Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא אמר שלא יכניסו , זה אוהדי בית"ר חששו שלא יכניסו עקב הפעם הקודמת.

אמרו גם אמרו. זו היתה הגירסה הראשונה של המשטרה לפני שמישהו שם הבין את גודל הביזיון והוציאו הודעת התקפלות.

אתם צריכים להבין , הדגלים לא מוכנסים כדי להתגאות במדינה , זו פרובוקציה נטו ומהשטרה מנסה להקדים תרופה למכה.זה משחק מאוד טעון.

בגלל דעות כמו שלך קורים כאלה דברים. מה פרובוקציה בלהניף דגל מדינה בתחומי המדינה?! בבית"ר (ואני לא אוהד שלהם) נוהגים להניף דגלי ישראל מול כל היריבות, וכך עושים גם בקבוצות אחרות בארץ. אה, וגם באייאקס שהם לא אזרחים כאן בכלל... אם דגל ישראל מהווה פרובוקציה עבור מישהו, המשמעות היא אחת - ישראל היא אויב עבורו, ולפיכך מקומו לא כאן.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מודה שזו פרובוקציה. אני אומר שגם אם אכן מדובר בפרובוקציה לערבי תושב המדינה אין שום סיבה לכעוס. לא טוב לו שיקח את הרגליים ויעלה על מטוס לאחת ממדינות ערב הסובבות אותנו, בטוח שם הוא יחיה יותר טוב :-).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אמרו גם אמרו. זו היתה הגירסה הראשונה של המשטרה לפני שמישהו שם הבין את גודל הביזיון והוציאו הודעת התקפלות.

בגלל דעות כמו שלך קורים כאלה דברים. מה פרובוקציה בלהניף דגל מדינה בתחומי המדינה?! בבית"ר (ואני לא אוהד שלהם) נוהגים להניף דגלי ישראל מול כל היריבות, וכך עושים גם בקבוצות אחרות בארץ. אה, וגם באייאקס שהם לא אזרחים כאן בכלל... אם דגל ישראל מהווה פרובוקציה עבור מישהו, המשמעות היא אחת - ישראל היא אויב עבורו, ולפיכך מקומו לא כאן.

לא , בגלל תושבי סכנין קורים כאלו דברים , המשטרה לא רוצה להכניס דגלים כי הם יודעים שיהיה בלאגן , לא בגלל שהם נגד ישראל , זו עובדה , זה האצטדיון הביתי שלהם הרבה שם לא מרגישים אזרחי ישראל ודגל ישראל + שירי מוחמד מת יציתו שם אש.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
זה נועד לעורר כעס ולעצבן , כמו שירי מוחמד מת וכו'

שירי מוחמד מת אינם הסמל הרשמי של מדינת ישראל, הדגל הוא בדיוק זה. איסור על הכנסת דגל ישראל לכל מקום במדינת ישראל הריבונית הוא פשיטת רגל ערכית וסימן לחולשה מסוכנת להמשך הריבונות של המדינה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לא , בגלל תושבי סכנין קורים כאלו דברים , המשטרה לא רוצה להכניס דגלים כי הם יודעים שיהיה בלאגן , לא בגלל שהם נגד ישראל , זו עובדה , זה האצטדיון הביתי שלהם הרבה שם לא מרגישים אזרחי ישראל ודגל ישראל + שירי מוחמד מת יציתו שם אש.

מתגובה לתגובה אתה מחדד את הבעייתיות שאני מדבר עליה. תראה לאיזה נורמות התרגלנו:

המשטרה לא רוצה להכניס דגלים כי הם יודעים שיהיה בלאגן ??? נהדר, אז לא נכניס לשם דגל ישראל. לא שולחים פקחי מס כי יהיה בלאגן. לא מתערבים בפשע המקומי כי יהיה בלאגן. לא נכנסים לישובים חרדיים כדי לגייס לצבא, כי... הבנת.

הרבה שם לא מרגישים אזרחי ישראל ??? וואלה, אז שלא יהיו פה. יש גם הרבה יהודים שלא מרגישים אזרחים - אז הם יורדים. וגם אני מתרעם לא מעט פעמים על התנהלות המדינה - אבל אני עדיין לא בז לדגלה וסמליה.

