בכדי שהספורט לא יראה כמו 5 ערסים מתחת לבניין שלך ששמים משה פרץ בקולי קולות ושותים וודקה (גולד) רדבול.

בכנות, אתה נשמע כמו אמא שמתלוננת לעיתונות מה זה הבן שלה בכלא, הוא כולה נרדם בשמירה והבסיס שהוא משרת בו בכלל נמצא בלב תל אביב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מגן על פניני ולא מתלונן על העונש.

הכל בסדר.

רק שההתייחסות לזה ברמה של עמוד ראשון בחדשות, מופרזת לחלוטין.

זה פשוט לא כזה ביג דיל ולא כזה חשוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברגע שקבוצה ממצבת את עצמה כקבוצה של המדינה, היא צריכה להבין שזה לטוב ולרע. כמו שנדמה לקבוצה שכל נצחון שלה שווה עמוד ראשון, כך גם יציאה באין כניסה כמו זו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה הקשר ל"קבוצה של המדינה"?

אם שחקן של הפועל פרדס חנה היה אומר את זה (אם נתעלם לרגע מהשאלות הפילוסופיות של עץ שנופל ביער ואף אחד לא שומע) אז זה אחרת? זה פחות גרוע? זה יותר ספורטיבי?

ההבדל היחיד שאף אחד לא היה שומע את זה ושלא היה לו לשלם 100K ש"ח קנס גם אם היה מוכר את נשמתו לשטן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקשר הוא דעתו של עפר כי המדובר בזוטות שלא מעניינות ושנופחו מעל לצורך. ברגע שהקבוצה דואגת שכל פיפס שלה ייחשב כחדשות בקנ"מ לאומי, שתהיה מוכנה גם שכל פאק של שחקן שלה יזכה לאותה החשיפה.

אפשר לצאת מפה בדיון נחמד על פסלות המונח "הקבוצה של המדינה" בכל הקשר ספורטיבי אפשרי, אבל אני אסתפק בכך שפניני אכל מהדייסה שהקבוצה שלו בישלה בשביל משחק מסכן, גם אם הוא דרבי, מול קבוצת תחתית. צדק פואטי בהתגלמותו.

פניני, אגב, שחקן מעולה, רק שכפרובוקטור, הפרובוקציות שלו זולות. אנשים שהיו באמת טובים בכך, כמו שארפ, למשל, או ג'ון סטוקטון, עשו את זה בהרבה יותר שקט וביעילות גבוהה יותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ביום שתתרכזו באהבת המועדון שלכם ולא בשנאת האחר, זה יהיה היום בו תתחיל להיות לכם קבוצה תחרותית ואולי תגיעו למשהו.

מי אמר לך את מי אני אוהד?

אבל המועדון הצהוב שמתיימר להיות "קבוצה שיש לה מדינה" הוא לא יותר מאשר אסופה של שכירי חרב אפרו-אמריקאים,

שהיום משחקים כאן ומחר שם.

מדי כמה שנים יש ישראלי בולט, לאו דווקא אחד שגדל בנוער של המועדון, אלא כאלו שנרכשו מקבוצות אחרות, כדי

שלא "יסכנו" את ההגמוניה הצהובה.(בורשטיין מהרצליה, גודס מחיפה, ויש עוד הרבה דוגמאות).

איל אמר פעם מישהו:" מה אכפת לי אם האפרואמריקאים של ת"א מנצחים את האפרואמריקאים של ברצלונה"?

ותחשבו על זה....

סלע

פורסם

מה זה "שכירי חרב" בהקשר של ספורט מקצועי?!

מה, בלייקרס משחקים רק שחקנים מקליפורניה?

במיאמי רק שחקנים מפלורידה?

בצ'לסי ויונייטד רק שחקנים מאנגליה?

אתה התבלבלת, זו לא נבחרת, זו קבוצה מקצעונית. בקבוצה מקצוענים משחקים שחקנים שכדורסל זה המקצוע שלהם. הם לא יותר "שכירי חרב" ממך.

דרך אגב, השימוש בביטוי הכביכול תקין "אפרו אמריקאים" לא מתקן את הרושם שהכוונה שלך היא "כושים". כלומר, לא-לבנים. לאמר לא-משלנו. סתם מן נחותים כאלו שקופצים גבוה.

מגעיל.

נ.ב. אני מרגיש זכות גדולה שראיתי ונהניתי מלא מעט "מהכושים" הללו, לשיטתך, משחקים. שחקנים גדולים ואנשים גדולים, שעשו כבוד גדול לעצמם, למקצוע ולאוהדים. לפעמים הרבה יותר מכל מיני ישראלים בכיינים שמריצים את המשפחה לקדם אותם בתקשורת, במקום לעבוד על המגרש.

פורסם

falou, למה אתם מצפים מהפועל שייצגו את המדינה באירופה? אתה רואה את אינטר תומכת במילאן בליגת האלופות? את סיטי תומכת במנצ'סטר? אתם יוצאים מנקודת הנחה שאנחנו מדינה קטנה ושאנחנו צריכים לדאוג לייצוג הישראלי שלנו מעבר למחלוקות הפוליטיות והספורטיביות.

