Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

falou לפי מה שאתה אומר אסור גם לשיר את ההמנון בתחילת המשחק כדי שחס ושלום לא יקושר אם הזוועה הזאת שנקראת כדורגל בארץ.

ועכשיו בנימה יותר רצינית, אני חושב שמה שאתה אומר זאת קצת הקטנת ראש.

גם בחול מניפים דגלים של מדינות במשחקי ספורט ושרים שירים בגנות אוהדי הקבוצה השניה, ולאף אחד זה למזיז.

שקבוצה בספרד משחקת מול קבוצה מאנגליה שאוהדיה מניפים את דגל אנגליה זה אומר שהאוהדים קובעים מהי מדיניות החוץ של אותה מדינה?

לא, זה אומר שהאוהדים גאים במדינה שלהם.

לא טוב לך להיות מקושר לאוהדי ביתר בגלל אי אילו הכללות, סבבה זכותך המלאה.

אבל להגיד שזה בסדר לדרוש מקבוצה לא להכניס דגל של מדינה ריבונית למשחק בשטחה כי עצם הנפת הדגל מהווה פרובוקציה מול הקבוצה השניה, זה מגוכח!

הבעיה פה היא הרבה יותר עמוקה ממשחק כדורגל, כמה קללות וגאווה פגועה.

עצם זה שהתקשורת רוכבת על כל מפשט שיוצא מהפה של איזה אפס מאופס שחושב שהוא מייצג קבוצת אוהדים ועושה מזה סקופ, זה ביזיון, ומראה מהיא איכות התקשורת בארץ שחיה מפירסומים צהובים והתססות.

אבל זה כבר לדיון אחר.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסמל של ביתר הוא מנורה.

הדגל אומר שאנחנו במדינת ישראל.

מי שיש לו בעיה עם זה יכול להחזיר את תעודת הזהות ולהסתלק לכל מקום אחר בעולם.

הנפת דגל ביום העצמאות מסמלת את הנצחון על האויב ב1948 והקמת המדינה על אפם וחמתם. זה פרובוקציה לא?

אולי גם תגידו שאם יש לי שכן ערבי אז אסור לי לתלות דגל ישראל במרפסת ביום העצמאות כי זה מזכיר לו נשכחות?

מספיק עם הטמטום.

+1

ועוד משהו שלא התייחסתם אליו בלי קשר לדגל פרובקציה וכו'. 450 שוטרים ומאבטחים אמורים לשמור על מקסימום 5000 אוהדים וכבר מעכשיו יש להם בקשות כאלה ואחרות. הייתי באיטליה ובעוד מקומות ובמשחקים לא פחות טעונים של 60-70-80 אלף צופים עדיין היו בסביבות 500-600 שוטרים שהצליחו לגרום למשחק לעבור בשלום, רק אצלנו על עשירית מכמות האוהדים המשטרה חוששת מראש וכולנו יודעים שהם לא מסוגלים לעביר את המשחק בשלום, ואל תגידו כי אוהדי הקבוצות הם אלימים ברבריים וכו' כי הם לא משתווים לאלימים שיש באיטליה, אנגליה ועוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בהקשר למה שאמרת שומאכר, אני עד היום לא מבין למה שיש התפרעויות אלימות במשחקים לא מפזרים אותם בכוח.

לדוגמא קח את מה שהלך שנה שעברה בדרבי התלאביבי, הפגנה אלימה לחלוטין, שעד עכשיו לא ברור לי איך לא פיזרו שם את כל היציע בכוח.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
בהקשר למה שאמרת שומאכר, אני עד היום לא מבין למה שיש התפרעויות אלימות במשחקים לא מפזרים אותם בכוח.

לדוגמא קח את מה שהלך שנה שעברה בדרבי התלאביבי, הפגנה אלימה לחלוטין, שעד עכשיו לא ברור לי איך לא פיזרו שם את כל היציע בכוח.

אני אסביר לך למה. כבר כמה שנים (2-3 אאל"ט) שאין שוטרים ביציעים - רק מאבטחים, שכוחם וסמכויותיהם שואפים לאפס. למה? כי בשנים קודמות היו כמה מקרים שאוהדים התלוננו על "שימוש בכוח מוגזם" של המשטרה, ומה פתאום יש יס"מ ביציעים, אז בהתאחדות החליטו לשנות פאזה.