פורסם

הדיון פה מזכיר לי את הבדיחה שלי משרשור אחר בעמוד:

אם אתה אומר לאישה שהשיער שלה מריח טוב, זו הטרדה מינית?

אם אתה גמד - אז כן.

מה בא לאמר?!

שההקשר נותן את המשמעות.

דגל ישראל שמתנוסס מהתורן בטקס יום הזיכרון - הוא סמל של מדינת ישראל.

דגל ישראל, במשחק של קבוצה שיש לה אוהדים אנטי-ערבים, כשקבוצתם משחקת נגד קבוצה מהמגזר, כשיש בין שתי הקבוצות היסטוריה של אלימות - הוא לא סמל של מדינת ישראל.

אותו דגל.

הקשרים שונים.

משמעות שונה.

באותה מידה, דגל פלסטין במפגש נוער פלסטיני ישראלי לקידום ההדברות בין העמים - הוא סמל לשיתוף פעולה. דגל פלסטין שמונף ע"י אוהדי סכנין במשחק נגד בית"ר ירושלים - הוא ההפך.

ההקשר נותן את המשמעות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עופר, יש רבדים של הקשרים, ובמקרה הזה היותו של הדגל סימלה של המדינה הריבונית בה נמצא האצטדיון, גובר על כל הקשר אחר.

לי אישית זה מעניין את הישבן מבחינה אידאולוגית, אבל אני מסתכל על זה כמדען מדינה חובב ומודאג מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אודי, האמירה הראשונה שלך פאשיסטית באופיה (לא אתה פאשיסט, לא הדגל ולא כמילת גנאי).

הטענה שסמל הריבון הוא תמיד, קודם כל ולפני הכל, בדיוק זה (סמל הריבון) ולא חשוב מה עושים איתו, והוא מקבל את הערך הזה לא חשוב מה עושים איתו - לא מקובלת עליי (ועומדת בסתירה לפסקה השנייה שלך).

אפילו ההפך.

הדגל הוא סמל הריבון, כשהריבון עושה בו שימוש או כשעושים בו שימוש לייצג את הריבון וערכיו

בית"ר ירושלים ואוהדיה לא מייצגים את הריבון ולא משתמשים בדגל כדי לייצג אותו.

שימוש בדגל ישראל כאמצעי עידוד של קבוצה - ביזוי הדגל וערכיו.

צריך לאסור זאת לא רק בסכנין - אלא בכלל.

פורסם
שימוש בדגל ישראל כאמצעי עידוד של קבוצה - ביזוי הדגל וערכיו.

צריך לאסור זאת לא רק בסכנין - אלא בכלל.

?????

ממתי שימוש בדגל מהווה ביזוי?

האם האמריקאים (וגם במדינות אחרות) לא מנפנפים בדגלי האומה בהתמודדויות ספורט? בפסטיבל הסופרבול הוא מהווה שם מוטיב מרכזי. הם גאים בהשתייכותם לאומה ולדגל, ושם אין אף גורם שטוען שזו התרסה נגד מישהו. רק כאן במסגרת הרפיסות כללית חושבים 700 פעם אם זה לא פוגע חלילה במישהו.

פורסם

כשחבורה של של אוהדי קבוצת כדורגל משתמשים בו כסמל של הקבוצה שלהם והערכים שעומדים בסיס אותה קבוצת אוהדים - זה ביזוי.

אל תבלבל בין שימוש בדגל באירועי ספורט, ע"י המארגנים, כסמל לתחרות שנעשית תחת חסות הריבון, לבין שימוש ע"י אוהדים, כסמל לדעות שלהם וכקונטרה לדעות קבוצת האוהדים שכנגד.

אם ההתאחדות רוצה לתלות דגלי ישראל בכל משחק - אהלן וסהלן.

בידיים של אוהדי כדורגל, יחד עם הפה ג'ורה שלהם וההתנהגות האלימה שלהם, זה ביזיון (אלא אם אתה חושב שדגל ישראל + "השופט בנזונה!" זה מתאים).

פורסם

אין ספק שהתנהגות אוהדים בארץ ולא רק של אוהדי בית"ר היא זוועתית אבל, כל ערבי שחי פה תחת שלטונה של מדינת ישראל צרך להיות גאה בדגל באותה מידה כמו השכן היהודי שלו. מי שלא גאה לחיות בישראל שיקום ויעזוב.דגל לא צריך לעצבן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הסמל של ביתר הוא מנורה.

