Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתף ללא פלומבה על הניצרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מתף באינטרנט.

המתף הגיע עם שליח, וכשפתחתי אותו ראיתי שהפלומבה על הניצרה היתה שבורה, והניצרה היתה משוחררת.

החנות טוענת שזה לא נורא.

מה דעתכם? לדרוש החלפה?

פורסם

נראה לי שהתבלבלת, כי פורם כיבוי אש נמצא בכתובת הזו: http://www.102.co.il/aforums/f84.php

:wink:

לפני שאתה מתחיל להתעצבן ו/או לחשוב על להחליף את המוצר, קח 2 רעיונות חינם:

1)באם יש מד לחץ, וודא שהוא בטווח הירוק - בטח כבר חשבת על זה לבד...

2)בהנחה שאין, בדוק מה אמור להיות משקל המטף לאחר מילוי (חייב להיות רשום ע"ג המטף, באם לא-ברר מול השולח).

עלה לבד על משקל דיגיטלי שיש לך בבית. רשום כמה אתה שוקל. אח"כ עלה יחד עם המטף. רשום את התוצאה.

במידה וההפרש בין השקילות שווה למשקל מטף מלא - יש לך בינגו !.

נ"ב: וככה רושמים מ-ט-ף.

בהצלחה.

פורסם
נראה לי שהתבלבלת, כי פורם כיבוי אש נמצא בכתובת הזו: http://www.102.co.il/aforums/f84.php

:wink:

לפני שאתה מתחיל להתעצבן ו/או לחשוב על להחליף את המוצר, קח 2 רעיונות חינם:

1)באם יש מד לחץ, וודא שהוא בטווח הירוק - בטח כבר חשבת על זה לבד...

2)בהנחה שאין, בדוק מה אמור להיות משקל המטף לאחר מילוי (חייב להיות רשום ע"ג המטף, באם לא-ברר מול השולח).

עלה לבד על משקל דיגיטלי שיש לך בבית. רשום כמה אתה שוקל. אח"כ עלה יחד עם המטף. רשום את התוצאה.

במידה וההפרש בין השקילות שווה למשקל מטף מלא - יש לך בינגו !.

בהצלחה.

אני יודע שאנשים קונים מטפים לרכב שלהם, ולכן חשבתי שאולי יש פה חבר'ה שמבינים בזה.. (:

תודה על העצות.

וכמובן, מטף. אני צריך ללכת לישון קצת כנראה...

פורסם
נ

בהצלחה.

אםלתקן - אז לפחות לכתוב נכון:

מ-ט-פ-ה

המלה "מטף" אינה תקנית בעברית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...