רק שכחו שהשוטרים לא הפעילו כוח נגד חוג של נעמ"ת, אלא נגד אספסוף פרוע (כמובן שלא כל הקהל; אבל בד"כ מי שלא מעורב בבלאגן גם לא חוטף מכות סתם), שפתאום מציג עצמו כשה תמים ושולח אנשים להצטלם בעיתונות עם שריטות ו"פנסים" שספגו כביכול מהשוטרים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אתה לא טועה, אבל במשחק המפורסם של ביתר בסכנין לפני 5-6 שנים היו מאות שוטרים שלא הצליחו להתמודד מול 4000 איש וכולם ראו עד כמה העבודה שלהם לוקה בחסר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מתגובה לתגובה אתה מחדד את הבעייתיות שאני מדבר עליה. תראה לאיזה נורמות התרגלנו:

המשטרה לא רוצה להכניס דגלים כי הם יודעים שיהיה בלאגן ??? נהדר, אז לא נכניס לשם דגל ישראל. לא שולחים פקחי מס כי יהיה בלאגן. לא מתערבים בפשע המקומי כי יהיה בלאגן. לא נכנסים לישובים חרדיים כדי לגייס לצבא, כי... הבנת.

הרבה שם לא מרגישים אזרחי ישראל ??? וואלה, אז שלא יהיו פה. יש גם הרבה יהודים שלא מרגישים אזרחים - אז הם יורדים. וגם אני מתרעם לא מעט פעמים על התנהלות המדינה - אבל אני עדיין לא בז לדגלה וסמליה.

ראשית , אני לא מצדיק לרגע לא את אוהדי בית"ר , ולא את אוהדי סכנין. יש הבדל בין המשטרה שחייבת לבצע את תפקידה וכמו בדוגמא שנתת לדאות לנקות מקומות כמו טירה המשולש וכו' וכו' מנשק , ולגבות מיסים , ויש הבדל בין המשטרה שדואגת לשני הצדדים ששניהם אזרחי ישראל (ופה ההבדל בינינו לבין מדינות לא דמוקרטיות בלשון המעטה , שאנחנו נותנים חופש ביטוי (גם אם לא מוצדק) גם למי שלא רואה עצמו אזרח ישראלי.) וסך הכל רוצה שמשחק הכדורגל יתנהל חלק , ללא נפגעים ובלאגן , גם אם זה אומר למנוע הכנסת דגלים.

אני סך הכל נותן את נקודת המבט של שני הצדדים ואומר לך לרדת קצת מהפטריוטיות , כי לא זה מה שמניע את אוהדי בית"ר, אלא שנאה נטו לערבים ורצון לעורר פרובוקציה ובלאגן.

כן , הרבה ערבים ישראלים לא רואים את עצמם ישראלים , זה המצב , במשחקים האלה הקהל מרגיש שבאים לו "לבית" למגרש שלו ומזלזלים בו ומעצבנים אותו והמשחק יתלקח במהרה.

יש פה בעיה הרבה יותר עמוקה מאשר האיסור הטיפשי הזה להכניס דגלי ישראל לשטח ישראל

בדיוק .

הדיון פה מזכיר לי את הבדיחה שלי משרשור אחר בעמוד:

אם אתה אומר לאישה שהשיער שלה מריח טוב, זו הטרדה מינית?

אם אתה גמד - אז כן.

מה בא לאמר?!

שההקשר נותן את המשמעות.

דגל ישראל שמתנוסס מהתורן בטקס יום הזיכרון - הוא סמל של מדינת ישראל.

דגל ישראל, במשחק של קבוצה שיש לה אוהדים אנטי-ערבים, כשקבוצתם משחקת נגד קבוצה מהמגזר, כשיש בין שתי הקבוצות היסטוריה של אלימות - הוא לא סמל של מדינת ישראל.

אותו דגל.

הקשרים שונים.

משמעות שונה.

באותה מידה, דגל פלסטין במפגש נוער פלסטיני ישראלי לקידום ההדברות בין העמים - הוא סמל לשיתוף פעולה. דגל פלסטין שמונף ע"י אוהדי סכנין במשחק נגד בית"ר ירושלים - הוא ההפך.

ההקשר נותן את המשמעות.

+100000 , זה כל ההבדל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

/

לא יודע מה אתכם, כשיש יציע שלם שעושה קולות של קופים .

פה הפסקתי לקרוא ומחקתי באופן אוטומטי את כל מה שכתבת מהמוח.

למה?

לא היה ולא נברא (לעולם!, למעט בודדים מאד, יש את זה בכל קבוצה, אבל בטח לא יציע שלם לדבריך).

להזכירך בבית״ר שיחקו לאורך השנים (ועדיין משחקים) שחקנים שחומי עור רבים.

להזכירך 2, אילולא אוהדי בית״ר (כן כן, ה״גזענים״) טוטו תמוז לא שונה היום מאף מסתנן סודאני מהתחנה המרכזית. בזכות מאבקם הוא קיבל אזרחות.

אתה פשוט ניזון מתקשורת שמוטה באופן לא נורמלי לצד השני.

8)
פורסם

כשאוהדי בית"ר משתמשים בו, הם לוקחים את הערכים שלו ומשנים אותו למייצג ערכי "מוות לערבים" וגם "השופט בנזונה" ועושים בו מעשה האנס קצב בלשכת הנשיא.