הדגל אומר שאנחנו במדינת ישראל.

מי שיש לו בעיה עם זה יכול להחזיר את תעודת הזהות ולהסתלק לכל מקום אחר בעולם.

הנפת דגל ביום העצמאות מסמלת את הנצחון על האויב ב1948 והקמת המדינה על אפם וחמתם. זה פרובוקציה לא?

אולי גם תגידו שאם יש לי שכן ערבי אז אסור לי לתלות דגל ישראל במרפסת ביום העצמאות כי זה מזכיר לו נשכחות?

מספיק עם הטמטום.

פורסם
שימוש ע"י אוהדים, כסמל לדעות שלהם וכקונטרה לדעות קבוצת האוהדים שכנגד.

זו בדיוק הבעיה - זה מהווה "קונטרה" כי אוהדי הקבוצה השנייה החליטו שזו קונטרה. המיעוטים היחידים בעולם שחושבים שדגל המדינה בה הם חיים הוא "קונטרה", שואפים לעצמאות בחבל ארץ בו הם גרים. רק פה הם גם מואסים בדגל, אבל גם רוצים ליהנות מכל מה שהוא נותן (ושוב, כדי שלא אואשם בגזענות - הדברים רלוונטיים גם לגבי אוכלוסיות חרדיות מסויימות).

(אלא אם אתה חושב שדגל ישראל + "השופט בנזונה!" זה מתאים).

הדגל לא אחראי להתנהגות המשתמשים בו. באותה מידה ניתן לשאול האם אתה חושב שדגל ישראל + אינוס נשים מתאים למוסד נשיא המדינה.

פורסם
הדגל אומר שאנחנו במדינת ישראל.

אתה טועה. במשחק כדורגל הדגל אומר שהשופט בנזונה, השחקן של הקבוצה השנייה אוכל בתחת ו-אווו, אווו, אווו, אווו.

אין ספק שהתנהגות אוהדים בארץ ולא רק של אוהדי בית"ר היא זוועתית אבל, כל ערבי שחי פה תחת שלטונה של מדינת ישראל צרך להיות גאה בדגל באותה מידה כמו השכן היהודי שלו. מי שלא גאה לחיות בישראל שיקום ויעזוב.דגל לא צריך לעצבן.

1. מה הקשר בין זה לבין כדורגל.

2. הדיון הוא על מקומו של הדגל במגרש כדורגל. מה בין כדורגל לבין הדעות שלך על לאומיות ודמוקרטיה?

אבל בכל זאת דוגמא קטנה בצד, אתלטים מוחים נגד המנון מדינתם באולימפיאדה:

http://sportsillustrated.cnn.com/specials/100greatestphotos/#23

תמונה 23.

זו בדיוק הבעיה - זה מהווה "קונטרה" כי אוהדי הקבוצה השנייה החליטו שזו קונטרה. המיעוטים היחידים בעולם שחושבים שדגל המדינה בה הם חיים הוא "קונטרה", שואפים לעצמאות בחבל ארץ בו הם גרים. רק פה הם גם מואסים בדגל, אבל גם רוצים ליהנות מכל מה שהוא נותן (ושוב, כדי שלא אואשם בגזענות - הדברים רלוונטיים גם לגבי אוכלוסיות חרדיות מסויימות).

הדגל לא אחראי להתנהגות המשתמשים בו. באותה מידה ניתן לשאול האם אתה חושב שדגל ישראל + אינוס נשים מתאים למוסד נשיא המדינה.

דגל לא יכול להיות אחראי, זו לא ישות.

זה סמל.

כשאוהדי בית"ר משתמשים בו, הם לוקחים את הערכים שלו ומשנים אותו למייצג ערכי "מוות לערבים" וגם "השופט בנזונה" ועושים בו מעשה האנס קצב בלשכת הנשיא.

לא יודע מה אתכם, כשיש יציע שלם שעושה קולות של קופים בלווית נפנוף הדגל, זה מביש.

הדגל לא נפרד מההקשר ולא מופרד מהאנשים שעושים בו שימוש ומה הם עושים תוך כדי שהם מניפים אותו.

• תוכן חדש...