Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי אפשרות לקנות מחבר את הפילטר הנל, לא היה בשימוש בכלל.

שמתי אותו על הרכב לניסיון ואני מבסוט מהסאונד שלו אבל הדבר היחיד שמפחיד אותי זה המחיר שלו, למה הוא כזה זול?

http://www.ebay.com/itm/Universal-HKS-Super-Power-Flow-Reloaded-Air-Intake-Filter-Performance-200mm-G-/130781827642?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e7334523a&vxp=mtr

יש למישהו ניסיון עם הפילטר?

דרך אגב הרכב שלי הוא מיטו תלתן ירוק

פורסם

כעיקרון אני מחפש ׳תחליף׳ לפורק לחץ והפילטר הזה עושה עבודה טובה .

אין בזה סיכון שייפגע חלק במנוע כתוצאה מההחלפה?

פורסם
רק תסביר לי מה הקשר בין פורק לחץ לבין פילטר פתוח.:shock:

מסקנה פשוטה - הבחור אוהב סאונד.

לפותח האשכול - תיצור קשר עם אחת הסדנאות ותברר לגבי פורק לרכב שלך.

פורסם

בקיצור הבחור מחפש להרוס את הרכב ולא לשפר אותו.

פילטר במיקום לא נכון יגרע מהכוח,ופורק חיצוני "ישפר" רק את הסאוונד ויגרום לטורבו לעבוד שעות נוספות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הייתי מציע לך להקשיב לחבר׳ה פה ולא להשים פילטר פתוח כמו כולם, רק גורע ולא עוזר בכלום בהתקנה לא נכונה.

כנ״ל הפורק החיצוני.

תקפוץ לסדנא מומלצת, יכוונו אותך הכי טוב שאפשר בהתאם לדרישות שלך/תקציב

פורסם
בקיצור הבחור מחפש להרוס את הרכב ולא לשפר אותו.

פילטר במיקום לא נכון יגרע מהכוח,ופורק חיצוני "ישפר" רק את הסאוונד ויגרום לטורבו לעבוד שעות נוספות.

ממש לא מחפש להרוס את הרכב.

אמנם אני צעיר אבל יש לי רזומה גדול של מכוניות והמיטו באמת עושה את העבודה מכל הבחינות הדבר היחיד שחסר לי בה זה הרעש של הפריקה שממש חלש אצלה, הפילטר הזה הורכב אצלי לכמה דקות רק כדי לשמוע וברגע שעזבתי גז ככל שהטורים היו גבוהיים יותר הרעש של השחרור לחץ היה חזק יותר.

בקשר לפורק חיצוני ביררתי ועולה 1800 שקל, זאת הסיבה ששאלתי אם יהיה בעייתי מבחינת שמירה על איכות הביצועים והמנוע כי את הפילטר אני יכול לקנות ממש בזול.

בשורה תחתונה, כן, מה שאני מחפש זה הסאונד.

פורסם

הפילטר לא יגרום לך שום נזק.

אגב, ברכב טורבו המיקום של הפילטר פחות חשוב כיוון שהאוויר יתחמם הרבה יותר בטורבו מאשר עוד 10 מעלות לכאן או לכאן בהתאם למיקום.

פורסם
לפי דעתי אם כבר לשים פילטר אוויר עדיף inbox

היצרן השקיע לא מעט מחשבה בתכנון המערכת יניקה.

תוכל להמליץ לי על אחד שיתאים לרכב ויעשה סאונד טוב בדומה לhks?

• תוכן חדש...