Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרת רישוי על מה ולמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזה חששתי כמו כל דבר במדינה הזאת אין תשובה ברורה ומוצדקת למחירים מופקעים (במחשבה שניה, מוצר בסיסי לחם! למשל)המחיר בשמים ואין מי שיעשה משהו בנידון... טעות ששאלתי, איפה מוחקים???

:mm_eek:

נא לא להגיב/לצפות באשכול זה בשבת תודה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש לא !

כל שנה התעריף היה עולה אצלי בשקלים בודדים ,על רכב מסוג סובארו לגאסי מודל 1991 ,כי זה היה רכב מנהלים :shock: ...היה ...לפני 21 שנים וכנראה נשאר כך מבחינתם.

ואני מדבר על כ-1200 ש"ח שנתי.

בברכה

מוטי

WTF?

בגטס, שזה סופר מיני, האגרה הייתה 1250₪ בערך.

בקליאו זה אפילו יותר. למרות שזו אותה קטגורייה ובתור חדשה היא עולה פחות מהגטס.

בקיצור - היגיון בארצנו, אל תחפש. :x

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין פה הגיון. בטח לא בזה שככל שהרכב יקר יותר, כך האגרה עולה. הרי זה לא מס יחסי (לפחות לא מוצג ככזה), כמו זה שמשלמים בקנייה. אז למה ההבדל? לפקיד במשרד יותר קשה להקליד את פרטי הרכב עבור רכב שהוא יקר יותר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נושא כאוב,

בישראל אני משלם 1600 ₪ אגרת רישוי + 100₪ לבדיקה עצמה לc5 שהמחירון שלה הוא כלום ושום דבר.

בארהב לאומת זאת על z350 משלם 20$ :wink:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
נושא כאוב,

בישראל אני משלם 1600 ₪ אגרת רישוי + 100₪ לבדיקה עצמה לc5 שהמחירון שלה הוא כלום ושום דבר.

בארהב לאומת זאת על z350 משלם 20$ :wink:

יש לך בבקשה הוכחות כלשהן? לינק? או אתה יודע מה, תגיד לי שחיית שם כמה שנים, הייתה בבעלותך כזאת מכונית וזה כמה שהיית משלם אז אני אקבל את מילתך. לא יודע למה אבל אני לא אוהב שאנשים זורקים סתם הצהרות באויר בלי שיש להן כיסוי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לדעתי הסכום של הרישוי סביר מפני שאולי באירופה המחיר יותר זול אבל יש לך הרבה יותר כבישי אגרה וכבישים שצריך מדבקות.

מה שמרתיח ולא מוצדק הוא עמלת הרדיו המפגרת הזו שאף אחד לא שאל אם אם יש לי רדיו ואם אני שומע רשת א' ב' וג' והאם אני רוצה לפרנס את הפנסיות המטורפות ואי היעילות של רשות השידור. פשוט קנס בלי סיבה.

how it's like to drive :twisted:

פורסם
יש לך בבקשה הוכחות כלשהן? לינק? או אתה יודע מה, תגיד לי שחיית שם כמה שנים, הייתה בבעלותך כזאת מכונית וזה כמה שהיית משלם אז אני אקבל את מילתך. לא יודע למה אבל אני לא אוהב שאנשים זורקים סתם הצהרות באויר בלי שיש להן כיסוי.

למה הלכת רחוק?

הטסט האחרון שעשיתי לרכב היה לפני חודש בערך, 19 דולר ושלום על ישראל!

אגב המחיר ששילמתי על עוד רכב שבבעלותי זהה, אתה מוזמן לבדוק אותי.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אתה מדבר על הטסט עצמו או על אגרת רישיון רכב? באיזו מדינה אתה גר\גרת?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני משלם על פונטיאק טמפסט 92 טסט, פעם בחצי שנה 673 לחצי שנה כפול 2 יוצא לי לשנה 1346.:|

ועוד לפני אישורים ממוסך על רכב מיושן ותשלום על המדבקה בטסט.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אתה מדבר על הטסט עצמו או על אגרת רישיון רכב? באיזו מדינה אתה גר\גרת?

בלוס אנג'לס זאת בדיקה חד שנתית של זיהום (SMOG TEST) וזהו, אותו המחיר לכל הרכבים (לפחות עפ"י אותה קטגוריה: פרטי/מסחרי) לפחות עד לפני כמה שנים (חזרתי ב2005 בערך).

כבר חתמתי...

פורסם

דייהטסו שרייד עוברת את ה1K, אם בארזים נפלה שלכת..

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
זה מוזר?

אתה קונה רכב חדש ובכלל לא ניגש לטסט בשנה הראשונה ועדין צריך לשלם עליו!

זה כלל לא מוזר. למרות הכינוי "טסט" מדובר ב"אגרת רישוי" - אגרה שאתה משלם תמורת רישוי הרכב,. כיון שמדובר באגרה היא אינה נכנסת ל|בנק" הכללי של המסים אלא אמורה לשמש למתן שירותים לנהיגה ולרכב.

אגרת הרישוי השנתית כוללת גם "אגרת רדיו" שאתה יכול לבקש להיות פטור ממנה, אבל כמה אנשים אתה מכיר שאינם מחזיקים ברדיו ברכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...