Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש לשכור רכב עם 8 נוסעים (נטו, 9 כולל נהג) לסופ"ש בחודש הבא - אשמח להמלצות לחברות שכדאי לברר לגבי הצעה זולה, וגם:

1. אני מניח שאין צורך ברשיון נהיגה מיוחד.

2. אמרו לי לחפש חברות שמתמחות במגזר הדתי (?), אבל הנסיעה בשישי/שבת...

תודה מראש.

פורסם

מבחינת רשיון - אתה צודק.

לגבי חברת השכרה - אין ברירה אלא לעבור על האתרים ואולי גם לבקר במשרדים שלהן. לפני מספר שנים נזקקתי ל-1+5+מזוודות, שכרתי קיה קרניבל, אבל למיטב זכרוני מבחינת מושבים היא 1+7.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראיתי של הרץ יונדאי I800 אך אני לא יודע כמה מושבים יש בו

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אולי שברולט טרברס?

travers

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ראיתי של הרץ יונדאי I800 אך אני לא יודע כמה מושבים יש בו

אני זוכר שיש תצורה ארוכה וקצרה, בדוק מה מתאים לך.

אני לא זוכר אם זה 1+7 או 1+8.

(אני יכול להסתכל מחר בבסיס, יש לנו כמה כאלו חכורות/שכורות).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ה- I800 בעלת 8 מקומות ישיבה

יש לך בקטגוריה של 8-9 מקומות גם את הג'מפי וגם את הויוארו של אופל שאומרים שהיא מאוד נוחה וחסכונית, אבל אותה משכירים רק בשלמה סיקסט

פורסם

שכרתי עבור תיירים מחו"ל ג'אמפי (אאל"ט) מאלדן. יש גם בחברות הגדולות האחרות שיש להן סניפים בנתב"ג. צריך להזמין רכבים כאלה מראש, מכיוון שהזמינות שלהם בעייתית.

אין מניעה מלחפש אצל החברות ה"דתיות" (למשל אביטל), באמת יש אצלן היצע של מכוניות כאלה. את עניין השבת צריך לבדוק, אבל ראיתי כבר מכוניות שלהן שנוסעות בשבת, אז לא בטוח שזה issue.

פורסם

דרור שלום

תחפש באמצעות נח קאר (סוכן ארצי להשכרת רכבים). הוא עובד עם כל החברות וישיג לך את העסקה הכי משתלמת.

אני השכרתי דרכו כבר מספר פעמים והייתי מרוצה. המספר שלו אני לא מוצא אבל ב - 144 זה לא בעיה להשיג.

בהצלחה

פורסם

עם רישיון רגיל אתה לא רשאי להסיע יותר מנהג+ 7 נוסעים, בלי קשר למספר מקומות הישיבה ברכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
עם רישיון רגיל אתה לא רשאי להסיע יותר מנהג+ 7 נוסעים, בלי קשר למספר מקומות הישיבה ברכב.

אז במשרד הרישוי טועים? לפי לינק ש-sperial פירסם זה נהג+8

• תוכן חדש...