Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס ללונדון ל-4 ימים הקרובים (עד 1.12), וכהרגלי אני משתדל למצות את האופציות המוטוריות כמה שניתן בכל חלק בעולם אליו יוצא לי להגיע.

בדקתי בסילברסטון ראשון, אפילו לא טרחו לענות לי ל3 מיילים ששלחתי, כנראה בגלל ההתראה הקצרה.

בדקתי בכל מיני אתרים שמספקים Vouchers כאלה של 8-30 הקפות בכל מיני מסלולים באנגליה, עם 4-6 רכבי על לבחירתך מתוך רשימה, נשמע מצויין, ואפילו ניתן להכפיל את מספר ההקפות בכל רכב בתוספת תשלום.

עם רשימה כמו 599GTB, LP640; SLS AMG, ATOM, DB-S ועוד כמה רכבים באמת מעניינים, וזו עסקה שניתן לממש במספר גדול של מסלולים, אבל עד עכשיו אף אחד מהם לא החזיר תשובה חיובית.

ניסיתי גם בPalmer sport, ששם ידוע שאנשים חוזרים עייפים ומסופקים, המון הקפות, הרבה יותר מהאחרים, אבל הרכבים שם לא מעניינים אותי בכלל חוץ מהאריאל אטום אז לא התלהבתי, אבל בכל זאת קיבלתי תשובה שאין סיכוי שאכנס בסופש הקרוב.

בכל מקרה, מישהו מכם מכיר איזה חברה שמתמחה בימי מסלול הללו ומאפשרת רישום בדקה ה-90?

פורסם

טוב קיבלתי תשובה חיובית סוף כל סוף, עם רכבים פחות עדכניים ממה שתכננתי אבל זה עדיף על כלום.

ב1.12, 8 הקפות על כל רכב, במסלול הייפורד פארק, על הרכבים הבאים:

Ferrari 360

Porsche 977

Aston Martin DB9

Lamborghini Gallardo

אני טס לבד אז אם מישהו באנגליה בתאריך הזה ורוצה להצטרף אני אשמח.

פורסם

משתנה מסוכנות לסוכנות (לא רוכשים ישירות מהמסלול אלא מסוכנויות שמרכזות הכל יחד), יש מגוון רחב של ימי נהיגה, חלקם נקראים Thrill ואורכים רק חצי שעה וכוללים 4-6 הקפות במסלול על פרארי/אסטון/למבורגיני וכו', והמחיר הממוצע של התענוג הזה הוא 100 פאונד,

מכאן והלאה יש לך אפשרות להוסיף רכבים, להוסיף הקפות, וכו'

4 רכבי על, 4 הקפות כל אחד, ממוצע של 500 פאונד.

6 רכבי על, 4 הקפות בכל אחד, ממוצע של 700 פאונד.

אולי 500 פאונד זה לא מעט כסף, אבל באופן יחסי זה מחיר מצויין, עם גישה למסלול מקצועי, מדריכים שעושים לך 3-4 הקפות היכרות ותדריכי בטיחות, דלק עליהם, השתתפות עצמית כלולה במחיר ברוב המקומות, ובכלל האפשרות לחוות ב5-6 שעות את האליטה של רכבי העל היא אפשרות מדהימה, עשיתי כבר כמה ימים דומים בארה"ב ולדעתי שווה כל שקל.

פורסם

באנגליה עוד לא יצא לי לנהוג, אבל חברים אומרים שתוך 3 דקות אתה מתרגל ושוכח שזה שונה ממה שאתה רגיל, ובכלל רוב רכבי העל המודרנים מגיעים עם סמי אוטומטיק, פדלים על ההגה שמהם מעבירים הילוכים, כך שהחלק הקשה באמת נחסך ממך.

פורסם
באנגליה עוד לא יצא לי לנהוג, אבל חברים אומרים שתוך 3 דקות אתה מתרגל ושוכח שזה שונה ממה שאתה רגיל, ובכלל רוב רכבי העל המודרנים מגיעים עם סמי אוטומטיק, פדלים על ההגה שמהם מעבירים הילוכים, כך שהחלק הקשה באמת נחסך ממך.

היי סקיטז,

אני גר בלונדון ויש מצב שאני נוסע לקארטינג בימים הקרובים... אם לא אצא לי אני לפחות אוכל להמליץ לך.

תשלח לי מייל וננסה להפגש

[email protected]

מורן

פורסם

הייתי לפני 8 חודשים בלונדון אצל בת דודה שלי ולקחתי ניסאן gtr ל12 הקפות בסילברסטון, שיצא משהו כמו 130 פאונד.

היה בזמנו עוד אפשרות לקחת אסטון מרטין או פרארי אבל מבחינתי רציתי לנסוע על המכונה המדהימה הזו.

המסלול בסילברסטון מאוד נחמד, חוץ מהעובדה שהוא המסלול שמארח את תחרות הגראנד פרי הגדולה של מכוניות הפורמולה. יש מלא דילים באינטרנט וכשחשבתי שמצאתי הכי זול בת דודה שלי מלונדון מצאה לי דיל של virgin שהיה באזור ה40 פאונד ל3 הקפות.

כדי להגיע למסלול שנמצא מחוץ ללונדון תצטרך לקחת את הרכבת התחתית עד לתחנה האחרונה בלונדון, עוד רכבת בין עירונית ומונית. אוטובוסים מגיעים רק לכפר סילברסטון ויש עוד 5 ק"מ הליכה עד המקום עצמו. לכן המלצתי למצוא מונית במידה ואתה לא משכיר רכב.

מה שהיה טוב בסילברסטון פרט למסלול ולחוויה, זה שיש להם רכבים עם הגה בצד שמאל. כך שאתה ממצה את החוויה עוד יותר ולא מבזבז זמן על להתרגל להגה בצד ימין.

בכל שאלה שתהיה לך אתה מוזמן לשאול.

שתהיה טיסה וחוויה נעימה!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תוכן חדש...