Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטעות מילאתי שמן במיכל העיבוי

SAPIR_GOLAN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

עצרת שהבנתה שזה שמן, אני מבין שזה בזמן המילוי ולא בזמן נסיעה.

אם כך, לא קרה כלום, פרק את מיכל העיבוי ונקה אותו.

גם סבון כלים יעשה את העבודה, שטוף טוב, תחבר חזרה ומלא נוזל קירור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השמן קל יותר מהמים ולכן צף.

אם טרם הנעת את הרכב ניתן לפרק את מיכל העיבוי ולשטוף אותו.

כשניהלתי בעבר תחנת דלק קרה לי מספר פעמים שנהגים שעצרו לתדלק,

ובדקו שמן מים ביצעו את הפעולה שביצעת ומילאו שמן במיכל עיבוי.

ברוב הפעמים לא היה גם צורך לפרק את מיכל העיבוי והשמן נשאב על ידי משאבה החוצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה שהמשכתי לנסוע כי עשיתי את זה שיצאתי מהבית לכיוון העבודה ולא רציתי לאחר ככה שבטח השמן נכנס כבר לכל המערכות.

צריך לשטוף את המערכת במוסך אין בעיה אני אקח אותו ביום חמישי האם זה בסדר או שהעניין דחוף עד כדי כך שאי אפשר לנסוע עם הרכב וצריך לגרור אותו? טיפת שמן במערכת המים ברכב ואני אצטרך להשבית את הרכב עד יום חמישי כי זה היום היחיד שאני יכולה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגדירי מה זה "טיפה".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, שלום לך!

גם לי זה קרה באוקטביה שלי לא מזמן היה שמן אדום במיכל של המים למצנן, זה עשה לי בלאגן אדיר בחיישנים, השתמש במסיר שומנים קר, רק הזהר, 2 דקות ותוך כדי שתוף עם מים את מערכת הקירור של הרכב. לי זה עזר, אך קח בחשבון שהראדיאטור הפנימי של החימום מחמם פחות טוב ממה שהוא היה מחמם בעבר.

אם אינך בטוח בדרך זו גש למוסך הקרוב לביתך וטפל בתקלה זו במהרה,עדיין זאת מערכת הקירור של הרכב שלך.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לא לנסות לעשות שטיפה באופן מאולתר ולא להשתמש במסיר שומנים ביתי.

הדחיפות תלוייה בכמות השמן שהכנסת למערכת הקירור.

אם יש ספק - אין ספק, נכנסים בהקדם למוסך אמין ועושים שטיפה למערכת הקירור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינת איזה רכב מדובר.

בכול מקרה, אם יש לך פקק לרדיאטור, פתח אותו (כשהרדיאטור קר כמובן) ובדוק האם הצבע והמרקם של נוזל הקרור השתנה.

סה"כ אם מערכת הקרור של תקינה, אין מעבר בין מיכל העודפים למערכת הקרור. כלומר, הנוזל במיכל העודפים אינו משתתף בסירקולציה.

הנוזל ממיכל העודפים עובר לרדיאטור כשיש חוסר בנוזל במערכת ואז נוצרת השאיבה.

בקיצור, אם הנוזל ברדיאטור נראה, מרגיש ומריח תקין,

רוקן את מיכל העודפים ונקה אותו מיידית.

בהצלחה

רענן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יכול להסביר למה זה גורם לבעיות? טמפרטורת הרתיחה גבוה יותר, אז אין בעיה של התחממות, הוא לא מוליך חשמל, אז הוא לא יכול לגרום לקורוזיה. למה שזה יגרום לבעיות?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יכול להסביר למה זה גורם לבעיות? טמפרטורת הרתיחה גבוה יותר, אז אין בעיה של התחממות, הוא לא מוליך חשמל, אז הוא לא יכול לגרום לקורוזיה. למה שזה יגרום לבעיות?

1+

למה שכמה טיפות שמן בתוך 5 ליטר נוזל יגרמו לבעיות? הרי גם ככה נוזל קירור איכותי הוא שמנוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...