Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PYLE VS PIONEER

shmul87s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

כפי שכבר כולכם יודעים אחרי שתחנתי כבר לכולם פה את השכל , יש לי סאב של פייל סליל כפול 180 OZ 1200 וואט,

עכשיו הגעתי למסקנה שאם אחד מפרק את האוטו , שתיים יפרקו גם את האוטו וגם את האוטו של החבר שלי שנמצא ממול....

בכל מקרה , אני בונה תיבה , רוב הסיכויים שהיא תיהיה על מידות של 90 על X על X , אבל מה שבטוח זה 90 חחחח

מה עדיף להכניס אלייה ,

שתי פיוניר 305C , או PYLE 1290BL ,

פורסם

לא הבנתי...

יש לך אחד כזה, ואתה שואל אם עדיף לצרף לו עוד חבר?

ואם לא חבר כמוהו, אז 2 פיוניר?

חוצמזה... אם יש לך כבר כזה, שמפרק את כל האוטו... למה להביא עוד אחד כזה???

אתה אשקרה נוסע ומאזין בעוצמות כאלו?

פורסם

תראה , הוא מפרק את האוטו , אבל יש בעיה המגבר נכבה לי כל הזמן בעוצמה גבוהה , לנזר הריטג 424 1000 וואט ,

מחובר בבריג' לסאב ,

ואני יכול להשיג עוד פייל כזה ב 500 שקל חדש ,

או

למכור את הפייל שלי ב 650 עם התיבה שבניתי ולבנות עוד תיבה על פי מידות של פיוניר ולהביא שתיי פיוניר ב 800 שקל , סה"כ להוסיף עוד 150 שקל לשתיי פיוניר ,

פורסם
ואתה חושב שאם תביא עוד סאב, הבעיה של המגבר תפתר?

כן באמת אני לא מבין מה אתה חושב שעם עוד סאב זה ייפתר פשוט עם עוד סאב הוא ייכה לך מוקדם יותר....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא , אז אני יוכל להוריד את העוצמה של שני הסאבים ,

בכל מקרה , אני כבר החלטתי ללכת על הפיוניריים ,

הבעיה היחידה שלי היא זה שהמגנט שלו קטן , (חחחחחח) , לעומת הפייל 180OZ

אני בונה תיבה ,עכשיו , 80X40X40 ,עם חוצץ באמצע

פורסם

חוצץ באמצע זה לא בדיוק חובה זה סתם בשביל ההרגשה הטובה שאם סאב אחד יישרף פתאום אז שהשני לא "ייגרר" אחריו וייהרס ולא שווה את כל הכאב ראש.

דבר שני איך הפייל מחובר על הלאנגר?שתי גישורים או גישור אחד?כי אם הוא מחובר על גישור אחד ברור שהמגבר יכבה כי אתה מפעיל אותו על 2 אוהם מונו....

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
תראה , הוא מפרק את האוטו , אבל יש בעיה המגבר נכבה לי כל הזמן בעוצמה גבוהה , לנזר הריטג 424 1000 וואט ,

מישהו מוכן להסביר לי?

מה אני רואה דברים שאחרים לא רואים ? , מה הקטע פה

זאת אולי הפעם השלישית שראיתי פה חוות דעת שלילית בצורה כזאתי על הלאנזרים,

אז איך זה שהפורום הזה עדיין ממליץ עליהם כתור קנייה כדאית ?!

אפילו על הקליפורניה בום למיניהם לא שמעתי כל כך הרבה תלונות, להיפך. המשתמשים שלהם רק משבחים אותם שוב שוב..

ומה הסיבה שאתה מזכיר את המגנט של הסאב?

אלה אם כן אתה מתכוון לחבר את הסאב הפוך, בשביל היופי.. אני באמת לא מבין למה אתה מזכיר את הגודל של המגנט...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק מיק אתה אשכרה שונא לאנזרים....