אז באותה מידה, למה אתה משווה את מכבי לענקיות הNBA? אנחנו הרי מדינה קטנה, ובתור מדינה קטנה, בקבוצה של המדינה צריכים להיות רק ישראלים שייצגו את המדינה. ולא חבורה של שכירי חרב, ולא, ממש לא משנה מה גוון עורם. אני רואה את קהל האוהדים של מכבי כקהל צבוע ושפל, בעוד הם מתגאים במגן הדוד ובעובדה שהם יהודים, 90% מהשחקנים שעל המגרש שמייצגים אותם אינם יהודים ואין להם שום קשר לישראל מלבד הכסף היפה שהם מרוויחים כאן.

פורסם

פולו מנהל פורום יקר,

זה שאתה מנהל פורום, לא עושה אותך חכם או צודק באופן אוטומטי.

הביטוי הוא אפרו אמריקאים, מה לעשות, מוצא חן בעיניך או לא.

אני מקווה שאני לא אמור לחשוב או לכתוב רק דברים שמוצאים חן בעיניך.

מגעיל לך, זבש"ך.

אתה יודע מהו החוק הרוסי?

החוק נועד לאפשר מינימום 2 שחקנים ישראלים במגרש בכל רגע נתון.

ולמה היה צורך בחוק מסוג זה?

כיון שאחרת , לקבוצה כמו מכבי ת"א, אין בעיה לשחק עם 5 זרים.

אם זה נקרא קבוצה ישראלית בעיניך, שיבושם לך.

קבוצה ישראלית,לתפישתי, זו קבוצה של ישראלים מחוזקת בזרים.

כרגע זו קבוצת זרים, שמחזיקה כמה ישראלים.

אותי מייצגת נבחרת ישראל, בטח לא מועדון שמעסיק שכירי חרב.

סלע

פורסם
אני רואה את קהל האוהדים של מכבי כקהל צבוע ושפל, בעוד הם מתגאים במגן הדוד ובעובדה שהם יהודים, 90% מהשחקנים שעל המגרש שמייצגים אותם אינם יהודים ואין להם שום קשר לישראל מלבד הכסף היפה שהם מרוויחים כאן.

אוהדי מכבי אוהדים קבוצה ישראלית, וה לא משנה מי על המגרש. גם שיוכה של חברה עסקית הוא לפי מי שייסד ומנהל אותה. לכן "צ'קפוינט" היא לעד וללא ספק חברה ישראלית, לא משנה מי יעבוד בה ואיפה יהיו הסניפים שלה ואילו חברות זרות היא תרכוש. כנ"ל "טבע" ועוד, ולכן צריך להסתכל באותו אופן על מועדון ספורט. אף אחד לא חולק על היותו של "צ'לסי" מועדון אנגלי, גם אם בשלבים מסויימים אף אנגלי לא לובש את המדים הכחולים על הדשא.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

דרך אגב, השימוש בביטוי הכביכול תקין "אפרו אמריקאים" לא מתקן את הרושם שהכוונה שלך היא "כושים". כלומר, לא-לבנים. לאמר לא-משלנו. סתם מן נחותים כאלו שקופצים גבוה.

.

כן , כושים , מה הקשר לא לבנים ולא משלנו? יש גם זרים לבנים במכבי , אבל הרוב הוא פליטי NBA ואירופה אחרים , שכולם משתשמים בקבוצות האירופית כחבל הצלה חזרה ל NBA , כל הקבוצות האירופיות הגדולות מלאות בזרים , תאהב את זה , תשנא את זה , ככה זה , לא רק בכדורסל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
פולו מנהל פורום יקר,

זה שאתה מנהל פורום, לא עושה אותך חכם או צודק באופן אוטומטי.

הביטוי הוא אפרו אמריקאים, מה לעשות, מוצא חן בעיניך או לא.

כל אחד שאין לו טיעון, ישר בורח לעובדה שאני מנהל פורום.

זה לא קשור, כמו שצבע עורם של השחקנים לא אמור להיות קשור... אלא אם אתה גזען לאומני.

אני אוהד קבוצת כדורסל, שמשחקת כדורסל ואני אוהד כדורסלנים טובים. אני לוקח דרק שארפ אחד, עם מוסר העבודה והמסירות שלו, ע"פ עשרה מתבכייני דקות ישראלים, שחושבים שמגיע להם לשחק, כי אבא שלהם יודע לדבר בתקשורת.

שארפ הוא פי אלף יותר שחקן וגאווה למועדון מאיזה גיא מקל, שחושב שהשמש זורחת מהתחת שלו, כי הוא נימול.

פורסם

הכל טוב ויפה, ואפילו נכון. רק תוציא מזה את הקטע המטומטם של "הקבוצה של המדינה" וזהו. אין קבוצה של מדינה. יש נבחרת ישראל. היתר - פשוט לא.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...