Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומות סרות טעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי גרוע זה שעירייה מסוימת שלא נאמר את שמה, שבשטח השיפוט שלה יש שכונות שבהן מתקיפים חיילים בסדיר ובמילואים, גם בימים של מבצע צבאי, תולה שלטים (לא באותן שכונות כמובן, אלא בשכונות הציוניות) ש"עיר XXX עם צה"ל".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

עיריה אינה יכולה להיות אחראית על התנהגות של מגזר מסוים שגר בתחום שטח השיפוט שלה. במדינת ישראל עדיין אין משטרת מחשבות, וטוב שכך. דווקא במקרה שתיארת אינני מוצא טעם לפגם מעבר לפגם הבסיסי שהאמירה לפיה "עיריית XXX עם צה"ל" היא פשוט ריקה מתוכן.

סלואו רייד, אתרים כמו YNET מתפרנסים אך ורק מפרסומות. אין לי באמת מושג מהם עקרונות מדיניות התמחור שלהם, אבל אני מניח שפרסומות בעמודי החדשות יקרות יותר ביחס לפרסומות בעמודי המגזין. אם לקוח שילם ממיטב כספו כדי לקבל חשיפה מירבית בעמודי החדשות, YNET חייבים לקיים את חלקם בעיסקה ולמקם את המודעה שלו בדיוק במקום שתמורתו הוא שילם.

האם לי כקורא זה צורם בעין? כן

האם יש משהו שבאמת ניתן לעשות נגד זה? קשה לי להאמין.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמרתי שאין לי בעיה עם פרסום באתרי חדשות. זכות הציבור לדעת וכמובן שזכות האתר להתפרנס. אבל חיבוק אחרון של אמא והצעת נישואין שכבר לא תתממש זה לא חדשות ולדעתי זה לא ראוי להשתמש בטרגדיה של מישהו כדי לקדם מכירות. לא מבחינת החוק אלא מבחינה אנושית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עיריה אינה יכולה להיות אחראית על התנהגות של מגזר מסוים שגר בתחום שטח השיפוט שלה. במדינת ישראל עדיין אין משטרת מחשבות, וטוב שכך. דווקא במקרה שתיארת אינני מוצא טעם לפגם מעבר לפגם הבסיסי שהאמירה לפיה "עיריית XXX עם צה"ל" היא פשוט ריקה מתוכן.

סליחה, שכחתי לציין שאותה עירייה עושה כלום (אפילו לא גינוי) במקרים שתוארו.

לא לדבר בכלל על נניח להרים טלפון או שניים ולגלות מי העבריינים המדוברים ולשתף את המשטרה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אותי אישית מטריפים בכל פעם מחדש סיפורים על איך אייל גולן בא לשיר לפצועים, וזה איכשהו בכל פעם מתפרסם בויינט. על אמנים אחרים משום מה לא שמעתי.

הבן אדם פשוט מנצל את המצב כדי להשכיח את הסיפור שהיה מעורב בו, ועל הדרך להתפרסם עוד פעם.

מצבים כאלה זאת הזדמנות לפתוח דף חדש לאנשים כמוהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה מאשים את הסימפטום, ולא את המחלה.

אני מאשים את היחצ"ן שלו. הוא זה שמושך בחוטים ומפעיל את הפין-וקיו הזה. היחצ"ן אומר לו להעלות פרופיל או להוריד פרופיל, איך להצטייר ומה לומר לתשקורת. למה אתה חושב שהוא אמר שהוא בעד זה וזה ולא נגד זה וזה? יחצ"ן. למה אתה חושב שהוא מקפיד לשמור על פרופיל גבוה? יחצ"ן. למה אתה חושב שכמעט מייד אחרי שהתפרסמה הפרשה על "זמר מפורסם" (למה הם קוראים לו זמר, הם לא מתביישים- לא הבנתי עדיין) יוטיוב הרים את הפרופיל של אחד השירים שלו ובמשך קרוב לחודש הייתי מקבל מיילים של "וידאו פופולרי מאת אייל גולן"?

זה ממש לא מקרי. זה מהלכים מחושבים היטב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברור שזה מחושב היטב. לא הופך את זה לפחות חסר טעם.

טוב, זה לא מישהו שמצפים ממנו לנהוג בטוב טעם ואיפוק, להיפך, אצל קהל היעד שלו כמה שיותר קולני - יותר טוב, אחרת לא שמים לב אליך, לכן ההתנהגות בהתאם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתה כתבה על עבודות השירות שקיבל על העלמת המס מלפני כמה שנים.

צריך לאזן, לא?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם נתייחס ברצינות רגע לבר רפאלי, היא יפה בעייני ועושה רושם של אדם נחמד (כן זה חשוב לי) אי לכך ובהתאם לזאת אני נהנה מכל פרסומת בכיכובה.

ביקשת, קיבלת:

ויש לי הרגשה שיהיו עוד בעתיד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חייב להקפיץ. פרסומת חדשה של גלקסי נוט.

עכשיו, לא שיש סכנה שארכוש סלולרי של סמסונג. אבל נניח וכן - אז מה שאמור לשכנע אותי זה שיש לגלית גוטמן בדיוק אחד כזה?!?!

יש לה גם חוטיני ורוד (כנראה) - ואני לא הולך לקנות כזה.

פורסם
יש לי מילה אחת בשבילך Adblock.

ולטלוויזיה תבקש ממיר מקליט מחברת הכבלים או הלויין שלך. תראה כל דבר שעה אחורה ותריץ את הפירסומות קדימה.

זה המינימום שאפשר לעשות כדי להמנע מפרסומות. כמובן שלא את כולם אבל את הרב המטריד.

בדיוק כך חסכת לי תגובה,

שתי הערות: גוגל כרום מצויין בחסימת POP UP למינהם.

אפשר להתקין בקלות גם את ה Adblock PLUS.

קיבלת חסימה הרמטית כמעט.

לגבי הטלויזיה אני צופה

בערוץ 2 רק בחדשות,מקליט קבוע,אני מתחיל לראות אחרי 1/4 שעה

ומריץ את הפרסומות.

• תוכן חדש...