לא היה לי נסיון איתם אבל אולי הבנאדם לא השתמש בו נכון...?(כמו ששיערתי למשל)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני לא שונא לאנזרים,

אני שונא את ההצהרות השיקריות שלהם,

אני שונא את הצורה של המגבר,

אני שונא את המחיר המופרז, יש אחלה מגברים אחרים שלא מתחממים עם הצהרות קצת יותר ריאליות במחירים נמוכים יותר!

אני שונא שהמשתמשים שלהם נכווים על ידם ועדיין שוקלים להחליף את הסאב, ומתעלמים מהבעיה האמיתית

,

אה, והכי חשוב, אני שונא את העובדה שכימעט קניתי לאנזר בקנייה עיוורת, בסופו של דבר לא רכשתי ולאחר מכן, אכן שמעתי אותו, ואני כל כך שמח שלא רכשתי אותו

אז במילה אחת אני מסכם את זה, אני לא שונא לאנזרים !

דרך אגב לגבי השימוש הלקוי שדיברת עליו, שאלו יהיו הצרות שלהם , אז נדבר :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק מיק אני לא יודע למה אתה כ"כ אנטי...באמת!

אני למשל שמעתי מספר מגברים מסדרת וויב והם באמת נותנים תמורה למחיר אף שההצהרות שלהם לא בדיוק אמתיות.(גם לפי דעתי וגם לפי דעות הבעלים של המגברים)

אני מניח שאתה קוטל את לאנזר בגלל שיש לך ניסיון רע עם איזושהיא סידרה ספציפית, נכון?

אולי סדרת הריטייג' החדשה?!?!

ג'ניה

:king:

פורסם

דבר ראשון שוב, הסברתי בדיוק את הסיבות

כמו שאתם מבינים ניסיון אישי עם מגבר אין לי, חוץ מההשוואה שעשיתי, שבה באמת נדהמתי.. (אופטימי היתי, מודה באשמה)

ושוב גניה, אני לא בא ושולל אותם בגלל העוצמות השיקריות , עכשיו זה חמור יותר, הוא מתלונן על זה שהמגבר מתחמם לו, אז זה לא ניסיון שלי , זה ניסיון שלו, והיו פה לפחות עוד 2 עם אותה הבעיה

לא לדבר על הבעיה של B.R ושל עופר דותן בנוגע לרעשים שהם טועים שהם ניסו הכל ורעשים נמצאים בבעיה בבידוד הפנימי של המגבר,

אבל עזוב.

ואיל, נניח שלאנזר מוכרים מגברים ב80 אחוז, מהמחיר שתקנה מגבר אחר עם אותם ביצועים,

האם העובדה שהבן אדם הזה מתלונן שהוא מתחמם, לא מספיקה בשביל לשלול אותו ?

אני אישית לא היתי רוכש מוצר שכזה, במיוחד כשהמחיר היום אינם מתחת למגברים שאני אישית עם ניסיון אישי איתם, היתי מעדיף אותם.

מה שאני אומר זה, שצריך להקים אתר שבו נסביר לאנשים לא לרכוש מוצרים של לאנזר, וכל אחד יתרום מוצר או שניים שיש לו של לאנזר, ונעשה כמו שסלקום עשו פעם עם הפלאפונים של המתחרים, (מדורה)

ציניות כמובן, :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא היא לא מספיקה, אם הרבה היו לא מרוצים אז כן אבל על לא להתבסס על אחד. כמו כן אתה לא יודע למה הוא מתחמם, אולי הוא מתחמם כי הוא חיבר התנגדות לא מתאימה? אולי הוא כיוון את הGAIN ביחס גבוה מדי?

אני לא מתייחס למה שהיום, כי אני לא מעודכן עד הסוף. במחיר של הלנזר לפני נאמר שנתיים לא היה מגבר יותר טוב. המגברים היו תמורה טובה למחירם ולא שמעתי על יותר מדי תקלות איתם. אתה לא יכול לצפות מהם להיות יותר ממה שהם, you get what you pay for.

• תוכן חדש...