Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות דרבי הכדורסל האחרון...

דווקא בתור אוהד של מכבי, ועוד יותר דווקא בגלל כל ההאשמות בגנות אוהדי הפועל ת"א (בכל מיני קריאות בעבר ובהווה שלא כאן המקום לפרט), טוב מאוד עשתה מכבי שהענישה את השחקן בחומרה (השעייה + שלילת סרט הקפטן + קנס 100K ש"ח, שיילך כנראה לתרומה לאיזה מוסד).

ממש גועל נפש. לא מבין איך השחקן ש"ספג" את הגידופים הללו, נשאר אדיש (לפחות למראה פניו).

ועוד הוא (פניני) טוען שגם משפחתו ניצולת שואה ?

alfa 156 2.5.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מכיר את תסמונת הילד המוכה שהופך להורה מכה? כאלה הם אנשים שבוחרים לקרוא לאחרים נאצים ומוזילים את כובד המילה. כל הכבוד למכב"י על ההחלטה. לא עוברים על דברים כאלה על סדר היום.

פורסם

רק אני לא מבין מה הביג דיל?

אז הוא קרא לו נאצי, ועוד הוסיף שתקבל סרטן אתה ואבא שלך! אלוהים ישמור. אם היו משעים ומביאים קנס לכול שחקן שעושה דבר כזה, אז היו נשארים בלי 80 אחוז מהשחקנים ועם קופה עמוסה מאוד(רעיון לביבי ושטייניץ?)

פורסם

לא. אם היו משעים ונותנים קנס לכל שחקן שעושה דבר כזה, שחקנים היו מפסיקים לעשות זאת.

התרגלת שאנחנו צריכים להשלים עם תרבות של אלימות וגועל נפש, כי אי אפשר להעניש את כולם על "שטויות". אבל זו הטעות - חוסר אכיפה וענישה מובילים לאלימות ולא להיפך.

פורסם

היה נשמע כאילו באתי בטענות על העונש שהוא קיבל, אז לא. אני מסכים איתך לגמרי. אני רק בא בטענות לחוסר פרופורציות והעליהום שעשו עליו, במיוחד בתקשורת.

כאילו הוא השחקן הראשון והאחרון שעושה את זה

פורסם

אלימות מילולית בספורט לא אמורה להיות קיימת בכלל.

זילות השואה כחלק מאלימות מילולית זה עוד יותר גרוע - להשוות בנאדם שמשחק כדורסל לנאצים ועוזריהם ימח שמם?!

אתה בכלל מודע לעובדה שאם זה היה נאמר בגרמניה הוא היה יכול לקבל על זה עונש מאסר בפועל?

ועכשיו תחשוב על המשפט הבא - אלו ששוכחים את ההיסטוריה, נועדו לחזור עליה - מה שאומר שזלזול הוא השלב הראשון בדרך להכחשה.

פורסם
לא. אם היו משעים ונותנים קנס לכל שחקן שעושה דבר כזה, שחקנים היו מפסיקים לעשות זאת.

התרגלת שאנחנו צריכים להשלים עם תרבות של אלימות וגועל נפש, כי אי אפשר להעניש את כולם על "שטויות". אבל זו הטעות - חוסר אכיפה וענישה מובילים לאלימות ולא להיפך.

WORD!! :arrow: :arrow:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
רק אני לא מבין מה הביג דיל?

אז הוא קרא לו נאצי, ועוד הוסיף שתקבל סרטן אתה ואבא שלך! אלוהים ישמור. אם היו משעים ומביאים קנס לכול שחקן שעושה דבר כזה, אז היו נשארים בלי 80 אחוז מהשחקנים ועם קופה עמוסה מאוד(רעיון לביבי ושטייניץ?)

אינני מזלזל בך, אך כנראה שאינך יודע או שאולי אתה מקל במילים שנאמרו (ממשלי - חיים ומוות ביד הלשון, נאמר. לכן צריך לשקול כל מילה פעמיים, גם באמצע משחק כדורסל + יצרים חמים).

צוררים איומים מצד אחד, ומחלה איומה מצד שני. אפילו לא צריך להאמר ב"טראש טוק". בכלל לא.

כדאי אולי שתדבר עם ניצול שואה אחד או שניים. לא שמעת כנראה מספיק סיפורים (עריכה - עוד מעט, לצערי זה יהיה מאוחר מדיי).

גם לא יצא לך אולי לפגוש חולים ב"מחלה" אולי.

מה זה הדיבורים האילו ?!

אין לי בעייה שיישארו שחקנים ללא משכורת (עקב קנסות ועונשים הולמים).

alfa 156 2.5.

פורסם

שוב, אין לי בעיה עם העונש, כי אין מקום להתנהגות כזאת במגרש. ולא משנה אם הוא אומר נאצי סרטן או כול קללה אחרת. לא נעשה עכשיו סלקציה לקללות ע"פ מה שאנחו מכירים.

אבל אני תוהה, למה אתה לא פותח כול שבוע פוסט על זה שאוהדי הפועל צועקים "שואה למכבי" או אוהדי ביתר צועקים "מוות לערבים " ?

עליהום כבר אמרתי?

פורסם

יש הבדל גדול בין אוהד לבין שחקן שמקבל משכורת ומייצג מועדון!

הוא אמור לשמש דוגמא ולא להגרר ע"י אוהדים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
יש הבדל גדול בין אוהד לבין שחקן שמקבל משכורת ומייצג מועדון!

הוא אמור לשמש דוגמא ולא להגרר ע"י אוהדים.

עודד.

Double WORD

מי שמקבל תשלום עבור ייצוג מועדון צריך לייצג אותו לא רק ביכולות המשחק, אלא גם בהתנהגות.

וכאשר האוהדים צועקים "מוות לערבים" בכלל צריך לקנוס את המועדון שאוהדיו מתנהגים בצורה כזו.

פורסם

אכן, יש הבדל (עדיין) בין שחקן, ובין אוהדים.

זה לא אומר שאין צורך להעניש אוהדים לפי אותו "מפתח". אולי יותר קשה לביצוע, מצריך חקירת משטרה (מצלמות וכו').

אני אישית - אשמח אם זה יקרה.

alfa 156 2.5.

פורסם

שחקן טוב, אבל פרובוקטור מבטן ומלידה. צחוק הגורל שזה קרה בדיוק אחרי ההתקפה התקשורתית של מכבי. מגיע לו ומגיע למכבי.

בלי קשר - אפשר להיות מאד יצירתי בטראש-טוק בלי לקלל אפילו פעם אחת, וגדולי ה-NBA עשו את זה שנים על גבי שנים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

התירוצים שלו מפגרים, מה זה באמוציות המשחק?

גם אז הוא לא צריך לקלל ככה.

לדעתי היו צריכים להעיף אותו מהקבוצה לצמיתות.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...