Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שברשותי על שם אמי, ולכן יש לי תו נכה,

עשיתי השבוע טסט לשנה לאוטו עם ההנחה באגרת הטסט,

אם אני רוצה למכור עכשיו את האוטו הבנתי שכנראה הקונה ייצטרך לשלם את ההפרש על האגרה,

האם זה נכון? אם אכן זה מוגבל לזמן מסוים או כל השנה?

תודה מראש!

פורסם

כן, זה נכון.

הקונה, במידה ואין לו פטור כלשהו, משלם את הפרש האגרה מיום הרכישה עד למועד חידוש הרישוי הבא של הרכב.

(הפאסאט שבסמלון נרכשה בזמנו מנכה)

פורסם

ברכב שלי ( רכב נכה) אני בחרתי לשלם את התוספת, הדבר היה נראה לי הגון יותר משום שהיה נראה לי שזאת לא בעיה של הקונה, הוא קנה רכב עם טסט לשנה והוא לא אשם שאני משלם פחות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אוקיי, תודה רבה על התשובות,

אז הכוונה היא שאם לדוגמא נשאר חצי שנה לטסט הרכב אני אמור לשלם רק חצי מהאגרה ? הכל יחסי ?

פורסם

אז בעצם אתה מנצל תו נכה שלא לצורך? או שאני טועה?

התו נכה נועד בעצם רק לחניה כשאמא שלך נמצאת איתך ברכב או נמצאת בעצמה ברכב. ככה לפחות לשון החוק כפי שאני מבין.

שימוש שלא לצורך בתו נכה הוא בניגוד לחוקי התעבורה וגובל גם בפלילים.

אשמח לשמוע את עמדתך.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הכל יחסי, למרות שבעברי, בזיכוי רכב מושבת הפקידה התקשתה להתמודד עם חלוקת 11 חודשים שנשארו וקיבלתי את כל אגרת הרישוי בחזרה...

ואת המדינה לא מעניין מי משלם על ההפרש, זה חלק מהמשא מתן בין הקונה למוכר

פורסם

צביקה לא הבנת מדובר על אגרת הרישוי השנתית

לרכב נכה יש מחיר נמוך יותר ממחיר האגרה לרכב זהה

לא מדובר על שימוש בתו החניה המקנה אפשרות לחניה בחנית נכים

ודרך אגב כבר לא חייבים שלט גדול על החלון שמצין שזהו רכב נכה

בברכה

פורסם
אז בעצם אתה מנצל תו נכה שלא לצורך? או שאני טועה?

התו נכה נועד בעצם רק לחניה כשאמא שלך נמצאת איתך ברכב או נמצאת בעצמה ברכב. ככה לפחות לשון החוק כפי שאני מבין.

שימוש שלא לצורך בתו נכה הוא בניגוד לחוקי התעבורה וגובל גם בפלילים.

אשמח לשמוע את עמדתך.

תרגע ידידי, אמא שלי אשה נכה ללא יכולת להוציא רישיון והרכב שלי על שמה ומשמש אותה רבות,

מן הסתם שאני לא אסתכן בחניית הרכב בחניית נכים ללא הנוכחות שלה,

תודה רבה לכולם על התשובות.

פורסם

כל מי שזכאי לתו נכה ויש רכב על שמו או על שם בן-זוגו זכאי לפטור מאגרת רישוי (26 ש"ח במקום אגרה רגילה)

בעת מכירת הרכב יש לשלם את הפרשי האגרה לפני העברת הבעלות (אי אפשר להעביר בעלות אם לא שולמו הפרשי האגרה)

חוקית חובת התשלום הינה על הקונה (כי למוכר יש פטור) מעשית (ובמיוחד במצב שוק המשומשות הנוכחי) ברוב המקרים התשלום נופל על המוכר.

מאידך אם נכה קונה רכב משומש שנותר לו יותר מחודש עד לטסט הוא זכאי להגיש בקשה להחזר ולקבל את יתרת האגרה לחשבון הבנק שלו תוך מס' שבועות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...