Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש עו"ד חזק - למשא ומתן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום יקר ,

בבעלות אבי ואחיו עסק , לני כשבוע אבי לקה באירוע בריאותי שמונע ממנו להמשיך לנהל ולעבוד בעסק .

אני מעונין שהעסק יפורק או שחלקו של אבי יימכר לאחיו ( או לאיזה צד ג' בכלל ) .

אציין שטיב הייחסים ביני לבין דודי לא משהו בבכככלללל ועל כן אני מעוניין לעשות הכול דרך עו"ד/רו"ח טוב .

למישהו יש המלצה טובה ? עצות ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

קח בחשבון שעוד טוב עולה הרבה.

נסו לנהל מו"מ ראשוני לבד ולהגיע לעוד רק לניסוח הסכם מכירה סופי.

לידע כללי, דוד שלך לא חייב לקנות את חלקו של אביך. זכותכם למכור וגם לבקש פירוק שותפות אבל בפירוק שותפות כולם יפסידו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מובן לי שזכותנו למכור למען דהוא ,אבל בכול זאת אם הוא ירצה להמשיך אז ניתן לו את האפשרות .

אין לי בעיה לפתוח את הכיס לעו"ד , אני מעוניין שהנושא הזה ייסגר ללא אופציה אפשרות להתפלפלות על החוזה ( הבחור חולה על לצאת במשפטים כנגד כול דבר שזז ).

נהג לילה : " זכותכם למכור וגם לבקש פירוק שותפות אבל בפירוק שותפות כולם יפסידו."

הסבר קל ?תודה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
שלום פורום יקר ,

בבעלות אבי ואחיו עסק , לני כשבוע אבי לקה באירוע בריאותי שמונע ממנו להמשיך לנהל ולעבוד בעסק .

אני מעונין שהעסק יפורק או שחלקו של אבי יימכר לאחיו ( או לאיזה צד ג' בכלל ) .

אציין שטיב הייחסים ביני לבין דודי לא משהו בבכככלללל ועל כן אני מעוניין לעשות הכול דרך עו"ד/רו"ח טוב .

למישהו יש המלצה טובה ? עצות ?

בריאות לאביך.

האם אביך מסכים לצעדים שאתה מתכוון לבצע ?

האם אביך מסוגל לחתום על טפסים בפני עו"ד ?

איזה כייף לי :)

פורסם

נהג לילה : " זכותכם למכור וגם לבקש פירוק שותפות אבל בפירוק שותפות כולם יפסידו."

הסבר קל ?תודה !

פירוק שותפות הוא הליך שבו אם יש רכוש משותף ולא מגיעים להסכמה אחד הצדדים מבקש מבית המשפט פירוק שותפות. במצב כזה ממונה מפרק שמוכר את הרכוש המשותף במחיר שהוא מוצא לנכון, לוקח את העמלה שלו ומחלק את מה שנשאר בין השותפים.

לגבי עו"ד, נסה לדבר עם ליאור אפשטיין. הוא יותר בתחום הפלילי אבל הוא מאוד חריף ומטפל גם בנושאים מסחריים.

פורסם

קודם כל, רפואה שלמה לאביך.

דבר שני, אתה לא מחפש עו"ד "חזק" אתה צריך עו"ד מו"מ טוב, כי כל פעולה עסקית שאיננה בהסכמה, עולה הרבה יותר מפעולה עסקית שהיא כן בהסכמה. לכן, תמיד עדיף לפחות לנסות, קודם כל, למצוא פתרון כלכלי שמקובל על הצדדים.

דבר שני, אם אתה ודודך לא מסתדרים, אל תתנהל מולו ישירות. זה רק יביא לאמוציות ופיצוצים. בכל מקרה, תתייעץ עם עו"ד, כי אתה לא תאמין כמה דברים אתה לא יודע, וקודם כל כדאי שתלמד מה האופציות שלך.

אח"כ תבחר אם לפרק, להגיע להסדר, איזה הסדר וכו'.

וזכור.

זה העסק של אביך.

לא שלך.

העניין פה איננו מערכת היחסים שלך עם הדוד.

העניין פה הוא הכסף של אביך ומטרתך היא שהוא יישאר בסוף עם כמה שיותר כסף ובכמה שפחות סכסוכים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק תוספת למה ש FALOU כתב, בדרך כלל כמה שיותר כסף אומר כמה שיותר סכסוכים אבל זה לא אומר שגם אם תוותרו על הכל לא יהיו סכסוכים. זה מצב שתמיד שני הצדדים מרגישים שנדפקו.

פורסם

עולות פה מספר שאלות טרומיות, כגון מה צורת ההתאגדות, איך מחזיקים בעסק, מה מנגנון קבלת ההחלטות, האם יש מגבלות על העברת הבעלות (לדוגמת זכות סירוב ראשונה, וכו'), מה מצב המכירות/רווחים/חובות (למשל, בסוג מסויים של עסקים נהוג לקבוע את השווי בין 0.9-1.4 של המכירות ב- 12 חודשים אחרונים או בשנה הקלנדרית האחרונה). יכול להיות שתזדקק גם להערכת שווי, יכול להיות שיהיו פה הליכים משפטיים ו/או ניסיונות השתלטות מחד, או הצגה שלחוסר אכפתיות מאידך, של הדוד. בקיצור, התשובה הכי טובה היא - "תלוי".

לגופו של עניין, אני שותף במשרד עו"ד, סייעתי כבר למספר חברי פורום (חלקם בהתנדבות) ואשמח לסייע גם לך, אתה מוזמן ליצור עימי קשר בפרטי ולקבוע פגישת ייעוץ ראשונית ללא כל חיוב. ההתמחות שלי היא משפט מסחרי. אם אתה צריך באזור אחר אשמח להמליץ לך על אחרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אה, נחמד.

קהילתי כזה.

[^למען הסר ספק, לא נכתב בציניות.]

לפותח השרשור, במקרה של סיוע מעו"ד דרך הפורום, אנחנו לוקחים 5% עמלה מכל סכום שייתקבל (לפני ניכוי שכ"ט עו"ד).

במקרה שלא זכינו (אנחנו, כן?!), העו"ד מקבל התראה...

[^למען הסר ספק. לא נכתב ברצינות]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...