Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שאלה לגבי כדאיות,

קיבלתי הצעה מחברת אלבר:

יונדאי גטס שנת 2008

145,000 ק"מ

יד ראשונה מליסינג.

קיבלה מכה בטמבון מאחורה, התעקם הבורג המחבר את הטמבון לשאסי ותוקן.

בשל המכה רוצים עליה 28,000 במקום 36,000.

מה דעתכם על המחיר והרכב ?

מה צריך לבדוק בהקשר הזה בקניית רכב מליסינג, האם כדאי לקחת למוסך עצמאי במקרים כאלה ?

בכלל האם יש טיפים לגבי קנייה מליסינג ?

תודה

פורסם

הבעיה העיקרית מגטס ליסינג היא שרובם אם לא כולם הגיעו בגירסת GLF שהיא ללא ABS ועם כרית אוויר אחת,האם זה הדגם המוצע?

גם כשאתה קונה מליסינג כדאי לקחת למכון בדיקה שאתה רוצה.

לגבי המחיר,האופציה הכי טובה היא לבדוק ביד 2 למשל רכבים עם נתונים דומים או באתרים של חברות הליסינג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד שלא תיקח את הרכב לבדיקה עצמאית – לא תדע בדיוק מה המשמעות של הנזק. חובה לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית במכון בדיקה אמין ואיכותי ששונה ממה שמראה טופס הבדיקה של חברת הליסינג.

פורסם

הקילומטראג' מאד גבוה!

אני רכשתי גטס 2008 לפני שנה וחצי עם 55,000 ק"מ.

כשקונים מליסינג הכי כדאי לקחת את הרכב לבדיקה במכון כמה שיותר רחוק מהמקום שבו קונים , כדי שזה לא יהיה מכון שחברת הליסינג עובדת איתו שעלול "לייפות" את הבדיקה.

פורסם

נראה לי מחיר גבוה מידי בהתחשב לפגיעה בשאסי. ישנה ירידת ערך. אני הייתי מנסה להוריד עוד גם בגלל הקילומטראז האסטרונומי. יש כאלה הרבה בשוק ובמצב יותר טוב.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

מה התקציב ומהן הדרישות שלך מהרכב? אוטומט או ידני?

אני בטוח שיש אופציות חלופיות טובות מהגטס הידועה כשתיינית דלק לא קטנה,

בטח ובטח מהגטס שהזכרת בעלת הקילומטראז׳ הגבוה ופגיעת השאסי.

• תוכן חדש...