מתוך דברייך אני מבין שיש לך הכרות אישית עם כל האוהדים של בית''ר?

או הכרות אישית עם אלו שהניפו דגל ותוך כדי צעקו "מוות לערבים"/"השופט בנזונה"?

אני לא אומר שאין "אוהדים" פושטקים שמביישים את שם הקבוצה.

וזה קיים בכל קבוצה, לצערנו זה קורה בכל משחק שמקללים שחקן/בעלים/שופט-כולל אמו.

מה שאני מנסה להגיד, שאין צורך להכליל את כלל האוהדים שלה, אתה יכול להפנות אצבע מאשימה לאוהדים ספציפים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אגב,

בעניין הודעת המקור:

להניף במשחק כדורגל דגל של מדינה ׳אויבת׳ למדינה ממנה מגיעה הקבוצה השניה (ע״ע עירוני ק״ש-בילבאו) זו התססה.

להניף דגלי : ישראל, סעודיה, וכו׳ וכו׳ במשחקים של ברצלונה (קורה ה-מ-ו-ן) זה בסדר.

להניף דגל של המדינה שלך, שאתה גאה בא, ומגיע מעיר הבירה שלה- זו גאווה וזה לגיטימי.

אולי באולימפיאדה שחקנים לא יחגגו זכיה במדליה עם דגל מולדתם/מדינתם מחשש שמישהו יפגע מזה?

8)
פורסם

אלון אני מסכים איתך בכל מילה ואני אוסיף לגבי הנהמות ( אני אוהד ביתר דרך אגב ), יוסי אבוקסיס עד היום מקבל נהמות ושריקות בוז, האם זה בגלל שהוא שחום עור או האם זה בגלל שהוא עזב את הקבוצה ליריבה הכי שנואה שלה? טוטו תמוז מקבל נהמות בגלל אותה סיבה בדיוק וטוטו לעומת יוסי ממשיך לייצר פרובקציות מול ביתר, זה עוד התחיל שנה שעברה כאשר הוא הבקיע מול ביתר באצטדיון רג ובמקום לרוץ לקהל שלו לחגוג כרגיל רץ לאוהדי ביתר כדי להתגרות.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אלון אני מסכים איתך בכל מילה ואני אוסיף לגבי הנהמות ( אני אוהד ביתר דרך אגב ), יוסי אבוקסיס עד היום מקבל נהמות ושריקות בוז, האם זה בגלל שהוא שחום עור או האם זה בגלל שהוא עזב את הקבוצה ליריבה הכי שנואה שלה? טוטו תמוז מקבל נהמות בגלל אותה סיבה בדיוק וטוטו לעומת יוסי ממשיך לייצר פרובקציות מול ביתר, זה עוד התחיל שנה שעברה כאשר הוא הבקיע מול ביתר באצטדיון רג ובמקום לרוץ לקהל שלו לחגוג כרגיל רץ לאוהדי ביתר כדי להתגרות.

תהיה קצת אובייקטיבי , "תנו לטוטו בננה" זה גם כי הוא עזב להפועל?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תנו לטוטו בננה?

איפה, מתי!?

איך רק שחקני הפועל ואוהדי הפועל שמעו על זה?

אבל השופטים, משקיפי ההתאחדות, הטלוויזיה לא ראו כלום? נו באמת...

ואל תגיד לי שמה שהאוהד הטיפש ההוא החזיק בכף ידו וזרק על השחקן זה בננה, כי זה לא.

8)
פורסם
אתה טועה. במשחק כדורגל הדגל אומר שהשופט בנזונה, השחקן של הקבוצה השנייה אוכל בתחת ו-אווו, אווו, אווו, אווו.

לא שמעתי אף פעם דגל שאומר משהו. אם אתה שמעת אתה מוזמן להעלות סרטונים.

באותה המידה אפשר לומר שהערס שעוקף וחותך נהגים, עובר על פס לבן ונוסע באדום וגם יש לו 2 דגלי ישראל על החלונות, הדגלים אומרים שהנהגים בני זונות והשוטרים אוכלים בתחת.

פורסם
לא שמעתי אף פעם דגל שאומר משהו. אם אתה שמעת אתה מוזמן להעלות סרטונים.

באותה המידה אפשר לומר שהערס שעוקף וחותך נהגים, עובר על פס לבן ונוסע באדום וגם יש לו 2 דגלי ישראל על החלונות, הדגלים אומרים שהנהגים בני זונות והשוטרים אוכלים בתחת.

ואני הייתי משווה בצורה אחרת - חלק גדול מאוהדי בית"ר המגדפים והגזענים באו המאזדה 3 למגרש. משום מה המאזדה 3 לא עוררה רגשות זעם ותסיסה...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...